123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Kerstlampjes buiten

Kerstlampjes voor buiten kopen?

Bekijk ons ruime aanbod aan kerstlampjes voor buiten om altijd de weerbestendige kerstverlichting te vinden die u nodig heeft, voor zowel professioneel als thuisgebruik. Kies voor de geschikte kleurtemperatuur, het juiste aantal lampjes en de beste manier van bedienen om te zorgen dat uw buiten kerstverlichting volledig aan uw wensen voldoet. Ook op zoek naar led kerstverlichting voor binnen? Bekijk dan ons grote assortiment.

1 - 0 van 0

Bestel kerstlampjes voor buiten op 123led.nl

Verlicht uw voor- of achtertuin in de kerstperiode met de kerstlampjes die u bij ons kunt bestellen. Wij bieden een gevarieerd en compleet assortiment met verschillende soorten lampjes voor uw woning of bedrijfspand. Wanneer u de kerstlampjes vandaag bestelt ontvangt u ze morgen al in huis.

Kerstlampjes, clusterverlichting of micro clusterverlichting?

Voor het verlichten van een (kerst)boom of andere planten in uw tuin kunt u kiezen voor traditionele kerstlampjes, clusterverlichting of micro clusterverlichting. Het verschil tussen deze drie zit hem in het aantal lampjes dat er per meter bevestigd zijn. Traditionele kerstlampjes hebben gemiddeld 13 lampjes per meter. Bij microclusterverlichting zijn dit er alweer een stuk meer (gemiddeld 50 lampjes) en bij clusterverlichting zitten er de meeste lampjes per meter op het snoer (ongeveer 140 lampjes).
 

Waar u voor kiest is volledig afhankelijk van de manier waarop u uw boom of plant wilt verlichten. Clusterverlichting zorgt voor een meer rijkelijke verlichting, traditionele lichtsnoeren zijn wat subtieler. In onze blog over het aantal lampjes dat u nodig heeft kunt u kijken welke snoeren van pas komen bij de grootte van uw boom.

Kerstlampjes buiten: extra warm wit, warm wit of koud wit licht?

Led kerstverlichting voor buiten is beschikbaar in drie verschillende kleurtemperaturen:
  • Extra warm wit licht: Dit licht is het warmst en heeft het meest van alle kleurtemperaturen een gele ondertoon. Vergelijk deze verlichting bijvoorbeeld met de kleur van kaarslicht of een opkomende zon.
  • Warm wit licht: Ook dit licht is warm en sfeervol. Het heeft een iets minder gele ondertoon dan extra warm wit licht.
  • Koud wit licht: De kleur van koud witte verlichting komt het meest in de buurt van helder daglicht of maanlicht en is hierdoor het helderst. Het heeft een meer blauwe ondertoon.

Bij het uitkiezen van de lichtkleur zijn uw eigen voorkeuren weer doorslaggevend. Wilt u uw boom op een heldere of meer sfeervolle manier verlichten? Kies aan de hand daarvan dan voor koud of (extra) warm wit licht. Wij verkopen ook kerstlampjes die in verschillende kleurtemperaturen licht kunnen verspreiden en die u dus eenvoudig kunt aanpassen aan de sfeer. Daarnaast koopt u bij ons ook gekleurde kerstverlichting voor buiten in rood, blauw of multicolor. Bekijk ons ruime aanbod om altijd een lichtkleur te vinden die bij u past.

Hoe wilt u uw kerstlampjes buiten bedienen?

Hoewel veel kerstlampjes natuurlijk gewoon bediend kunnen worden met een knop op de adapter of op het snoer zelf, zijn er ook lichtsnoeren die op een andere manier bediend kunnen worden, zoals met een app, timer, afstandsbediening of sensor.

Hieronder een overzicht:

  • Kerstverlichting met app: Met uw telefoon of tablet de verlichting aansturen? Dat is een optie met een aantal kerstlampjes van ons huismerk en met de Twinkly kerstverlichting. Zo kunt u met een app het licht aan- en uitzetten, dimmen en lichtprogramma's selecteren. Met Twinkly heeft u nóg meer slimme opties: bestuur het licht hiermee bijvoorbeeld op afstand en creëer zelf lichtanimaties.
  • Kerstverlichting met timer: Een timer zorgt ervoor dat de verlichting automatisch aan- en uitgaat. Vaak betekent dit dat het licht 6 uur brandt, 18 uur uitgeschakeld wordt, vervolgens weer 6 uur brandt, enzovoorts. Zo hoeft u hier eigenlijk niet meer naar om te kijken. Dit bespaart u tijd en moeite én is een stuk energiezuiniger.
  • Kerstverlichting met sensor: Een lichtsensor zorgt ervoor dat de kerstlampjes als vanzelf registreren wanneer het donker wordt buiten en dan gaan branden. Zo hoeft u niet meer de tuin in om het licht aan te zetten. Wanneer het weer licht wordt gaan de lampjes ook automatisch weer uit. Sommige lampjes zijn ook voorzien van een bewegingssensor, waardoor ze aan gaan wanneer er iemand langsloopt en u altijd wordt verwelkomd door verlichting.
  • Kerstverlichting met afstandsbediening: Gebruik een afstandsbediening om vanaf uw luie stoel de verlichting aan of uit te zetten of te switchen tussen verschillende lichtprogramma's.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Zijn kerstlampjes buiten weerbestendig?

Om te zorgen dat u uw kerstlampjes met een gerust hart buiten kunt ophangen bieden wij op deze pagina alleen weerbestendige kerstlampjes, die minstens IP44-geclassificeerd zijn . Let wel op stroomadapters, verlengsnoeren en andere aansluitingen. Elektriciteit en water gaan namelijk minder goed samen, dus zorg dat deze niet in een plas water of een hoop sneeuw belanden door ze goed af te schermen.

Kerstverlichting accessoires voor buiten kopen?

Bij het aansluiten van kerstverlichting in de tuin zijn er diverse kerstverlichting accessoires nodig. Bij ons koopt u altijd bijpassende producten, die ervoor zorgen dat u de verlichting ook diep in de tuin kunt ophangen en geen last meer heeft van een tekort aan stroomvoorzieningen. Uiteraard kunt u ook gewoon kerstverlichting op batterij gebruiken, waarvoor u bij ons bijpassende batterijen bestelt. Hiervoor heeft u maar één stopcontact nodig. Bestel voor uw andere kerstlampjes in onze webshop stekkerdozen om te zorgen dat u uw kerstverlichting eenvoudig kunt aansluiten.

 

Heeft u vragen over onze kerstlampjes voor buiten of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.