123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Kerstdecoratie met verlichting buiten

Bestel kerstdecoratie met verlichting online

Bekijk ons gevarieerde en complete assortiment van kerstdecoratie met verlichting om altijd de kerstlampjes te vinden die bij uw voor- of achtertuin passen. De lampjes verschillen van elkaar qua lichtkleur, vorm, grootte en toepassing. Al onze kerstlampjes zijn daarnaast van de hoogste kwaliteit en bestelt u bij ons voor de beste prijs.

Kerstdecoratie met verlichting voor buiten: een ruim assortiment

Bij ons vindt u een zeer gevarieerd aanbod aan verlichte kerstdecoraties. Maar wat kunt u bij ons nu zoal vinden? Hieronder een overzicht:

  • IJspegelverlichting: Met deze kerstverlichting wordt een ijspegeleffect gecreëerd. Een ijspegelsnoer bestaat namelijk uit verschillende verticale strengen, waaraan led lampjes gemonteerd zijn die als ijspegels naar beneden vallen. Een geschikte toevoeging aan bijvoorbeeld de dakrand. Deze verlichting is beschikbaar in extra warm wit, warm wit, koud wit en gekleurd licht.
  • Dakgootverlichting: Deze verlichting is te bevestigen aan de dakgoot of de muur. De lichtstrengen zorgen voor een bijzonder lichteffect en subtiele verlichting aan de buitenkant van uw huis.
  • Lichtgordijn: Met een led lichtgordijn kunt u wanden, gevels, ramen en deuren versieren. Bestaande uit één horizontaal snoer met hieraan verschillende verticale lichtsnoeren vormt dit een gordijn van licht. Bestel dit in een variant met extra warm wit, warm wit of koud wit licht of met gekleurde verlichting.
  • Lichtslangen: Lichtslangen zijn zeer flexibel en in allerlei verschillende vormen te buigen. Zo kunt u ze om een paal, hek of boom laten cirkelen of tegen een schutting plaatsen. Ook kunt er zelf een lichtfiguur van maken. Ons ruime assortiment bestaat uit lichtslangen in verschillende lengtes, die u eventueel op maat kunt maken, en in diverse lichtkleuren: warm wit, koud wit, rood, groen, blauw en multicolor.
  • Vlaggenmast verlichting: Als u een vlaggenmast in de tuin of op de oprijlaan heeft staan, kunt u deze decoreren met vlaggenmast verlichting. Deze lampjes vallen op een dusdanige manier naar beneden dat uw vlaggenmast op een verlichte kerstboom begint te lijken. Wij verkopen dit soort verlichting voor vlaggenmasten van 2 of 8 meter.
  • Netverlichting: Netverlichting is perfect voor het verlichten van omheiningen en beplantingen en heeft de vorm van een net, waarop verschillende lampjes bevestigd zijn. Dankzij de ronde ring aan de bovenkant kunt u dit net bijvoorbeeld eenvoudig over uw buxus, heg of andere plant hangen.
  • Verlichte kerstfiguren: Lichtfiguren zorgen voor een gezellige kerstsfeer in iedere tuin. In ons assortiment vindt u verschillende kerstfiguren, bijvoorbeeld led rendieren en led kerstmannen, die allemaal voorzien zijn van energiezuinige led verlichting.
  • Sierverlichting op batterij: Voor kerstverlichting op batterij heeft u geen stopcontact nodig. Slechts een bijpassende batterij is voldoende om te zorgen dat deze led lampen kunnen branden. Hierdoor is dit ideaal voor in de tuin, waar de toegang tot stroomvoorzieningen vaak wat lastiger is. Wij bieden een ruim assortiment van dit soort kerstverlichting, met bijvoorbeeld led sneeuwvlokken en kandelaars.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Is kerstdecoratie met verlichting weerbestendig?

Wanneer u de kerstverlichting buiten gaat ophangen is het natuurlijk noodzakelijk dat de led lampjes weerbestendig zijn. Daarom zijn alle kerstlampjes die u op deze pagina kunt vinden bestand tegen opspattend water, regen, sneeuw en andere weersomstandigheden. Ze zijn allemaal minstens IP44-geclassificeerd .
 

Let op: met de aansluiting van de kerstverlichting, in de vorm van bijvoorbeeld stekkerdozen, stroomadapters en verlengsnoeren, dient u wel op te passen. Omdat elektriciteit en water niet goed samengaan raden we u aan om deze goed af te schermen.

Hoe kan ik de kerstboom in de tuin verlichten?

Heeft u een kerstboom in de tuin? Dan kunnen kerstboomlampjes niet ontbreken. Bij ons koopt u diverse weerbestendige lichtsnoeren die in uw kerstboom gebruikt kunnen worden. Gebruik bijvoorbeeld clusterverlichting als u uw boom rijkelijk wilt verlichten en traditionele kerstverlichting als u uw boom van wat subtielere verlichting wilt voorzien.
 

Heeft u vragen over onze verlichte kerstdecoraties voor buiten of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.