123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Slimme afstandsbediening

Slimme afstandsbediening kopen?

Bij 123led.nl koopt u de handigste slimme afstandsbedieningen van de beste aanbieders. Zo kunt u gemakkelijk uw slimme én uw gewone apparaten bedienen zonder dat u van smartphones of tablets afhankelijk bent.


Google Chromecast met Google TV | 4K | Wit  LGO00038
vergroten
Omschrijving Gebruik deze Google Chromecast om van iedere televisie eenvoudig een Smart TV te maken. Op deze manier kunt u altijd genieten van uw favoriete films en series. Het handige van deze variant is dat u hiermee niet alleen vanaf uw telefoon of tablet naar uw tv kunt casten, maar dat u de Chromecast ook zonder tussenkomst van een ander apparaat kunt bedienen. 

Deze Google Chromecast is namelijk voorzien van een ingebouwde Google TV, waarmee u direct toegang heeft tot duizenden apps (zoals Disney+ of NPO Start). Zo kiest u zelf helemaal waarvoor u het apparaat wil gebruiken. Alles is gecombineerd op één platform, zodat schakelen tussen de apps niet nodig is.

Voor de bediening gebruikt u dus niet alleen een telefoon of tablet, maar ook de afstandsbediening (batterijen niet standaard inbegrepen). Hiermee verandert u eenvoudig het volume of schakelt u direct door naar grote apps als Netflix of YouTube. Ook als u even uw telefoon niet bij de hand heeft kunt u eenvoudig de leukste films of series kijken. Er zit zelfs een knop op de afstandsbediening waarmee u uw Google Assistant in kunt schakelen. Zo kunt u ook uw stem gebruiken om uw tv te bedienen.

Wij leveren de Chromecast 4K wit met een verloopstekker US naar EU. U kunt de stekker dus gewoon in uw Nederlandse stopcontact gebruiken.

Installatie
Voor het gebruik van deze Chromecast heeft u een tv met HDMI-poort, een betrouwbaar wifi-netwerk, een Google-account, een stopcontact en een telefoon of tablet nodig. Vervolgens is de Chromecast eenvoudig in te pluggen en te installeren. Streamen in 4K? Dit kan, maar dan heeft u wel een televisie nodig die dit ondersteunt. Dan geniet u van scherper beeld en intensievere kleuren. 
Specificaties
Merk: Google Type: Chromecast
Protocol: Wifi Assistant: Google
Batterijen inbegrepen: Ja Opslagcapaciteit: 8 GB
Batterijtype: 2x AA Max. resolutie: 3840x2160
Kleur: Wit Aansluiting: HDMI
Afmetingen: 16,2 x 6,1 x 1,25 cm (lxbxh) Extra info: uw oude apparaat
Adapter inbegrepen: Ja
Morgen in huis
€ 67,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 56,16 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Aqara Cube | Zigbee | Wit  LAQ00001
vergroten
Omschrijving De Cube is een unieke bedieningsmethode voor de slimme apparaten van Aqara. De kleine 6-kantige kubus is voorzien van een snelheidsmeter en gyroscoop. Daardoor kunnen niet alleen de oppervlakken door middel van aanraking gebruikt worden om opdrachten naar uw slimme devices te sturen, maar zijn er ook alternatieve commando's te gebruiken, bijvoorbeeld door de Cube heen en weer te bewegen of te schudden.

De verschillende opdrachten kunnen worden ingesteld wanneer u de Cube koppelt in de Aqara Home-app (voor iOS of Android) of Apple HomeKit. Ook kunnen de Aqara devices gebruikt worden in combinatie met de Athom Homey.

Door het compacte formaat (45 x 45 x 45 mm) kunt u de Cube makkelijk meenemen, bijvoorbeeld als u in een andere ruimte van uw woning gaat zitten. De Aqara Cube werkt op een CR2450 knoopcelbatterij. Deze zit bij het product inbegrepen.

Let op: De Aqara Cube werkt alleen met Zigbee 3.0 en verreist een Aqara-hub om het met HomeKit te kunnen koppelen.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Aqara Beschermingsniveau: IP20
Type: Afstandsbediening Batterijtype: 1x CR2450
Protocol: Zigbee Batterijen inbegrepen: Ja
Gebruik: Binnen Werktemperatuur: -10 tot +50 °C
Kleur: Wit Handleiding: PDF
Afmetingen: 45 x 45 x 45 mm (bxhxl) Extra info: uw oude apparaat
Morgen in huis
€ 17,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 14,83 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Aqara Cube T1 Pro | Zigbee | Wit  LAQ00043
vergroten
Omschrijving Bedien gemakkelijk al uw smart-home producten met de unieke bedieningsmethode van Aqara. Met de 6-kantige kubus kunt u met elke zijde verschillende slimme apparaten bedienen of scenes activeren. Met dank aan de snelheidsmeter en gyroscoop zijn ook alternatieve commando’s te gebruiken, zoals: het schudden en draaien van de kubus. Zo zijn er heel wat commando’s en artikelen die gekoppeld kunnen worden aan deze compacte kubus.

Met de kubus kunnen apparaten met onder andere Alexa, HomeKit en IFTTT als besturingssysteem worden bediend. De kubus heeft een bijbehorende app (voor iOS en Android) en in deze app kunnen verschillende opdrachten worden ingesteld. De vernieuwde kubus ondersteunt nu ook OTA updates. Hierdoor kunnen er nieuwe kenmerken worden toegevoegd en problemen eenvoudiger worden opgelost.

De kubus is erg compact, dit maakt dat u de kubus binnenshuis overal gemakkelijk mee naartoe kunt nemen. Om de kubus te laten werken is er een CR2450 knoopcelbatterij nodig. De kubus is erg energiebesparend, waardoor de batterij tot 2 jaar lang meegaat.

Let op: De Aqara Cube T1 Pro werkt alleen met Zigbee 3.0 en verreist een Aqara-hub om het met HomeKit te kunnen koppelen.
Specificaties
Merk: Aqara Beschermingsniveau: IP20
Type: Afstandsbediening Batterijen inbegrepen: Ja
Protocol: Zigbee Batterijtype: 1x CR2450
Kleur: Wit Werktemperatuur: -10 tot +50 °C
Gebruik: Binnen Handleiding: -
Afmetingen: 45 x 45 x 45 mm (bxhxl) Extra info: uw oude apparaat
Productimpressie
AQARA Cube T1 Pro
vergroten vergroten vergroten
Morgen in huis
€ 21,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 18,14 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
WOOX R7054 Slimme afstandsbediening  LWO00041
vergroten
Omschrijving Deze slimme afstandsbediening van WOOX kan worden gebruikt om uw alarm te bedienen. Met vier knoppen kunt u gemakkelijk schakelen tussen verschillende scenario's waarbij het alarm kan worden aan- of uitgeschakeld, of deels worden ingeschakeld.

De afstandsbediening kan overal mee naartoe en vergroot het gemak waarmee u uw eigendom kan beveiligen. Let op: Een ZigBee-hub is noodzakelijk voor gebruik.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)


Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: WOOX Type: Slimme afstandsbediening
Protocol: Zigbee 3.0 Werktemperatuur: -10 tot +50 °C
Batterijen inbegrepen: Ja Nummer: R7054
Batterijtype: 1x CR2032 Assistant: Google, Alexa
Kleur: Wit Handleiding: PDF
Afmetingen: 66 x 34 x 11 mm (lxbxh) Extra info: uw oude apparaat
Gebruik: Binnen
Werkt met
Siri
Morgen in huis
€ 17,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 14,83 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
WOOX R4294 IR Slimme universele afstandsbediening  LWO00008
vergroten
Omschrijving Bent u al die losse afstandsbedieningen ook zo zat? Met deze universele IR-afstandsbediening van WOOX is dit gelukkig verleden tijd. Hiermee bedient u al uw infrarood-apparaten met de gratis WOOX-app op uw telefoon of tablet en heeft u dus helemaal geen afstandsbediening meer nodig.

Ruim 8.000 apparaten van meer dan 2.000 merken zijn hieraan te verbinden.

*Voor het gebruik van Google of Alexa is een Voice Assistant vereist.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: WOOX Werktemperatuur: -10 tot +50 °C
Protocol: Wifi, Infrarood Nummer: R4294
Kleur: Zwart Video: Productvideo
Afmetingen: 70 x 70 x 24 mm (lxbxh) Assistant: Google, Alexa
Type: Slimme afstandsbediening Extra info: uw oude apparaat
Werkt met
Tuya Google* Alexa* Siri
Morgen in huis
€ 27,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 23,10 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Hombli Smart IR Remote Control  LHO00021
vergroten
Omschrijving Op zoek naar een slimme manier om al uw afstandsbedieningen te combineren in één apparaat? Maak dan gebruik van deze Smart IR Remote Control van Hombli.

Deze slimme infrarood afstandsbediening bestaat uit een kastje dat een sterk infrarood signaal creëert waarmee u met behulp van de Hombli-app (voor iOS of Android) op uw smartphone of tablet gebruik van kunt maken. Zo bedient u met gemak uw televisie, home cinema systeem, DVD-speler en een grote selectie aan andere apparaten, en heeft u hier geen losse afstandsbedieningen meer nodig.

Ook is het mogelijk gebruik te maken van slimme scenario's. Deze scenario's zijn met de Hombli-app in te stellen en kunnen worden gebruikt om meerdere Hombli producten automatisch aan te laten gaan of juist uit te zetten, bijvoorbeeld op specifieke tijden.
Specificaties
Merk: Hombli Gebruik: Binnen
Protocol: Wifi (Tuya) Type: Slimme afstandsbediening
Kleur: Zwart Assistant: Google, Alexa, Siri
Afmetingen: 68 x 68 x 28 mm (lxbxh) Extra info: uw oude apparaat
WiFi: Ja 2.4 GHZ
Werkt met
Tuya Google Siri Alexa
Morgen in huis
€ 29,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 24,38 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
FIBARO KeyFob Afstandsbediening | Z-Wave Plus  LFI00010
vergroten
Omschrijving Deze compacte FIBARO KeyFob afstandsbediening maakt het mogelijk om elk gewenst slim apparaat dat is aangesloten aan het FIBARO-systeem met een paar klikken te bedienen. De afstandsbediening is voorzien van zes verschillende toetsen die elk vier acties kunnen representeren. Zo kunnen er tot wel dertig acties uitgevoerd worden met de afstandsbediening, waarop u ook zelf scènes kunt instellen. 

De afstandsbediening is compact en past zo bijvoorbeeld ook in uw broekzak. Gelukkig kunt u niet per ongeluk apparaten activeren, want na een ingestelde tijd blokkeert de afstandsbediening. 

Let op: een Z-Wave-hub is noodzakelijk voor gebruik.
Specificaties
Merk: FIBARO Type: Controller
Protocol: Z-Wave Plus Werktemperatuur: +10 tot +40 °C
Batterijen inbegrepen: Ja Nummer: FGKF-601 ZW5
Batterijtype: CR2450 Video: Productvideo
Kleur: Wit Handleiding: PDF
Afmetingen: 70 x 38 x 15 mm (lxbxh) Extra info: uw oude apparaat
Beschermingsniveau: IP54
Werkt met
Fibaro Homey SmartThings
Sfeerimpressie
vergroten Productvideo
Morgen in huis
€ 43,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 35,95 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Ledvance SMART+ WiFi | Afstandsbediening | Wit  LOS00442
vergroten
Omschrijving Bestuur eenvoudig uw draadloze smart home producten opw wifi van Ledvance. Met deze afstandsbediening is het gebruiken van de Ledvance app of voice control niet nodig.

De afstandsbediening maakt het mogelijk om lichten te dimmen, in- en uit te schakelen, lichtkleuren aan te passen en timers in te stellen. Met één afstandsbediening bedient u tot 15 producten. De afstandsbediening werkt op 2 AAA batterijen, deze zijn niet inbegrepen.
Specificaties
Merk: Ledvance Afmetingen: 19 x 41 x 120 mm (lxbxh)
Type: Afstandsbediening Batterijen inbegrepen: Nee
Protocol: Wifi Batterijtype: 2x AAA
Kleur: Wit Werktemperatuur: -10 tot +50 °C
Gebruik: Binnen Assistant: Google, Alexa
Beschermingsniveau: IP20 Extra info: uw oude apparaat
Morgen in huis
€ 11,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 9,88 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
WOOX R7246 Smart IR-afstandsbediening met temperatuur- en vochtigheidssensor  LWO00097
vergroten
Omschrijving Met deze WOOX R7246 Smart IR Remote met temperatuur- en & luchtvochtigheidssensor weet u altijd wat de temperatuur en luchtvochtigheid in uw huis is, zodat u altijd een gezonde leefomgeving kunt behouden. De sensor bevat meerdere infrarood sensors die elke 5 seconden de temperatuur en luchtvochtigheid metingen uploaden naar de WOOX Home-app (voor iOS of Android) en deze cijfers weergeven op het schermpje van het apparaat.

De Smart Remote is makkelijk te installeren dankzij een bijbehorend standaard waar u het apparaat op kunt plaatsen. U kunt de sensor ook aan de muur plaatsen met behulp van de bijgeleverde metalen plaat met tape. De sensor werkt op stroom en hiervoor wordt een USB-C kabel meegeleverd.

Verpakkingsinhoud:
- De sensor
- 1 standaard
- USB-C adapter
- Handleiding
- Metalen plaat met tape
- USB-C kabel van 150 cm
Specificaties
Merk: WOOX Beschermingsniveau: IP20
Protocol: Wifi (Tuya) Voeding: 5V
Kleur: Wit WiFi: Ja 2.4 GHZ
Afmetingen: 70 x 70 x 18,5 mm (lxbxd) Gebruik: Binnen
Kabellengte: 150 cm
Morgen in huis
€ 49,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 41,28 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Koop uw slimme afstandsbediening online

Wat kan ik met een slimme afstandsbediening?

Een slimme afstandsbediening geeft u de mogelijkheid om op een vertrouwde manier uw slimme apparaten te bedienen. Zo zijn er slimme afstandsbedieningen om alle apparaten die gebruik maken van uw smart home netwerk aan te spreken. Let op dat deze alleen te gebruiken zijn met een smart home hub die het protocol van de afstandsbediening ondersteunt. Ook zijn er slimme afstandsbedieningen die uw verschillende oude afstandsbedieningen vervangen. Zo hoeft u nog maar één slimme afstandsbediening te gebruiken voor het bedienen van bijvoorbeeld uw tv, mediaspeler en dvd-speler. Deze werken altijd op infrarood. Tot slot vindt u bij 123led.nl ook slimme afstandsbedieningen voor het aan- en uitzetten van uw slimme verlichting. Deze zijn alleen te combineren met verlichting en apparaten van het desbetreffende merk, bijvoorbeeld Calex.

Hoe gebruik ik een slimme afstandsbediening?

Een slimme afstandsbediening is eenvoudig te gebruiken. De slimme afstandsbedieningen ter gebruik van uw slimme apparaten hoeven alleen te worden toegevoegd aan uw smart home netwerk. Dit doet u door de afstandsbediening binnen bereik van uw smart home hub te plaatsen en deze dan aan de selectie toe te voegen. De slimme afstandsbedieningen ter vervanging van uw oude afstandsbediening voor bijvoorbeeld uw tv en mediaspeler zijn nog makkelijker in hun gebruik. Deze afstandsbedieningen hebben namelijk een display waarbij het mogelijk is om het modelnummer en merk in te voeren van de te koppelen apparaten.

Slimme afstandsbediening kopen bij 123led.nl

Wij helpen u graag bij de aankoop van een slimme afstandsbediening. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten