123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Twinkly Wreath

Twinkly Wreath kopen?

Bestel een kerstkrans van Twinkly en versier en verlicht uw voordeur of andere locatie in uw woning voor de kerstdagen. De Twinkly kerstkrans zorgt voor wit en gekleurd licht en is net als alle Twinkly kerstverlichting op afstand te bedienen met een app. Bestel vandaag nog uw Twinkly Wreath en ontvang deze morgen in huis.


Bestel Twinkly Wreath online

Met een slimme led kerstkrans van Twinkly zorgt u in uw woning voor een warme en gezellige kerstsfeer. De Twinkly Wreath is een klassieke kerstkrans waarin een led lichtsnoer verwerkt zit dat op afstand bediend kan worden. Zo kunt u vanuit het comfort van uw bankstel of aan tafel tijdens het kerstdiner de led kerstkrans een andere lichtkleur geven, zodat de setting helemaal aan uw smaak is aan te passen.

 

De Twinkly Wreath heeft een diameter van 61 cm en is voorzien van een 2,5 meter lang led snoer zodat u voldoende speling heeft om de kerstkrans op een plek naar keuze op te hangen, denk bijvoorbeeld aan de schouw boven de openhaard, aan een meubel of op een andere plek in uw woning.

Twinkly Wreath bedienen en installeren

Het installeren en bedienen van de Twinkly Wreath kan met behulp van de Twinkly-app (voor iOS of Android). Deze app werkt op wifi of door middel van bluetooth. Zo kunt u zelf kiezen welke methode u gebruikt, bijvoorbeeld wanneer uw bereik met één verbinding onvoldoende blijkt te zijn. De Twinkly-app stelt u in staat met behulp van uw smartphone of tablet de kerstkrans in en uit te schakelen, om de lichtkleur te selecteren, en bijvoorbeeld om van timers gebruik te maken.

De Twinkly kerstkrans combineren met Razer Chroma

Het is ook mogelijk om de Twinkly Wreath te gebruiken in combinatie met Razer Chroma of OMEN-lichtstudio software. Deze software stelt u in staat om de led verlichting van bepaalde pc componenten en randapparatuur te synchroniseren en te laten werken op bijvoorbeeld audio of acties in een game. Ook de Twinkly Wreath kan met deze software gesynchroniseerd worden, zodat u uw gamekamer ook een kerstsfeer kan geven en toch functioneel kan blijven.

Combineer met andere Twinkly producten:

Veelgestelde vragen

Kan ik de Twinkly Wreath ook buiten gebruiken?

De Twinkly Wreath is IP20 gecertificeerd en daarmee alleen voor binnenshuis gebruik geschikt; de kerstkrans is niet waterdicht en er is een kans dat als de Wreath buiten of in een vochtige ruimte gebruikt wordt de led verlichting beschadigd. Ook kan er kortsluiting ontstaan, dus raden we dit ten zeerste af.

Wat voor lichtkleuren verspreidt de Twinkly kerstkrans?

Deze slimme kerstkrans is een RGBW lichtbron en zorgt voor twee soorten licht: RGB en wittinten. De RGB kleuren worden gemaakt door rood, groen en blauwtinten te combineren. Hiermee kunnen miljoenen kleuren samengesteld worden. De wittinten variëren van koud tot warm wit, en zijn de meer klassieke lichtkleuren zoals men gewend is van ouderwetse gloeilampen, en geven de klassieke kerstsfeer.

 

Wilt u meer weten over ons Twinkly assortiment? Of heeft u nog vragen over de Twinkly Wreath? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.