Hoera, wij bestaan 10 jaar! Profiteer 10 dagen lang van 10% korting op alles van ons huismerk en win mooie prijzen!
123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787124
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Micro clusterverlichting

Micro clusterverlichting voordelig kopen

Bestel op deze pagina micro clusterverlichting om uw kerstboom mee te verlichten. De snoeren met geclusterde led lampjes verschillen van elkaar op het gebied van lichtkleur, aantal lampjes en verlichte lengte. Zo vindt u altijd de micro clusterverlichting die bij u en uw kerstboom past. Bekijk ons handige schema onderaan de pagina om te zien hoeveel lampjes u nodig heeft. Clusterverlichting koopt u ookbij ons.


1 - 7 van 7

Bestel micro clusterverlichting voor binnen of buiten

Wij bieden een ruim assortiment van micro clusterverlichting waarmee u kerstbomen van verschillende lengtes kunt verlichten. Onze kerstverlichting is van de hoogste kwaliteit en ontvangt u razendsnel in huis, en dat voor de beste prijs.

Het verschil tussen traditionele kerstverlichting, micro clusterverlichting en clusterverlichting

Bij micro clusterverlichting zijn er een groot aantal lampjes bij elkaar geclusterd, wat betekent dat ze op een kleine afstand van elkaar op het snoer bevestigd zijn. Ook bij clusterverlichting is dit het geval. Het verschil is echter dat clusterverlichting nóg meer lampjes bevat, micro clusterverlichting is hier een gematigde variant van. Traditionele kerstverlichting is ook weer anders, omdat de lampjes bij deze gewone kerstverlichting op een grotere afstand van elkaar gemonteerd zijn. In een overzicht betekent dit het volgende:

  • Traditionele kerstverlichting: ongeveer 13 led lampjes per meter.
  • Micro clusterverlichting: ongeveer 50 led lampjes per meter.
  • Clusterverlichting: ongeveer 140 led lampjes per meter.

Het type kerstverlichting dat u kiest is bepalend voor de manier waarop uw kerstboom verlicht wordt. Door het verschillende aantal lampjes zorgen de snoeren ervoor dat uw boom ofwel subtiel ofwel rijkelijk verlicht wordt.

Micro clusterverlichting: een ruim assortiment

Bij ons vindt u een ruim assortiment van micro clusterverlichting. De lampjes verschillen van elkaar op de volgende gebeden:

  • Lichtkleur: wij verkopen micro clusterverlichting in een extra warm witte en een warm witte lichtkleur. Hierbij geldt: hoe warmer het licht is, hoe geler de ondertoon is.
  • Aantal lampjes / verlichte lengte: in onze webshop vindt u micro clusterverlichting met 400, 560, 700, 800, 1000, 1200 of 1500 lampjes. Ook de verlichte lengte van de snoeren is verschillend. Het aantal lampjes dat u nodig heeft is afhankelijk van de toepassing en de grootte van de boom die u wilt verlichten.
  • Manier van bedienen: sommige kerstlampjes kunt u aansturen met een knop op de adapter, maar soms is het mogelijk om de verlichting te bedienen met een app op uw telefoon of tablet of met een meegeleverde afstandsbediening. Hiermee kunt u schakelen tussen verschillende lichtprogramma's, de verlichting dimmen of timers instellen, en dat allemaal vanaf de bank. Sommige lampjes zijn ook voorzien van een sensor, zodat ze alleen gaan branden wanneer u langsloopt.
Dankzij ons ruime aanbod zit er gegarandeerd passende verlichting voor u tussen.

Hoeveel kerstlampjes heeft u nodig?

Het aantal lampjes dat u in uw boom gaat gebruiken is afhankelijk van de grootte van de boom. Wij hebben een blog over het aantal kerstlampjes waarin u hierover meer informatie kunt lezen. Over het algemeen kunt u de volgende richtlijnen aanhouden:
 
Hoogte van de kerstboom Aantal micro kerstlampjes Verlichte lengte
100-150 cm 560-700 lampjes 11,2 tot 14 meter
150-200 cm 700-1000 lampjes 14 tot 20 meter
200-250 cm 1000-1200 lampjes 20 tot 24 meter
250-300 cm 1200-1500 lampjes 24 tot 30 meter
+300 cm 1800 lampjes 36 meter

Indien u meer verlichting wilt, kunt u altijd voor meer verlichting kiezen.

Micro clusterverlichting is weerbestendig

Onze micro clusterverlichting is zowel binnen als buiten te gebruiken. Doordat de kerstlampjes stevig zijn en goed bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden, zoals regen en sneeuw, kunt u ze ook aan de buitenzijde van uw huis of bedrijfspand bevestigen. In de specificaties van de producten hebben wij ook altijd de IP-classificering aangegeven, zodat u dit voor de zekerheid kunt checken. Producten die buiten te gebruiken zijn hebben een classificering van IP44 of hoger .

Micro clusterverlichting in twee kleuren

Micro clusterverlichting met twee lichtkleuren biedt een veelzijdige manier om de sfeer van uw decoratie aan te passen. Met één lichtslinger kunt u dus eenvoudig schakelen tussen verschillende sferen, afhankelijk van uw voorkeur of de gelegenheid. De bediening van de lichtkleuren is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Bij de meeste micro clusterverlichting kunt u de lichtkleuren aanpassen via een afstandsbediening. Dit stelt u in staat om de verlichting moeiteloos om te schakelen van warm wit naar extra warm wit of gekleurd licht, of zelfs gebruik te maken van speciale functies zoals knipperen of een geleidelijke overgang tussen de kleuren.

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is micro clusterverlichting geschikt voor buiten gebruik?

Ja, de meeste micro clusterverlichting is geschikt voor buiten gebruik, mits het een geschikte IP-classificatie heeft (zoals IP44 of hoger). Dit betekent dat de verlichting bestand is tegen regen en andere weersomstandigheden, maar het is belangrijk om de productinformatie te controleren voordat u de verlichting buiten plaatst.

Kan ik de kleur van de lampjes bij micro clusterverlichting aanpassen?

Ja, veel micro clusterverlichting biedt de mogelijkheid om tussen verschillende lichtkleuren te schakelen, zoals warm wit en koel wit. Dit kan meestal eenvoudig worden aangepast met een afstandsbediening of een schakelaar op het snoer.

Waar koop ik micro clusterverlichting?

Op 123led.nl koopt u micro clusterverlichting met de laagsteprijsgarantie. Deze clusterverlichting is beschikbaar in meerdere lichtkleuren, waar u tussen kunt schakelen. Bovendien kiest u uit verschillende lengtes. Zo zit er gegarandeerd en geschikte micro clusterverlichting voor u tussen.
 

Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste micro clusterverlichting of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen adviseren.