123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Twinkly kerstverlichting

Twinkly kerstverlichting kopen?

Op deze pagina vindt u een ruim assortiment van Twinkly kerstverlichting. Deze slimme kerstlampjes zijn te bedienen met een handige app op uw telefoon of tablet en zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Gebruik ze binnen of buiten en bekijk aan de hand van ons schema hoeveel lampjes u precies nodig heeft voor uw boom. Ook andere kerstverlichting met app koopt u bij ons. 


Twinkly Smart Home

1 - 0 van 0

Bestel slimme Twinkly kerstverlichting online

De led kerstverlichting van Twinkly geeft u gelijk een vrolijk gevoel. Het assortiment is uitgebreid en compleet. Zo koopt u bij ons RGB-verlichting in de vrolijke (kerst)kleuren (rood, groen en blauw). Ook goudkleurige lampen, warm witte lampen en koud witte lampen zijn te vinden in ons assortiment. Voor elk interieur en voor iedere kerstboom vindt u hierin dan ook passende verlichting.

Wat is Twinkly kerstverlichting?

Twinkly kerstlampjes zijn slim te bedienen met een app op uw telefoon of tablet. Hiermee kunt u de led lampjes afzonderlijk of allemaal tegelijk bedienen, personaliseren én automatiseren. U kiest uit meer dan 16 miljoen lichtkleuren, stelt handige timers in en bedient de verlichting ook als u niet thuis bent.
 

Kenmerken van Twinkly kerstverlichting

Twinkly heeft verschillende soorten kerstverlichting in haar assortiment. Bij ons vindt u kerstlampjes voor in de kerstboom, lichtslingers, ijspegelverlichting en lichtgordijnen. De kerstlampjes worden vaak gebruikt in kerstbomen, terwijl er op lichtslingers grotere lampen bevestigd zijn. Met lichtgordijnen creëert u een gordijn van licht, met lampen op dezelfde lengte. IJspegelverlichting lijkt op een lichtgordijn, maar dan met lichtsnoeren op verschillende hoogtes, zodat het wat meer een ijspegel-effect heeft.

 

De verlichting van Twinkly is zowel geschikt voor binnen als voor buiten. De lampjes hebben namelijk een beschermingsniveau van IP44 . Dit betekent dat u de lampjes met een gerust hart buiten kunt ophangen, want ze zijn namelijk spatwaterdicht. Let wel altijd goed op dat u adapters, stopcontacten en stekkerdozen niet zomaar ergens buiten laat liggen. Deze kunnen er namelijk niet zo goed tegen om in een plas water of onder een flinke laag sneeuw te liggen...

Wat zijn de voordelen van slimme kerstverlichting?

De kerstverlichting van Twinkly is dus slim, wat betekent dat u de lampjes kunt bedienen met een app op uw telefoon. De voordelen van deze slimme verlichting zijn als volgt:

  • Op afstand bedienen: Zit u net lekker, bedenkt u dat de lampjes nog aan moeten... Dat zal niet meer gebeuren met de slimme kerstverlichting van Twinkly. Deze kunt u bedienen vanuit uit luie stoel, met een app op uw telefoon. Zo kunt u ook uw kerstlampjes aanzetten terwijl u niet thuis bent, zodat uw huis er bewoonbaar uitziet. Nog een voordeel is dat u hier mogelijke inbrekers wellicht mee afschrikt.
  • Aanpassen aan uw smaak: Via uw smartphone-camera kunt u de exacte locatie van elk individueel led lampje bepalen en vervolgens via uw telefoon elk lampje precies aanpassen naar uw smaak. Verander bijvoorbeeld de lichtkleur of de intensiteit. Ook kunt u effecten, animaties en andere lichtshows samenstellen. Hierdoor creëert u altijd een geheel unieke kerstervaring.
  • Lichtschema's instellen: Altijd zelf bepalen hoe laat de lampen aan springen, zodat u bijvoorbeeld nooit thuiskomt in een donker huis. Als u al uw Twinkly kerstverlichting aan elkaar verbindt kunt u alles tegelijkertijd bedienen. Zo kan het bijna niet eenvoudiger.
  • Synchroniseren met muziek: Als u een Twinkly Music Dongle aanschaft kunt u de verlichting synchroniseren met de muziek, zodat de lampjes 'dansen' op het geluid. 

Hoeveel slimme kerstlampjes heeft u nodig in uw boom?

Als u de Twinkly kerstverlichting gaat gebruiken in de kerstboom is het zeer belangrijk om te weten hoeveel lampjes u dan precies nodig heeft. Zowel het gebruik van te veel als van te weinig lampjes zorgt namelijk voor een minder mooi eindresultaat. Houd ons schema aan om te zorgen dat u altijd goed zit:
 

Hoogte kerstboom:  Aantal kerstlampjes:
50 tot 100 cm 100 lampjes
100 tot 150 cm 150 lampjes
150 tot 200 cm 250 lampjes
 

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Twinkly kerstverlichting: 1e en 2e generatie

De producten van Twinkly zijn uitgebracht in verschillende generaties. Hierbij bevat de eerste generatie de basis en is de tweede generatie uitgebreid met verschillende extra mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie over de twee generaties van Twinkly. 

Gratis app voor uw Twinkly verlichting

Met de slimme kerstverlichting wordt uw kerst dus leuker én makkelijker! Download gratis onderstaande app om te profiteren van alle voordelen. Lees meer informatie over het gebruik van de app onze blog.

 
Twinkly app                     
Twinkly app
 

Heeft u vragen over de kerstverlichting van Twinkly of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.