123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Twinkly Line

De goedkoopste Twinkly Line led strips

Koop hier de slimme led strips van Twinkly om uw huis mee in de feeststemming te brengen. Deze led strips met keuze uit meer dan 16 miljoen kleuren zijn perfect voor in huis, maar kunt u ook met een gerust hart buitenshuis gebruiken. Vandaag besteld, is morgen al in huis.


Twinkly Line verlichting goedkoop bestellen

Breng uw huis van binnen of van buiten in de juiste stemming met behulp van de Twinkly Line led strips. Lees hieronder meer over de Twinkly Line led strips of bestel hierboven direct een basisset of uitbreiding.

Wat is Twinkly Line?

De Twinkly Line is een zelfklevende en magnetische slimme led strip. Deze strip heeft een zwarte afwerking en led lampjes die in 16 miljoen verschillende kleuren ingesteld kunnen worden. Bovendien heeft deze slimme led strip het kleinste profiel van wat er momenteel op de markt verkocht wordt. Dankzij de zelfklevende strip en magneten is de Line eenvoudig op diverse oppervlaktes te plakken. U kunt de led strip bedienen met behulp van de Twinkly-App (Android en iOS). Hiermee kunt u kiezen uit unieke effecten, animaties en kleuren. U kunt de verlichting zelfs synchroniseren met muziek. Zo gaat u met de Twinkly Line led strips altijd voor de perfecte sfeer.

Twinkly Line: Ons assortiment

In ons assortiment vindt u twee type artikelen van de Twinkly Line, namelijk:

  • Basisset: de basisset van Twinkly Line bestaat uit een RGB led strip. Deze led strip is voorzien van een kleefstrip en is magnetisch, zodat deze makkelijk te monteren is. De basisset is ook voorzien van een adapter om de led strip te kunnen voorzien van stroom.
  • Uitbreidingsset: de uitbreiding bestaat uit een 1,5 meter lange led strip die u kunt aansluiten op de led strip van de basisset.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is Twinkly Line?

Twinkly Line zijn led strips van Twinkly. Deze zijn zeer slank, zelfklevend en magnetisch. U kunt de led strip bedienen met de Twinkly-App.

Waar koop ik Twinkly Line?

Op 123led.nl koopt u de basisset van Twinkly en kunt u de uitbreidingsset kopen. De basisset bevat een adapter en de uitbreiding niet. U koopt deze artikelen bij ons met de laagsteprijsgarantie. Vandaag besteld, is morgen al in huis.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over Twinkly Line led strips? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.