123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Slimme gordijnen

Slimme gordijnsysteem kopen?

Bij 123led.nl koopt u de beste slimme gordijnen. Uw gordijnen openen of dicht doen waar u ook bent? Het is mogelijk met onze slimme gordijnsystemen. Ze zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken en passen op de meeste bestaande gordijnrails. 123led.nl biedt u de beste systemen om uw normale gordijnen slim te maken.


Aqara Roller Shade Driver E1 | Zigbee | Wit  LAQ00031
vergroten
Omschrijving Met de Roller Shade Driver E1 van Aqara maakt u uw rolgordijnen en jaloezieën op eenvoudige wijze slim. De driver is eenvoudig te monteren en is te gebruiken in combinatie met alle soorten raambedekking met kralenkoord.

De driver dient met twee schroeven aan de muur gemonteerd te worden, zodat de motor het kralenkoord kan doorschuiven. De motor voert deze beweging zonder haperingen uit, waardoor bediening traploos is en de gewenste hoogte zeer precies kan worden ingesteld. Door de kalibratie-methode is het mogelijk de afstanden nog verder af te stellen.

De Roller Shade Driver is op verschillende manieren te bedienen. U kunt gebruikmaken van de fysieke knoppen voor directe bediening, of u kunt als u over een Zigbee gateway beschikt de Aqara Home-app (voor iOS of Android) gebruiken. Ook is de driver compatibel met Apple HomeKit, en met voice assistants zoals Google Assistant en Amazon Alexa.

Dit apparaat werkt op een (niet vervangbare) lithium batterij. De batterij kan worden opgeladen met behulp van een USB-C kabel en heeft voldoende inhoud voor circa 2 maanden werking zonder opladen. Dit is gebaseerd op eenmaal gebruik per dag.

De controller kan 5KG aan met een buisdiamter van 38 mm. Bij een buisdiameter van 28 mm zal dit 3,7KG zijn.

Let op: een Zigbee bridge is noodzakelijk voor gebruik.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Aqara Kleur: Wit
Protocol: Zigbee 3.0 Gebruik: Binnen
Batterijen inbegrepen: Ja Werktemperatuur: -10 tot +40 °C
Batterijtype: Lithium Video: Productvideo
Watt: 5 W Handleiding: PDF
Voltage: 5 V Extra info: uw oude apparaat
Morgen in huis
€ 59,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 49,55 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Aqara Curtain Driver E1 | Rails versie | Zigbee | Wit  LAQ00025
vergroten
Omschrijving De Curtain Driver E1 CM-M01 van Aqara is een handig apparaat dat u in staat stelt om uw gordijnen te automatiseren. Door de driver op een gordijnrails te monteren, zorgt de motor van het apparaat ervoor dat de gordijnen automatisch worden geopend of gesloten, afhankelijk van bijvoorbeeld de tijd en het lichtniveau.

De driver bestaat uit een krachtige motor op een loper die eenvoudig (zonder specialistisch gereedschap) op de gordijnrails geplaatst kan worden. De motor kan een totaalgewicht van 12 kg verplaatsen, waarmee deze zelfs in combinatie met zwaardere overgordijnen gebruikt kan worden. Er kunnen tot maximaal twee drivers per raam geplaatst worden, zodat deze gezamenlijk het werk kunnen uitvoeren. De batterij van de driver gaat ongeveer 1 jaar mee en is vervangbaar.

De Curtain Driver E1 werkt op het Zigbee 3.0 protocol en kan gekoppeld worden met de Aqara Hub. Dit maakt het mogelijk om de driver te bedienen met de Aqara Home-app (voor iOS of Android) of met slimme schakelaars van Aqara, zoals de Mini Switch of de Cube T1 Pro. Ook is het dan mogelijk de Aqara te bedienen met een voice assistant. Met deze bedieningsmethodes is het niet alleen mogelijk de gordijnen dicht te doen of te openen, maar kunnen ook diverse instelling worden gewijzigd, zoals de snelheid van de driver, of de tijd of het lichtniveau waarbij de gordijnen open dienen te gaan of te sluiten.

In deze verpakking vindt u de rails versie van de Curtain Driver E1, die het handigste is om te gebruiken in combinatie met gordijnrails. De driver is compatibel met U-vorm en I-vorm rails. Bekijk voor precieze richtlijnen de handleiding van het product. Wilt u een gordijnroede automatiseren? Dan raden wij de roede versie van de Aqara Curtain Driver E1 aan.

Let op: een Zigbee bridge is noodzakelijk voor gebruik.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Aqara Afmetingen: 44 x 140,5 x 96 mm (bxhxl)
Type: Rails Batterijtype: Lithium-ion
Protocol: Zigbee 3.0 Werktemperatuur: -10 tot +50 °C
Kleur: Wit Handleiding: PDF
Gebruik: Binnen Extra info: uw oude apparaat
Morgen in huis
€ 87,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 72,69 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Aqara Curtain Driver E1 | Roede versie | Zigbee | Wit  LAQ00024
vergroten
Omschrijving De Curtain Driver E1 CM-M01 van Aqara is een handig apparaat dat u in staat stelt om uw gordijnen te automatiseren. Door de driver op een gordijnroede te monteren, zorgt de motor van het apparaat ervoor dat de gordijnen automatisch worden geopend of gesloten, afhankelijk van bijvoorbeeld de tijd en het lichtniveau.

De driver bestaat uit een krachtige motor op een loper die eenvoudig (zonder specialistisch gereedschap) op de gordijnroede geplaatst kan worden. De motor kan een totaalgewicht van 12 kg verplaatsen, waarmee deze zelfs in combinatie met zwaardere overgordijnen gebruikt kan worden. Er kunnen tot maximaal twee drivers per raam geplaatst worden, zodat deze gezamenlijk het werk kunnen uitvoeren. De batterij van de driver gaat ongeveer 1 jaar mee en is vervangbaar.

De Curtain Driver E1 werkt op het Zigbee 3.0 protocol en kan gekoppeld worden met de Aqara Hub. Dit maakt het mogelijk om de driver te bedienen met de Aqara Home-app (voor iOS of Android) of met slimme schakelaars van Aqara, zoals de Mini Switch of de Cube T1 Pro. Ook is het dan mogelijk de Aqara te bedienen met een voice assistant. Met deze bedieningsmethodes is het niet alleen mogelijk de gordijnen dicht te doen of te openen, maar kunnen ook diverse instelling worden gewijzigd, zoals de snelheid van de driver, of de tijd of het lichtniveau waarbij de gordijnen open dienen te gaan of te sluiten.

In deze verpakking vindt u de roede versie van de Curtain Driver E1, die het handigste is om te gebruiken in combinatie met gordijnroedes. Alle roedes met een constante, ronde vorm en een diameter van tussen de 25 en 32 mm zijn geschikt. Wilt u een gordijnrails automatiseren? Dan raden wij de rails versie van de Aqara Curtain Driver E1 aan.

Let op: een Zigbee bridge is noodzakelijk voor gebruik.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Aqara Afmetingen: 44 x 140,5 x 96 mm (bxhxl)
Type: Roede Batterijtype: Lithium-ion
Protocol: Zigbee 3.0 Werktemperatuur: -10 tot +50 °C
Kleur: Wit Handleiding: PDF
Gebruik: Binnen Extra info: uw oude apparaat
Morgen in huis
€ 97,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 80,95 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
FIBARO Roller Shutter 3 | Z-Wave Plus  LFI00009
vergroten
Omschrijving Met deze FIBARO Roller Shutter 3 schakelaar kunnen gemotoriseerde rolluiken, jaloezieën, lamellen, gordijnen, zonweringen, ramen en garagedeuren draadloos bediend worden, met zowel mechanische als elektronische eindlimieten.

Hiermee kunt u via een app op uw telefoon of tablet zien in welke stand de schermen staan én kunt u allerlei aanpassingen maken, waar u ook bent. De schakelaar kalibreert tijdens gebruik automatisch, waardoor bijvoorbeeld de rolluiken en jaloezieën in elke gewenste positie aangestuurd kunnen worden. Aan deze schakelaar kunnen meerdere apparaten gekoppeld worden. De schakelaar kan worden gebruikt voor het openenen, sluiten en kantelen van gekoppelde systemen.

De Roller Shutter 3 monitort bovendien het stroomverbruik van de motor waar hij op is aangesloten. Zo krijgt u hiermee inzicht in uw energieverbruik. De schakelaar is alleen te gebruiken in combinatie met een Z-Wave controller, zoals de FIBARO Home Center-controllers, en kan in die combinatie ook gebruikt worden om scenes op te zetten.

Let op: een Z-Wave-hub is noodzakelijk voor gebruik.
Specificaties
Merk: FIBARO Type: Slimme schakelaar
Protocol: Z-Wave Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Voltage: 100-240 V Werktemperatuur: 0 tot +35 °C
Kleur: Zwart Montage: Inbouw
Afmetingen: 42,5 x 38,25 x 20,3 mm (lxbxh) Nummer: FGR-223 ZW5
Inbouwdiepte: 60 mm Handleiding: PDF
Zaagmaat: Ø 50 mm Extra info: uw oude apparaat
Beschermingsniveau: IP20
Werkt met
Fibaro Homey SmartThings Thinka
Morgen in huis
€ 51,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 42,56 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
FIBARO Walli Roller Shutter | Z-Wave Plus | Max. 2200W | Wit  LFI00047
vergroten
Omschrijving Met deze slimme rolluikschakelaar van de FIBARO Walli-serie maakt u uw leven een stuk gemakkelijker. De poorten, jaloezieën, rolluiken of gordijnen die u hierop aansluit zijn met een app (ook op afstand) te bedienen. Ook 'niet slim' is de schakelaar te bedienen, waarbij u zelf instelt wat één, twee of drie keer klikken op de schakelaar voor acties in gang zet. Eén keer klikken voor gordijnen open en twee keer klikken voor gordijnen dicht bijvoorbeeld. De schakelaar is te gebruiiken voor up-, down- en tilt-systemen en werkt met zowel elektronische als mechanische eindlimieten.

Installatie van deze schakelaar gaat eenvoudig. De module heeft een inbouwdiepte van slechts 40 mm. Door de autokalibratie is het ook niet nodig de schakelaar zelf af te stellen. De FIBARO Walli-serie kenmerkt zich verder door zijn prachtige glanzende afdekplaten. Maar bent u al tevreden met uw huidige schakelmateriaal? De module is dan ook in te bouwen onder bijvoorbeeld uw bestaande Gira-frame. Hier is wel een Switch Button Adapter voor nodig.

De schakelaar is verder voorzien van een prachtige gekleurde led ring waarvan u de kleur door middel van scenes kunt aanpassen.  Door middel van de veranderende kleuren kunt u daarnaast in de gaten houden hoeveel stroom er verbruikt wordt of wat de status van het apparaat is. Extra handig dus. 

Let op: een Z-Wave-hub is noodzakelijk voor gebruik. Sluit apparaten aan met een maximale belasting van 2200W.
Specificaties
Merk: FIBARO Beschermingsniveau: IP20
Protocol: Z-Wave Plus Type: Slimme schakelaar
Voltage: 115-230 V Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Kleur: Wit Werktemperatuur: 0 tot +35 °C
Afmetingen: 86 x 86 mm (bxh) Montage: Opbouw
Diepte: 50 mm Nummer: FGWREU-111
Inbouwdiepte: 40 mm Extra info: uw oude apparaat
Zaagmaat: Ø 60 mm
Werkt met
Fibaro Homey SmartThings Thinka
Morgen in huis
€ 69,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 57,44 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
FIBARO Walli Roller Shutter | Z-Wave Plus | Max. 2200W | Antraciet  LFI00094
vergroten
Omschrijving Gebruik deze slimme rolluikschakelaar van FIBARO om gemotoriseerde poorten, jaloezieën, rolluiken of gordijnen ook met een app op uw telefoon of tablet te kunnen bedienen. De schakelaar ondersteunt deze systemen voor up-, down- en tilt-bewegingen en werkt met elektronische en mechanische eindlimieten. Zo kunt u ze ook op afstand aansturen en heeft u dus veel meer controle over uw raambekleding. Telefoon niet bij de hand? Dan bedient u de aangesloten gordijnen gewoon door op de schakelaar te klikken. Of gebruik een voice assistant (zoals Google Assistant of Amazon Alexa). 

Na de rolluikschakelaar op eenvoudige wijze ingebouwd te hebben (de module heeft een inbouwdiepte van slechts 40 mm) kunt u via een Z-Wave hub verbinding maken tussen de app (voor iOS of Android) en de aangesloten gordijnen. U kunt meerdere gemotoriseerde poorten of gordijnen aansturen, die vervolgens ook kunnen samenwerken met uw andere Z-Wave apparaten. De schakelaar kalibreert automatisch.

De schakelaar wordt geleverd met een antracietkleurige afdekplaat, geheel in stijl van de andere FIBARO Walli-producten. Zo kunt u hiermee altijd eenheid creëren in uw woning. De schakelaar is voorzien van een handige gekleurde led ring die u geheel kunt personaliseren. Door de veranderende kleuren kunt u de schakelaar óf aanpassen aan uw interieur óf gebruiken om het stroom- en energieverbruik in de gaten te houden. Uw eigen schakelmateriaal van Gira gebruiken? Dat behoort ook tot de mogelijkheden!

Let op: een Z-Wave-hub is noodzakelijk voor gebruik. Sluit apparaten aan met een maximale belasting van 2200W.
Specificaties
Merk: FIBARO Beschermingsniveau: IP20
Protocol: Z-Wave Plus Type: Slimme schakelaar
Voltage: 115-230 V Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Kleur: Antraciet Werktemperatuur: 0 tot +35 °C
Afmetingen: 86 x 86 mm (bxh) Montage: Opbouw
Diepte: 50 mm Nummer: FGWREU-111-8
Inbouwdiepte: 40 mm Extra info: uw oude apparaat
Zaagmaat: Ø 60 mm
Werkt met
Fibaro Homey SmartThings Thinka
Morgen in huis
€ 69,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 57,44 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
SLIDE slim elektrisch gordijnsysteem op wifi  LSL00012
vergroten
Omschrijving Uw bestaande gordijnrails slim maken? Dat kunt u heel eenvoudig doen met dit gordijnsysteem van Slide. Op alle gordijnrails tussen één en zes meter werkt dit product. Zorg hiermee bijvoorbeeld dat de gordijnen vijf minuten voordat de wekker gaat openen, stel via uw smartphone in dat ze elke avond voor het slapengaan automatisch sluiten of verhoog uw veiligheid door ze als het donker wordt te sluiten als u op vakantie bent. De mogelijkheden zijn eindeloos.
 
Specificaties
Merk: Slide Aanloopsnoer: 5 m
Protocol: Wifi Totale lengte: max. gordijnrails 6 m
Voltage: 100-240 Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Kleur: Witgrijs Adapter inbegrepen: ja
Uitgangs Voltage: 12 V Video: Productvideo
Afmetingen: 7,8 x 26,5 x 5,2 cm (bxhxd) Handleiding: PDF
Type: Smart gordijnsysteem Extra info: uw oude apparaat
Morgen in huis
€ 349,00 (Inclusief 21% BTW)
( € 288,43 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Slim gordijnsysteem voor gordijnrails

Wat zijn slimme gordijnen?

Een systeem van slimme gordijnen automatiseert uw huidige gordijnen. Het systeem maakt gebruik van uw gordijnrails en bestaat uit een katrol en een kastje. Dit kastje stuurt en ontvangt het signaal van de gebruiker en stuurt een opdracht naar de katrol. Deze trekt vervolgens het gordijn open en dicht. Ook kunt u gebruik maken van automatische routines die met een app zijn in te stellen. Zo kunt u bijvoorbeeld de gordijnen op ingestelde tijden laten openen of sluiten. U zou ook d.m.v. spraak (Google Assistant) de gordijnen kunnen bedienen.

Hoe monteer en gebruik ik slimme gordijnen?

Installatie en gebruik van een systeem voor slimme gordijnen is eenvoudig en ook snel uit te voeren. Meestal is er geen gereedschap nodig. Het gaat om onderdelen die op de gordijnrails zijn te klikken. Daarna is alleen aansluiting van het kastje op het stroom en de verbinding met uw draadloos netwerk noodzakelijk. Gebruik van de slimme gordijnen gaat vervolgens met een app op de smartphone of tablet.

Slimme gordijnen kopen bij 123led.nl

Wij helpen u graag bij de aankoop van systemen voor slimme gordijnen. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten