123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Slimme gordijnen

De goedkoopste slimme gordijnen bij 123led

Bij ons koopt u voordelig de beste slimme gordijnen. Uw gordijnen openen of dicht doen waar u ook bent? Het is mogelijk met onze slimme gordijnsystemen. Ze zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken en passen op de meeste bestaande gordijnrails. Wij bieden u de beste systemen om uw normale gordijnen slim te maken.


Slim gordijnsysteem voor gordijnrails

Met het kopen van slimme gordijnsystemen kunt u makkelijk en snel op afstand uw gordijnen open of dicht doen. Met deze systemen kunt u gordijnen, jaloezieën en/of rolluiken eenvoudig slim maken. Lees hieronder meer over slimme gordijnsystemen of bestel hierboven direct het artikel waar u naar op zoek bent.

Wat zijn slimme gordijnen?

Een systeem voor slimme gordijnen automatiseert uw huidige gordijnen. Het systeem maakt gebruik van uw gordijnrails en bestaat uit een katrol en een kastje. Dit kastje stuurt en ontvangt het signaal van de gebruiker en stuurt een opdracht naar de katrol. Deze trekt vervolgens het gordijn open en dicht. Ook kunt u gebruik maken van automatische routines die met een app zijn in te stellen. Zo kunt u bijvoorbeeld de gordijnen op ingestelde tijden laten openen of sluiten. U zou ook d.m.v. spraak (Google Assistant) de gordijnen kunnen bedienen.

Slimme gordijnen installeren en gebruiken

Installatie en gebruik van een systeem voor slimme gordijnen is eenvoudig en ook snel uit te voeren. Meestal is er geen gereedschap nodig. Het gaat om onderdelen die op de gordijnrails zijn te klikken. Daarna is alleen aansluiting van het kastje op het stroom en de verbinding met uw draadloos netwerk noodzakelijk. Gebruik van de slimme gordijnen gaat vervolgens met een app op de smartphone of tablet.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat zijn slimme gordijnen?

Dit zijn gordijnen die u op afstand via een afstandsbediening of uw smartphone kunt bedienen. In ons assortiment vindt u diverse apparaten om onder andere uw gordijnen, jaloezieën en/of rolluiken slim te maken. Vandaag besteld, is morgen in huis.

Waar koop ik slimme gordijnen?

Slimme gordijnsystemen koopt u voordelig bij 123led.nl. U vindt hier verschillende apparaten om uw al bestaande gordijnen(rails) eenvoudig slim te maken. Als u vandaag nog een slim gordijnsysteem bestelt, ontvangt u deze morgen al in huis.
 

Heeft u nog vragen over slimme gordijnen of over de producten in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.