123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Twinkly Squares

Twinkly Squares voordelig kopen

Bestel hier voordelig Twinkly Squares lichtpanelen en creëer unieke, slimme en verlichte patronen en vormen. Kies voor kleuren of afbeeldingen en beeld hiermee échte kunstwerken uit. Als u vandaag besteld, ontvangt u de panelen morgen al in huis.


Koop Twinkly Squares hier goedkoop

Verlicht uw muur met de unieke slimme led panelen van Twinkly. Met de Twinkly Squares geniet u niet alleen van mooie verlichting, maar kunt u ook afbeeldingen afbeelden. Lees hieronder meer over de panelen of bestel hierboven waar u naar op zoek bent.

Wat zijn Twinkly Squares?

Dit zijn decoratieve, slimme led panelen voor aan de muur. Met behulp van de Twinkly-App (Android en iOS) kunt u deze naar eigen smaak instellen. U heeft keuzes uit meer dan 16 miljoen lichtkleuren en diverse vooraf ingestelde afbeeldingen. Elk paneel is voorzien van 64 led lampjes en deze kunt u met de app individueel aanpassen. Eén led paneel is 16x16 cm.

Ons assortiment Twinkly Squares

In ons assortiment vindt u de volgende Twinkly Squares artikelen:

  • Starterset: deze verpakking bestaat uit een master led paneel en 5 uitbreidingspanelen. Met het uitbreidingsset kunt u dit verder uitbreiden tot 16 panelen en groeperen tot maximaal 10 apparaten. Bij deze set zit ook een adapter.
  • Uitbreidingsset: Deze set bestaat uit drie panelen. Deze werken perfect samen met de starterset.

Het gebruiken van Twinkly Squares

De led panelen zijn voorzien van clips en draden om de panelen aan op te kunnen hangen. U hoeft dus alleen de perfecte plek uit te kiezen en u kunt deze hier monteren. Als de panelen goed hangen, kunt u de meegeleverde adapter in het stopcontact steken. Vervolgens kunt u de panelen verbinden met de Twinkly-App (Android en iOS) met behulp van wifi of Bluetooth. U kunt hiermee elk lampje individueel aanpassen of kiezen voor vooringestelde lichtopties.

Twinkly Square met Chroma RGB en Omen Light studio

U kunt de Twinkly Square panelen ook koppelen aan de Razer Chroma RGB en Omen Light Studio. Dit is mogelijk met wifi of Bluetooth. Zo kunt u deze onderdeel laten zijn van uw muziek- of gamebeleving.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar koop ik Twinkly Squares?

Twinkly Squares led panelen koopt u voordelig bij 123led.nl. Hier vindt u de starterset en de uitbreidingsset met de laagsteprijsgarantie. Als u vandaag besteld, ontvangt u het artikel morgen al in huis.

Hoeveel Twinkly Squares kan ik aan elkaar koppelen?

In totaal kunt u 16 Twinkly Squares panelen aan elkaar koppelen. Hiervoor heeft u wel een starterset nodig, want deze bevat een master led paneel, adapter en vijf losse led panelen. Vervolgens kunt u hier een uitbreidingsset aan koppelen.
 

Heeft u vragen over de Twinkly Squares led panelen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.