123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Slim weerstation

De goedkoopste slimme weerstations bij 123led

Bestel op deze pagina goedkoop de beste slimme weerstations van de meest innovatieve merken, zoals Netatmo en Tado. Zo bent u altijd in staat om uw activiteiten te plannen aan de hand van accurate weersvoorspellingen. Vandaag besteld, is morgen in huis.


Bestel direct een slim weerstation

Met een slim weerstation kunt u eenvoudig via uw smartphone verschillende dingen meten, zoals de lucht(kwaliteit), de temperatuur, hoeveel regen er is gevallen en hoeveel wind er staat. Hierdoor kunt u eventuele activiteiten plannen om slechte weeromstandigheden heen.

Wat is een slim weerstation?

Een slim weerstation is een apparaat dat op verschillende locaties, binnen en buiten, metingen kan doen met betrekking tot het weer. Deze metingen worden dan automatisch geanalyseerd en naar uw smartphone of tablet doorgestuurd, waardoor u een overzicht krijgt van de huidige weersituatie en ook een voorspelling voor het weer dat eraan gaat komen. Erg handig dus!

Een smart weerstation installeren en gebruiken

Een smart weerstation is er in verschillende soorten en maten. Een veelvoorkomende opzet is een slim weerstation dat bestaat uit twee modules: een binnen station en een buiten station. Het smart binnen station moet in uw woning worden geplaatst, waar deze metingen doet op het gebied van de temperatuur, vochtigheid en luchtkwaliteit. Zo weet u direct wanneer het noodzakelijk is om de woning meer te ventileren en heeft u binnenshuis altijd een gezonde lucht. Het buiten station meet de buitentemperatuur, luchtdruk en vochtigheid en gebruikt deze gegevens om een weersvoorspelling te maken. Zo weet u bijvoorbeeld of het lange tijd droog blijft en wanneer het gaat regen, zodat u exact weet wanneer het noodzakelijk is de planten in uw tuin water te geven. Gebruik gaat gemakkelijk via een app.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is de beste plek voor een slim weerstation?

De beste plek voor een slim weerstation is op een open plek op afstand van struiken/planten en/of gebouwen om zo te veel beschutting te voorkomen. Wel kunt u een slim weerstation voorzien van een speciaal scherm. Bestel bij 123led.nl vandaag nog een slim weerstation en krijg deze morgen al thuisbezorgd.

Wat kan ik met een slim weerstation?

Dat is afhankelijk van het weerstation zelf. Bij ons vindt u slimme weerstations die meten hoeveel regen er gevallen is, de lucht in een kamer controleren, de temperatuur in de gaten houden en/of de wind meten. Een slim weerstation slaat de metingen, statistieken en grafieken op in een app op uw smartphone, zodat u dit in de gaten kunt houden.

Waar koop ik een slim weerstation?

Een slim weerstation koopt u voordelig bij 123led.nl. U heeft hier de keuze uit verschillende weerstations, zoals regenmeters, windmeters of een luchtmeter. Bij ons vindt u slimme weerstations van onder andere Netatmo en Tado. Vandaag besteld, is morgen in huis.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over slimme weerstations of komt u ergens niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.