123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
 
meer dan 3 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Slimme afstandsbediening

Slimme afstandsbediening kopen?

Bij 123led.nl koopt u de handigste slimme afstandsbedieningen van de beste aanbieders. Zo kunt u gemakkelijk uw slimme én uw gewone apparaten bedienen zonder dat u van smartphones of tablets afhankelijk bent.


WOOX R7054 Slimme afstandsbediening  LWO00041
vergroten
Omschrijving Deze slimme afstandsbediening van WOOX kan worden gebruikt om uw alarm te bedienen. Met vier knoppen kunt u gemakkelijk schakelen tussen verschillende scenario's waarbij het alarm kan worden aan- of uitgeschakeld, of deels worden ingeschakeld.

De afstandsbediening kan overal mee naartoe en vergroot het gemak waarmee u uw eigendom kan beveiligen. Let op: Een ZigBee-hub is noodzakelijk voor gebruik.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)


Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: WOOX Type: Slimme afstandsbediening
Afmetingen: 66 x 34 x 11 mm (lxbxh) Protocol: Zigbee 3.0
Batterijen inbegrepen: Ja Werktemperatuur: -10 tot +50 °C
Batterijtype: 1x CR2032 Handleiding: PDF
Gebruik: Binnen Nummer: R7054
Kleur: Wit Assistant: Google, Alexa
Nu bestellen is morgen in huis
€ 19,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 16,12 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Calex Smart Afstandsbediening  LCA00432
vergroten
Omschrijving Heeft u slimme lampen van Calex, maar niet altijd zin om de app te gebruiken? Of is uw telefoon bijvoorbeeld leeg? Deze afstandsbediening biedt uitkomst. Hiermee kunt u uw lampen aan- of uitzetten of dimmen. Ook de andere slimme devices van Calex, zoals sensoren en stekkers, zijn hiermee te besturen.

Met de afstandsbediening kunt u tot wel vijftien verschillende slimme devices besturen. De afstandsbediening heeft bovendien een bereik van 50 meter, waardoor u hiermee zeer flexibel bent. 

Download de Calex Smart app
Om het product optimaal te gebruiken installeert u de gratis Calex Smart app op uw telefoon of tablet (geschikt voor Apple of Android).
Specificaties
Merk: Calex Kleur: Wit
Afmetingen: 14 x 35 x 120 mm (lxbxh) Type: Afstandsbediening
WiFi: Ja 2.4 GHZ
Nu bestellen is morgen in huis
€ 23,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 19,42 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
iCasa Slimme Afstandsbediening (Zigbee)  LIC00006
vergroten
Omschrijving Met deze slimme afstandsbediening van iCasa maakt u het bedienen van uw Zigbee lichtbronnen eenvoudiger dan ooit. De afstandsbediening kan gebruikt worden voor het aan- en uitschakelen en dimmen van vier verschillende groepen tot een totaal van 30 verschillende apparaten. Ook kunnen de groepen met de bovenste twee knoppen als geheel worden in- of uitgeschakeld. Daarnaast is het mogelijk om twee scenes in te stellen, waarbij de momenteel gebruikte instellingen worden opgeslagen zodat deze een volgende keer weer makkelijk gebruikt kunnen worden.

Bij de afstandsbediening zijn een CR2032 batterij en een magnetische muurbevestiging inbegrepen. Verwijder voor gebruik de plastic folie van de batterij zodat deze contact kan maken. Kijk voor koppeling van de afstandsbediening met een gateway of lichtbron naar de instructies in de handleiding (hieronder te downloaden).

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: iCasa Type: Slimme afstandsbediening
Beschermingsniveau: IP20 Protocol: Zigbee 3.0
Batterijen inbegrepen: Ja Handleiding: PDF
Batterijtype: CR2032 Nummer: ICZB-RM11S
Kleur: Zwart
Sfeerimpressie
iCasa Slimme Afstandsbediening (Zigbee)
vergroten
Nu bestellen is morgen in huis
€ 27,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 22,73 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
WOOX R4294 IR Slimme universele afstandsbediening  LWO00008
vergroten
Omschrijving Bent u al die losse afstandsbedieningen ook zo zat? Met deze universele IR-afstandsbediening van WOOX is dit gelukkig verleden tijd. Hiermee bedient u al uw infrarood-apparaten met de gratis WOOX-app op uw telefoon of tablet en heeft u dus helemaal geen afstandsbediening meer nodig.

Ruim 8.000 apparaten van meer dan 2.000 merken zijn hieraan te verbinden.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: WOOX Werktemperatuur: -10 tot +50 °C
Afmetingen: 70 x 70 x 24 mm (lxbxh) Nummer: R4294
Kleur: Zwart Video: Productvideo
Type: Slimme afstandsbediening Assistant: Google, Alexa
Protocol: Wifi, Infrarood
Nu bestellen is morgen in huis
€ 29,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 24,38 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Fibaro KeyFob afstandsbediening  LFI00010
vergroten
Omschrijving Deze compacte Fibaro KeyFob afstandsbediening maakt het mogelijk om elk gewenst slim apparaat dat is aangesloten aan het Fibaro-systeem met een paar klikken te bedienen. De afstandsbediening is voorzien van zes verschillende toetsen die elk vier acties kunnen representeren. Zo kunnen er tot wel dertig acties uitgevoerd worden met de afstandsbediening, waarop u ook zelf scènes kunt instellen. 

De afstandsbediening is compact en past zo bijvoorbeeld ook in uw broekzak. Gelukkig kunt u niet per ongeluk apparaten activeren, want na een ingestelde tijd blokkeert de afstandsbediening. Deze afstandsbediening is alleen te gebruiken in combinatie met een Z-Wave controller, zoals de Fibaro Home Center-controllers.
Specificaties
Merk: Fibaro Type: Controller
Afmetingen: 70 x 38 x 15 mm (lxbxh) Protocol: Z-Wave Plus
Beschermingsniveau: IP54 Werktemperatuur: +10 tot +40 °C
Batterijen inbegrepen: Ja Handleiding: PDF
Batterijtype: CR2450 Nummer: FGKF-601 ZW5
Kleur: Wit Video: Productvideo
Sfeerimpressie
vergroten Productvideo
Nu bestellen is morgen in huis
€ 44,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 36,78 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Logitech Harmony 350 universele IR-afstandsbediening  LLO00005
vergroten
Omschrijving Geen last meer van heel veel afstandsbedieningen; met deze universele IR-afstandsbediening van Logitech combineert u ze allemaal in één. In de verpakking vindt u de IR-afstandsbediening Harmony 350, USB-kabel en twee AA-batterijen.

Met de afstandsbediening bedient u bijvoorbeeld uw tv, kabel of satellietontvanger, DVR, Blu-Ray-speler of cd-speler. Meer dan 270.000 thuisentertainment-apparaten zijn aan te sluiten. In deze database van Logitech kunt u opzoeken welke producten worden ondersteund.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Logitech Kleur: Zwart
Batterijen inbegrepen: Ja Protocol: Infrarood
Batterijtype: 2x AA
€ 52,50 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW)
( € 43,39 Exclusief 21% BTW )
Logitech Harmony 665 universele IR-afstandsbediening  LLO00006
vergroten
Omschrijving Met deze Logitech Harmony 665 universele infrarood afstandsbediening kunt u al uw thuisentertainment apparaten bedienen. Zo heeft u geen verschillende afstandsbedieningen meer nodig voor tv, mediabox en geluidsinstallatie. Voor de tv zijn er 23 favoriete kanalen in te stellen, zodat u deze met een druk op de knop op kunt zetten. Daarnaast heeft de afstandsbediening verlichte toetsen waardoor bediening in het donker ook geen probleem is.

De afstandsbediening is compatibel met meer dan 270.000 apparaten van een groot aantal merken. Er kunnen maximaal 10 apparaten met de afstandsbediening worden bediend. Omdat de afstandsbediening ook verbinding kan maken met pc of Mac, kunnen nieuwe apparaten en instellingen ook eenvoudig worden toegevoegd.
Specificaties
Merk: Logitech Gebruik: Binnen
Afmetingen: 60 x 224 x 31 mm (bxhxd) Kleur: Zwart
Batterijen inbegrepen: Ja Type: IR-afstandsbediening
Batterijtype: 2x AA Protocol: Infrarood
€ 99,50 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW)
( € 82,23 Exclusief 21% BTW )

Koop uw slimme afstandsbediening online

Wat kan ik met een slimme afstandsbediening?

Een slimme afstandsbediening geeft u de mogelijkheid om op een vertrouwde manier uw slimme apparaten te bedienen. Zo zijn er slimme afstandsbedieningen om alle apparaten die gebruik maken van uw smart home netwerk aan te spreken. Let op dat deze alleen te gebruiken zijn met een smart home hub die het protocol van de afstandsbediening ondersteunt. Ook zijn er slimme afstandsbedieningen die uw verschillende oude afstandsbedieningen vervangen. Zo hoeft u nog maar één slimme afstandsbediening te gebruiken voor het bedienen van bijvoorbeeld uw tv, mediaspeler en dvd-speler. Deze werken altijd op infrarood. Tot slot vindt u bij 123led.nl ook slimme afstandsbedieningen voor het aan- en uitzetten van uw slimme verlichting. Deze zijn alleen te combineren met verlichting en apparaten van het desbetreffende merk, bijvoorbeeld Calex.

Hoe gebruik ik een slimme afstandsbediening?

Een slimme afstandsbediening is eenvoudig te gebruiken. De slimme afstandsbedieningen ter gebruik van uw slimme apparaten hoeven alleen te worden toegevoegd aan uw smart home netwerk. Dit doet u door de afstandsbediening binnen bereik van uw smart home hub te plaatsen en deze dan aan de selectie toe te voegen. De slimme afstandsbedieningen ter vervanging van uw oude afstandsbediening voor bijvoorbeeld uw tv en mediaspeler zijn nog makkelijker in hun gebruik. Deze afstandsbedieningen hebben namelijk een display waarbij het mogelijk is om het modelnummer en merk in te voeren van de te koppelen apparaten.

Slimme afstandsbediening kopen bij 123led.nl

Wij helpen u graag bij de aankoop van een slimme afstandsbediening. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!