123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!
  • Home
  • Twinkly slimme kerstverlichting met app

Twinkly slimme kerstverlichting met app

Blog Twinkly kerstverlichting

Van de led kerstverlichting van Twinkly wordt iedereen vrolijk. De led lampjes zijn zo in te stellen dat ze passen in elke kamer, bij elk interieur en bij elke gelegenheid. De lampjes aansturen doet u via een gratis app op uw telefoon. Zo kunt u vanuit uw luie stoel precies bepalen hoe uw slimme kerstverlichting eruitziet. Hier leggen wij uit hoe dit werkt en wat de voordelen hiervan allemaal zijn.

Wat is Twinkly kerstverlichting?

Twinkly brengt slimme kerstverlichting op de markt waarmee u uw kerstboom, gevel of wand op een unieke manier kunt verlichten. Ieder lampje is afzonderlijk aan te sturen en te personaliseren. Dit doet u via een app op uw telefoon of tablet, waarmee u ook timers kunt instellen, de verlichting op afstand uit en aan kunt zetten en nog veel meer slimme handelingen kunt uitvoeren.


In de collectie van Twinkly vindt u RGB-lampjes, maar ook led lampjes die warm witte en goudkleurige verlichting kunnen uitstralen. In totaal zijn er wel 16,7 miljoen kleuren uit te kiezen, zodat er voor ieder wat wils is.

De Twinkly kerstverlichting is daarnaast ook verkrijgbaar in verschillende vormen: lichtsnoeren, ijspegelverlichting, lichtslingers en lichtgordijnen bijvoorbeeld. Lichtsnoeren worden vaak gebruikt in kerstbomen, terwijl lichtslingers hier door de grotere lampen niet echt geschikt voor zijn. Met lichtgordijnen creëert u een gordijn van licht, met lampjes die allemaal op dezelfde lengte hangen. IJspegelverlichting lijkt op een lichtgordijn, maar dan met lichtsnoeren op verschillende hoogtes, zodat het wat meer een ijspegel-effect heeft.

De verlichting van Twinkly is geschikt voor zowel binnen als voor buiten. Dit komt doordat de lampjes een beschermingsniveau hebben van IP44. Dit betekent dat u de lampjes met gerust hart buiten kunt ophangen, omdat ze spatwaterdicht zijn. Ideaal voor als u ook buiten een leuke kerstsfeer wilt creëren.

Het gebruiken van Twinkly kerstverlichting

Maar hoe werkt de app van Twinkly dan in combinatie met uw kerstlampjes? Dit leggen wij in onderstaand stappenplan uitgebreid uit, zodat u direct op de juiste manier aan de slag kunt!
 

Twinkly app: stap voor stap gebruiken

Stap 1: Download de Twinkly app
Door de stekker in het stopcontact te doen gaan de lampjes aan. Een groen en blauw licht op de controller geven aan dat alle lampjes het doen. Maar om echt uw eigen stijl te creëren en van alle voordelen van Twinkly te kunnen genieten heeft u de app nodig op uw telefoon of tablet. De gratis app is zowel geschikt voor Apple als voor Android. 
Download hem hier:

 
Stap 2: Sluit de verlichting aan op uw netwerk
Maak via uw wifi een connectie met het desbetreffende Twinkly-apparaat. Als dat gelukt is, ziet u dat in de app weergegeven zoals op de foto. Hier kunt u het dus ook zien als er meerdere apparaten zijn aangesloten.

Voor meer informatie klikt u op het i'tje. Hier kunt u bijvoorbeeld zien om welk model het gaat, uit hoeveel lampjes het bestaat en wat voor kleuren de lampjes hebben. Bovendien kunt u de lampen verbinden met uw eigen netwerk. En als u zeker wilt weten dat u altijd de juiste lampjes aanzet, kunt u eenvoudig de naam veranderen. 
 
Stap 3: Hang de lampjes op
Nu kunt u de lampjes gaan ophangen. Als u dit gedaan heeft is het handig om via de app een foto te maken van de lampjes. De Twinkly-app registreert dan waar alle lampjes precies zijn, zodat u zelf elk lampje afzonderlijk kunt aansturen als u dat wilt.
 
Stap 4: Customize de verlichting naar uw smaak
Nu kan de pret beginnen! Tijdens stap 4 kunt u namelijk uw lampjes helemaal naar uw smaak gaan aanpassen. Zo kunt u kiezen uit verschillende beschikbare ontwerpen die Twinkly zelf voor u heeft samengesteld. Deze bestaande ontwerpen kunt u naar uw smaak bewerken. Pas bijvoorbeeld de helderheid van de lampjes aan, de snelheid waarin de animaties bewegen of de kleuren.

U kunt ook zelf een ontwerp maken. Doordat u in stap 2 aan de Twinkly-app heeft laten weten waar alle lampjes hangen, kunt ze namelijk ook allemaal zeer nauwkeurig aansturen. Bepaal álles zelf: kleuren, animaties, effecten, helderheid, snelheid. Zo wordt het precies zoals u het allemaal mooi vindt.
 
 
Stap 5: Verbind meerdere apparaten
Als u meerdere lichtsnoeren van Twinkly aangeschaft heeft, is het wel zo handig als u ze allemaal aan elkaar kunt verbinden. Dan kunt u ze tegelijkertijd aan- of uitzetten, ze hetzelfde ontwerp meegeven en zorgen dat ze allemaal perfect bij elkaar passen. Dit doet u door meerdere apparaten aan de app aan te sluiten, via dezelfde lokale wifi, en dan te klikken op 'groep aanmaken'. Geef de groep een naam en u bent klaar om te gaan.
Stap 6: Zorg dat de lampen aangaan wanneer u wil
Het gemak van slimme kerstverlichting is dat u de lampjes kunt aansturen vanuit uw luie stoel. Met één druk op de knop zet u ze aan of uit. Daarnaast kunt u ook een timer inschakelen. Hiermee schakelen de lampjes op een bepaald moment in en uit, zoals op de foto zichtbaar is.

Ideaal voor als u na werk thuis wil komen in een gezellig verlicht huis of als u een dagje weg bent en uw huis bewoonbaar wil laten lijken.

 
Stap 7: Synchroniseer met de muziek
Voor het echte kerstgevoel draait u natuurlijk graag kerstmuziek. De lampjes van Twinkly kunt u hierop aansluiten. Alle animaties zijn dan gevoelig voor de beat van de muziek, waardoor ze op dat tempo gaan bewegen. Hiervoor hoeft u alleen maar het knopje van de muziek aan te zetten, zoals te zien is op de foto. Perfect voor kerstfeestjes of gezellige kerstdiners.

Deze functie is alleen beschikbaar als u de tweede generatie-lampjes heeft van Twinkly. Klik hier voor meer informatie over de twee generaties.  


 
 

Met de verlichting van Twinkly bepaalt u dus allemaal precies hoe u het wilt hebben, kunt u vanuit uw luie stoel de lampen bedienen en creëert u de perfecte kerstsfeer. Hiermee bent u klaar voor een onvergetelijke kerstperiode. Fijne feestdagen!

 
Bekijk hier het Twinkly assortiment!

Terug naar blog

Mogelijk ook interessant: