123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Slimme afstandsbediening

De goedkoopste slimme afstandsbedieningen bij 123led

Bestel goedkoop slimme afstandsbedieningen om uw slimme apparaten eenvoudig te kunnen bedienen. Bij ons koopt u de handigste slimme afstandsbedieningen van de beste aanbieders. Zo kunt u gemakkelijk uw slimme én uw gewone apparaten bedienen zonder dat u van smartphones of tablets afhankelijk bent.


1 - 16 van 16

Koop uw slimme afstandsbediening online

Maak het uzelf gemakkelijker en kies voor een slimme afstandsbediening om zo uw slimme apparaten te kunnen bedienen. Met een slimme afstandsbediening bent u niet steeds afhankelijk van het bij de hand hebben van uw smartphone of tablet. Lees hieronder meer over slimme afstandsbedieningen of bekijk en bestel hierboven direct onze producten.

De mogelijkheden met slimme afstandsbediening

Een slimme afstandsbediening geeft u de mogelijkheid om op een vertrouwde manier uw slimme apparaten te bedienen. Zo zijn er slimme afstandsbedieningen om alle apparaten die gebruik maken van uw smart home netwerk aan te spreken. Let op dat deze alleen te gebruiken zijn met een smart home hub die het protocol van de afstandsbediening ondersteunt.

Ook zijn er slimme afstandsbedieningen die uw verschillende oude afstandsbedieningen vervangen. Zo hoeft u nog maar één slimme afstandsbediening te gebruiken voor het bedienen van bijvoorbeeld uw tv, mediaspeler en dvd-speler. Deze werken altijd op infrarood. Daarnaast vindt u bij ons ook slimme afstandsbedieningen voor het aan- en uitzetten van uw slimme verlichting. Deze zijn alleen te combineren met verlichting en apparaten van het desbetreffende merk, bijvoorbeeld Calex.

Verder kunt u met de slimme afstandsbedieningen ook andere apparaten bedienen. Denk bijvoorbeeld aan een alarm. Bij sommige slimme afstandsbedieningen in ons assortiment ziet u dat ze meerdere zijdes/knoppen hebben. Hierdoor kunt u meerdere verschillende apparaten die deel uitmaken van een bepaald smart home systeem, apart van elkaar koppelen aan de afstandsbediening, zodat u niet meer de slimme apparaten één voor één moet opzoeken en aanklikken op uw smartphone.

Een slimme afstandsbediening gebruiken

Een slimme afstandsbediening is eenvoudig te gebruiken. De slimme afstandsbedieningen ter gebruik van uw slimme apparaten hoeven alleen te worden toegevoegd aan uw smart home netwerk. Dit doet u door de afstandsbediening binnen bereik van uw smart home hub te plaatsen en deze dan aan de selectie toe te voegen. De slimme afstandsbedieningen ter vervanging van uw oude afstandsbediening, voor bijvoorbeeld uw tv en mediaspeler, zijn nog makkelijker in hun gebruik. Deze afstandsbedieningen hebben namelijk een display waarbij het mogelijk is om het modelnummer en merk in te voeren van de te koppelen apparaten.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een slimme afstandsbediening?

Een slimme afstandsbediening is een afstandsbediening waarmee u verschillende apparaten kunt bedienen, zoals slimme verlichting, maar ook uw tv en verschillende andere infrarood-apparaten. Hierdoor kunt u meerdere afstandsbedieningen vervangen door een enkele afstandsbediening. Ook kunt u met sommige slimme afstandsbedieningen van een bepaald merk slimme apparaten van datzelfde merk bedienen die aan elkaar gekoppeld zijn op hetzelfde smart home netwerk.

Hoe werkt een slimme afstandsbediening?

U hoeft alleen de slimme afstandsbediening toe te voegen aan hetzelfde smart home netwerk als de rest van de slimme apparaten. Dit gebeurt meestal via een smart home hub.
 

Heeft u nog vragen over slimme afstandsbedieningen of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.