123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Slimme gordijnen

Slimme gordijnsysteem kopen?

Bij 123led.nl koopt u de beste slimme gordijnen. Uw gordijnen openen of dicht doen waar u ook bent? Het is mogelijk met onze slimme gordijnsystemen. Ze zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken en passen op de meeste bestaande gordijnrails. 123led.nl biedt u de beste systemen om uw normale gordijnen slim te maken.


FIBARO Roller Shutter 3 | Z-Wave Plus  LFI00009
vergroten
Omschrijving Met deze FIBARO Roller Shutter 3 schakelaar kunnen gemotoriseerde rolluiken, jaloezieën, lamellen, gordijnen, zonweringen, ramen en garagedeuren draadloos bediend worden. Hiermee kunt u via een app op uw telefoon of tablet zien in welke stand de schermen staan én kunt u allerlei aanpassingen maken, waar u ook bent. De schakelaar kalibreert tijdens gebruik automatisch, waardoor bijvoorbeeld de rolluiken en jaloezieën in elke gewenste positie aangestuurd kunnen worden. Aan deze schakelaar kunnen meerdere apparaten gekoppeld worden. 

De Roller Shutter 3 monitort bovendien het stroomverbruik van de motor waar hij op is aangesloten. Zo krijgt u hiermee inzicht in uw energieverbruik. De schakelaar is alleen te gebruiken in combinatie met een Z-Wave controller, zoals de FIBARO Home Center-controllers.

Let op: een Z-Wave-hub is noodzakelijk voor gebruik.
Specificaties
Merk: FIBARO Type: Slimme schakelaar
Voltage: 100-240 V Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Afmetingen: 42,5 x 38,25 x 20,3 mm (lxbxh) Protocol: Z-Wave
Inbouwdiepte: 60 mm Werktemperatuur: 0 tot +35 °C
Zaagmaat: Ø 50 mm Montage: Inbouw
Beschermingsniveau: IP20 Handleiding: PDF
Kleur: Zwart Nummer: FGR-223 ZW5
Werkt met
Fibaro Homey SmartThings
Nu bestellen is morgen in huis
€ 46,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 38,43 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
FIBARO Walli Roller Shutter | Z-Wave Plus | Max. 2200W | Wit  LFI00047
vergroten
Omschrijving Met deze slimme rolluikschakelaar van de FIBARO Walli-serie maakt u uw leven een stuk gemakkelijker. De poorten, jaloezieën, rolluiken of gordijnen die u hierop aansluit zijn met een app (ook op afstand) te bedienen. Ook 'niet slim' is de schakelaar te bedienen, waarbij u zelf instelt wat één, twee of drie keer klikken op de schakelaar voor acties in gang zet. Eén keer klikken voor gordijnen open en twee keer klikken voor gordijnen dicht bijvoorbeeld.

Installatie van deze schakelaar gaat eenvoudig. De module heeft een inbouwdiepte van slechts 40 mm. De FIBARO Walli-serie kenmerkt zich verder door zijn prachtige glanzende afdekplaten. Maar bent u al tevreden met uw huidige schakelmateriaal? De module is dan ook in te bouwen onder bijvoorbeeld uw bestaande Gira-frame. 

De schakelaar is verder voorzien van een prachtige gekleurde led ring waarvan u de kleur kunt aanpassen.  Door middel van de veranderende kleuren kunt u daarnaast in de gaten houden hoeveel stroom er verbruikt wordt of wat de status van het apparaat is. Extra handig dus. 

Let op: een Z-Wave-hub is noodzakelijk voor gebruik. Sluit apparaten aan met een maximale belasting van 2200W.
Specificaties
Merk: FIBARO Kleur: Wit
Voltage: 115-230 V Type: Slimme schakelaar
Afmetingen: 86 x 86 mm (bxh) Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Diepte: 50 mm Protocol: Z-Wave Plus
Inbouwdiepte: 40 mm Werktemperatuur: 0 tot +35 °C
Zaagmaat: Ø 60 mm Montage: Opbouw
Beschermingsniveau: IP20 Nummer: FGWREU-111
Werkt met
Fibaro Homey SmartThings
Nu bestellen is morgen in huis
€ 72,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 59,92 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
FIBARO Walli Roller Shutter | Z-Wave Plus | Max. 2200W | Antraciet  LFI00094
vergroten
Omschrijving Gebruik deze slimme rolluikschakelaar van FIBARO om gemotoriseerde poorten, jaloezieën, rolluiken of gordijnen ook met een app op uw telefoon of tablet te kunnen bedienen. Zo kunt u ze ook op afstand aansturen en heeft u dus veel meer controle over uw raambekleding. Telefoon niet bij de hand? Dan bedient u de aangesloten gordijnen gewoon door op de schakelaar te klikken. Of gebruik een voice assistant (zoals Google Assistant of Amazon Alexa). 

Na de rolluikschakelaar op eenvoudige wijze ingebouwd te hebben (de module heeft een inbouwdiepte van slechts 40 mm) kunt u via een Z-Wave hub verbinding maken tussen de app (voor iOS of Android) en de aangesloten gordijnen. U kunt meerdere gemotoriseerde poorten of gordijnen aansturen, die vervolgens ook kunnen samenwerken met uw andere Z-Wave apparaten.

De schakelaar wordt geleverd met een antracietkleurige afdekplaat, geheel in stijl van de andere FIBARO Walli-producten. Zo kunt u hiermee altijd eenheid creëren in uw woning. De schakelaar is voorzien van een handige gekleurde led ring die u geheel kunt personaliseren. Door de veranderende kleuren kunt u de schakelaar óf aanpassen aan uw interieur óf gebruiken om het stroom- en energieverbruik in de gaten te houden. Uw eigen schakelmateriaal van Gira gebruiken? Dat behoort ook tot de mogelijkheden!

Let op: een Z-Wave-hub is noodzakelijk voor gebruik. Sluit apparaten aan met een maximale belasting van 2200W.
Specificaties
Merk: FIBARO Kleur: Antraciet
Voltage: 115-230 V Type: Slimme schakelaar
Afmetingen: 86 x 86 mm (bxh) Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Diepte: 50 mm Protocol: Z-Wave Plus
Inbouwdiepte: 40 mm Werktemperatuur: 0 tot +35 °C
Zaagmaat: Ø 60 mm Montage: Opbouw
Beschermingsniveau: IP20 Nummer: FGWREU-111-8
Werkt met
Fibaro Homey SmartThings
Nu bestellen is morgen in huis
€ 74,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 61,57 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
SLIDE slim elektrisch gordijnsysteem op wifi  LSL00012
vergroten
Omschrijving Uw bestaande gordijnrails slim maken? Dat kunt u heel eenvoudig doen met dit gordijnsysteem van Slide. Op alle gordijnrails tussen één en zes meter werkt dit product. Zorg hiermee bijvoorbeeld dat de gordijnen vijf minuten voordat de wekker gaat openen, stel via uw smartphone in dat ze elke avond voor het slapengaan automatisch sluiten of verhoog uw veiligheid door ze als het donker wordt te sluiten als u op vakantie bent. De mogelijkheden zijn eindeloos.
 
Specificaties
Merk: Slide Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Voltage: 100-240 Protocol: Wifi
Afmetingen: 7,8 x 26,5 x 5,2 cm (bxhxd) Adapter inbegrepen: ja
Kleur: Witgrijs Uitgangs Voltage: 12 V
Type: Smart gordijnsysteem Handleiding: PDF
Aanloopsnoer: 5 m Video: Productvideo
Totale lengte: max. gordijnrails 6 m
Voordeelverpakking

2 stuks van € 578,- voor € 559,-

4 stuks van € 1156,- voor € 1049,-

Nu bestellen is morgen in huis
€ 299,00 (Inclusief 21% BTW)
( € 247,11 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Slim gordijnsysteem voor gordijnrails

Wat zijn slimme gordijnen?

Een systeem van slimme gordijnen automatiseert uw huidige gordijnen. Het systeem maakt gebruik van uw gordijnrails en bestaat uit een katrol en een kastje. Dit kastje stuurt en ontvangt het signaal van de gebruiker en stuurt een opdracht naar de katrol. Deze trekt vervolgens het gordijn open en dicht. Ook kunt u gebruik maken van automatische routines die met een app zijn in te stellen. Zo kunt u bijvoorbeeld de gordijnen op ingestelde tijden laten openen of sluiten. U zou ook d.m.v. spraak (Google Assistant) de gordijnen kunnen bedienen.

Hoe monteer en gebruik ik slimme gordijnen?

Installatie en gebruik van een systeem voor slimme gordijnen is eenvoudig en ook snel uit te voeren. Meestal is er geen gereedschap nodig. Het gaat om onderdelen die op de gordijnrails zijn te klikken. Daarna is alleen aansluiting van het kastje op het stroom en de verbinding met uw draadloos netwerk noodzakelijk. Gebruik van de slimme gordijnen gaat vervolgens met een app op de smartphone of tablet.

Slimme gordijnen kopen bij 123led.nl

Wij helpen u graag bij de aankoop van systemen voor slimme gordijnen. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!