123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Micro clusterverlichting

Micro clusterverlichting kopen?

Bestel op deze pagina micro clusterverlichting om uw kerstboom mee te verlichten. De snoeren met geclusterde led lampjes verschillen van elkaar op het gebied van lichtkleur, aantal lampjes, verlichte lengte en manier van bedienen. Zo vindt u altijd de micro clusterverlichting die bij u en uw kerstboom past. Bekijk ons handige schema om te zien hoeveel lampjes u nodig heeft. Op zoek naar clusterverlichting? Ook dat koopt u bij ons.


1 - 6 van 6

Bestel micro clusterverlichting voor binnen of buiten online

Wij bieden een ruim assortiment van micro clusterverlichting waarmee u kerstbomen van verschillende lengtes kunt verlichten. Onze kerstverlichting is van de hoogste kwaliteit en ontvangt u razendsnel in huis, en dat voor de beste prijs.

Het verschil tussen micro clusterverlichting en clusterverlichting

Bij micro clusterverlichting zijn er een groot aantal lampjes bij elkaar geclusterd, wat betekent dat ze op een kleine afstand van elkaar op het snoer bevestigd zijn. Ook bij clusterverlichting is dit het geval. Het verschil is echter dat clusterverlichting nóg meer lampjes bevat, micro clusterverlichting is hier een gematigde variant van. Traditionele kerstverlichting is ook weer anders, omdat de lampjes bij deze gewone kerstverlichting op een grotere afstand van elkaar gemonteerd zijn. In een overzicht betekent dit het volgende:

  • Traditionele kerstverlichting: Ongeveer 13 led lampjes per meter.
  • Micro clusterverlichting: Ongeveer 50 led lampjes per meter.
  • Clusterverlichting: Ongeveer 140 led lampjes per meter.

Het type kerstverlichting dat u kiest is bepalend voor de manier waarop uw kerstboom verlicht wordt. Door het verschillende aantal lampjes zorgen de snoeren ervoor dat uw boom ofwel subtiel ofwel rijkelijk verlicht wordt.

Micro clusterverlichting: een ruim assortiment

Bij ons vindt u een ruim assortiment van micro clusterverlichting. De lampjes verschillen van elkaar op de volgende gebeden:

  • Lichtkleur: Wij verkopen micro clusterverlichting in een extra warm witte en een warm witte lichtkleur. Hierbij geldt: hoe warmer het licht is, hoe geler de ondertoon is.
  • Aantal lampjes / verlichte lengte: In onze webshop vindt u micro clusterverlichting met 400, 560, 700, 800, 1000, 1200 of 1500 lampjes. Ook de verlichte lengte van de snoeren is verschillend. Het aantal lampjes dat u nodig heeft is afhankelijk van de toepassing en de grootte van de boom die u wilt verlichten.
  • Manier van bedienen: Sommige kerstlampjes kunt u aansturen met een knop op de adapter, maar soms is het mogelijk om de verlichting te bedienen met een app op uw telefoon of tablet of met een meegeleverde afstandsbediening. Hiermee kunt u schakelen tussen verschillende lichtprogramma's, de verlichting dimmen of timers instellen, en dat allemaal vanaf de bank. Sommige lampjes zijn ook voorzien van een sensor, zodat ze alleen gaan branden wanneer u langsloopt.

Hoeveel kerstlampjes heeft u nodig?

Het aantal lampjes dat u in uw boom gaat gebruiken is afhankelijk van de grootte van de boom. Wij hebben een blog over het aantal kerstlampjes waarin u hierover meer informatie kunt lezen.
 
Over het algemeen kunt u de volgende richtlijnen aanhouden:
 

Hoogte boom Aantal lampjes Verlichte lengte
100 tot 150 cm 400 micro cluster 8 meter
150 cm 560 micro cluster 11 meter
200 cm 560 tot 800 micro cluster 11 tot 14 meter
250 cm 800 tot 1000 micro cluster 14 tot 20 meter
300 cm 1000 tot 1200 micro cluster 20 tot 24 meter
Groter dan 300 cm 1500 micro cluster 30 meter

Is micro clusterverlichting weerbestendig?

Onze micro clusterverlichting is zowel binnen als buiten te gebruiken. Doordat de kerstlampjes stevig zijn en goed bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden, zoals regen en sneeuw, kunt u ze ook aan de buitenzijde van uw huis of bedrijfspand bevestigen. In de specificaties van de producten hebben wij ook altijd de IP-classificering aangegeven, zodat u dit voor de zekerheid kunt checken. Producten die buiten te gebruiken zijn hebben een classificering van IP44 of hoger .
 

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste micro clusterverlichting of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen adviseren.