123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Slimme verwarming

De goedkoopste slimme verwarmingen bij 123led

Bestel goedkoop een slimme verwarming om zo op een energiezuinige manier een ruimte in uw huis te verwarmen. Ons assortiment bestaat uit zowel convectorkachels als infrarood heatpanels. Deze slimme verwarmingen zijn niet alleen energiezuinig, maar hebben ook nog eens een lange levensduur. Bestel vandaag nog een smart verwarming van A-merken zoals Calex en Hombli en krijg deze morgen al thuisbezorgd.


Bestel voordelig een slimme verwarming

De slimme verwarmingen in ons assortiment zijn energiezuinig en hebben een lange levensduur. U heeft bij ons de keuze uit bijvoorbeeld een slimme convectorkachel of een infrarood heatpanel. Ze werken allebei op wifi (Tuya) en sommige van onze producten zijn ook te bedienen via spraakbesturingssystemen, zoals Google Assistant, Amazon Alexa en Siri. Lees hieronder meer over slimme verwarmingen of kies hierboven direct het artikel waar u naar op zoek bent.

Slimme verwarmingen: ons assortiment

Bij ons vindt u verschillende soorten slimme verwarmingen. Om zeker te zijn welke bij u past, lichten we twee van de verschillende verwarmingen hieronder uit:

  • Slimme convectorkachel: De slimme convectorkachel in ons assortiment ziet er hetzelfde uit als de normale kachels die u gewend bent. Het verschil is dat deze draagbaar is en dus op poten staat en uiteraard dat deze te bedienen is via uw smartphone of een spraakbesturingssysteem.
  • Smart infrarood heatpanel: De energiezuinige infrarood heatpanels zijn panelen die op de muur of grond geplaatst kunnen worden. Ze kunnen bediend worden via uw smartphone en hebben een zeer lange levensduur. De heatpanels verwarmen een ruimte extra snel, doordat ze zorgen voor rechtstreekse verwarming, in plaats van circulaire verwarming. Bovendien detecteren de smart verwarmingspanelen de temperatuur, zodat deze zichzelf uitschakelt wanneer het warm genoeg is.

Slimme verwarming installeren en gebruiken

Het installeren en gebruiken van een slimme verwarming is zeer eenvoudig. De slimme convectorkachel in ons assortiment van Calex hoeft u simpelweg alleen maar aan te sluiten op het stopcontact en vervolgens kunt u deze koppelen aan de Calex app zodat u de kachel kunt verbinden met uw wifi. Via de app of een spraakbesturingssysteem kunt u de smart verwarming aan- en uitzetten, de temperatuur aanpassen van 5 tot 35 °C en een timer instellen.

 

De smart infrarood heatpanels in ons assortiment van Hombli kunt u op twee verschillende manieren monteren, namelijk op de grond of aan de muur. Voor het monteren op de grond hoeft u alleen het slimme paneel te bevestigen aan de voetjes door middel van de meegeleverde schroeven. Voor het monteren aan de muur dient u het installatiesjabloon aan de muur te boren om vervolgens de slimme verwarmingspaneel op de schroeven te plaatsen. Sluit de panelen vervolgens aan op het stopcontact. Voor de gedetailleerde stappenplan kunt u de handleiding raadplegen. Vervolgens zet u de panelen eenvoudig aan en uit via de Hombli-app en installeert u via de app ook eventuele tijdschema’s.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een slimme verwarming?

Een slimme verwarming is een verwarmingssysteem die op afstand via uw smartphone te bedienen is. Zo zet u eenvoudig de slimme verwarming aan of uit op afstand en regelt u gemakkelijk de temperatuur in een ruimte. De slimme verwarmingen in ons assortiment bestaan uit een kachel of infrarood heatpanels. Vandaag besteld, is morgen in huis.

Hoe werkt een slimme verwarming?

Een slimme verwarming kunt u bedienen via de app van het merk van de verwarming. Zo kunt u op afstand uw verwarming aan- of uitzetten, hoger of lager zetten en eventueel tijdschema’s instellen.

Wat is het voordeel van een slimme verwarming?

Het kopen van slimme verwarmingen brengt meerdere voordelen met zich mee. U kunt meer energie-efficiënt met de verwarming omgaan en eenvoudig op afstand met een druk op de knop de verwarming bedienen. Daarnaast zorgt een slimme verwarming voor direct circulatie, waardoor de ruimte sneller verwarmd is.
 

Heeft u nog vragen over ons slimme verwarmingen of komt u ergens niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.