123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Bluetooth tracker

De goedkoopste Bluetooth tracker kopen bij 123led

Bestel goedkoop Bluetooth trackers. Bekijk hieronder ons aanbod en hang de kleine, slimme gadgets bijvoorbeeld aan uw sleutels en u hoeft nooit meer lang te zoeken als u ze kwijt bent. Ontdek de mogelijkheden van onder andere Tile en Nedis.


1 - 12 van 12

Bestel bluetooth trackers

Bent u regelmatig uw sleutelbos, portemonnee of telefoon kwijt? Met bluetooth trackers niet meer! Deze kleine apparaatjes bevestigt u aan de spullen die u vaak kwijtraakt, zodat u nooit meer lang aan het zoeken bent. Op deze pagina koopt u diverse bluetooth trackers van bijvoorbeeld Tile en Nedis.

Bluetooth trackers: hoe werkt het?

Het gebruik van bluetooth trackers is zeer eenvoudig. Hiervoor heeft u alleen maar de tracker, de gratis app op uw telefoon en het voorwerp dat u altijd kwijt bent nodig. Vervolgens bevestigt u de tracker aan het voorwerp (bijvoorbeeld uw sleutelbos, huisdier, paspoort, tas, portemonnee of laptop) en verbindt u deze via bluetooth aan uw telefoon.

 

Bent u uw spullen kwijt? Als u binnen het bereik van de tracker bent kunt u er via de app voor zorgen dat deze een geluid maakt. Bovendien ziet u in de app hoe ver u bij de tracker vandaan bent of, wanneer de tracker buiten het bereik is, waar deze voor het laatst contact heeft gemaakt met uw telefoon. Zo vindt u uw spullen altijd eenvoudig terug of weet u dat u uw sleutelbos bijvoorbeeld in het restaurant of de bioscoop heeft verloren. De tracker maakt ook automatisch verbinding met andere telefoons die bluetooth aan hebben staan, zodat de locatie van de tracker steeds update waardoor de locatie eenvoudig en accuraat te volgen/zien is.

 

Andersom werken dit soort trackers bovendien meestal ook. Dus bent u uw telefoon kwijt? Dan klikt u op een knopje op de tracker en dan begint uw telefoon geluid te maken. Zo heeft u deze ook binnen een mum van tijd weer teruggevonden. Bluetooth trackers zijn verder meestal compatibel met Google Assistant of Amazon Alexa, zodat ze ook met uw stem te bedienen zijn. 

Bluetooth trackers: de verschillende soorten

U vindt verschillende soorten bluetooth trackers in ons assortiment. Enkele van deze trackers zijn:

  • Bluetooth tracker sleutelgat: Dit zijn de meest gebruikelijke bluetooth trackers, die u door het geïntegreerde sleutelgat eenvoudig ophangt aan sleutelbossen of andere voorwerpen.
  • Bluetooth tracker kaart: Deze extra dunne trackers hebben de vorm van een pinpas en zijn gemakkelijk in bijvoorbeeld uw portemonnee of tussen belangrijke papieren te steken. Door het extra dunne formaat (meestal van één of twee creditcards) nemen ze nauwelijks plek in beslag.
  • Bluetooth tracker kleefstrip: Wilt u voorwerpen in de gaten houden waar u niet zo gemakkelijk een tracker aan kunt hangen? Met de bluetooth trackers met kleefstrip plakt u de tracker gewoon op. Handig voor bijvoorbeeld de afstandsbediening, uw laptop of uw camera.

Apps voor Tile bluetooth tracker en Chipolo bluetooth tracker

Enthousiast geworden over de bluetooth trackers? Bekijk dan de apps voor Android of iOS! U downloadt de apps voor Tile bluetooth trackers en Chipolo bluetooth trackers hier:

 
Tile app Chipolo app
Tile app Chipolo app

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een Bluetooth tracker?

Bluetooth trackers zijn in feite kleine GPS-apparaten die u vast kunt maken aan spullen die u vaak kwijt bent, zoals uw tas of uw sleutelbos. U kunt deze spullen dan weer eenvoudig terugvinden via de Bluetooth tracker app.

Wat is het bereik van een Bluetooth tracker?

Dit verschilt per tracker. Zo hebben wij in ons assortiment Bluetooth trackers die een bereik hebben van 40, 45, 50, 76 of 120 meter. Bestel vandaag nog een Bluetooth tracker bij 123led en krijg deze morgen al thuisbezorgd.

Waar koop ik een Bluetooth tracker?

U koopt Bluetooth trackers voordelig bij 123led.nl. Hier vindt u trackers van onder andere Tile en Nedis en met verschillende capaciteiten. Vandaag besteld, is morgen in huis.
 

Heeft u vragen over onze bluetooth trackers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.