123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Sierverlichting op batterij

Sierverlichting op batterij bestellen?

Op deze pagina vindt u alle sierverlichting op batterij die u nodig heeft bij het versieren van uw tuin tijdens de feestdagen. Zo bestelt u bij ons led kerstboompjes of led sneeuwvlokken. Alle producten werken op batterij, zodat u hiervoor geen stopcontact nodig heeft. Ook kerstverlichting op batterij voor binnen kunt u bij ons kopen.


Bestel sierverlichting op batterij voor buiten online

Sierverlichting op batterij

Wij bieden u een ruim assortiment van sierverlichting op batterij, waarmee u uw tuin op een feestelijke manier kunt versieren tijdens de kerstdagen. Kies bijvoorbeeld voor een traditioneel led kerstboompje in een pot of voor een hangend sneeuwvlokje. Alle producten bestelt u bij ons voor de beste prijs én ontvangt u razendsnel in huis.

Sierverlichting op batterij: ons assortiment

In onze webshop koopt u dus diverse kerstlampjes op batterij. Deze lampjes kunt u overal neerzetten waar u maar wilt, omdat u niet afhankelijk bent van een stopcontact. U heeft slechts een bijpassende batterij nodig en heeft dus veel meer vrijheid dan met andere soorten kerstverlichting. Zeer handig, zeker voor buiten. 

Wij bieden een ruim assortiment. Zo bestelt u bij ons onder andere led kerstbomen in pot. Hier zijn al prachtige led lampjes in bevestigd die gezellige warm witte verlichting uitstralen. Doordat er gebruikt gemaakt is van led is dit een energiezuinige en duurzame keuze. 

Ook hangende kerstdecoraties kunt u bij ons vinden. Hang een led sneeuwvlokje of hangende witte kandelaars aan de muur, aan de takken van een boom of voor het raam. Door het weerkaatsende licht wordt er altijd een sfeervol lichteffect gecreëerd. 

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan ik sierverlichting op batterij buiten plaatsen?

Of uw sierverlichting op batterij buiten geplaatst kan worden, ligt aan het product. Om dit te achterhalen kunt u het best het beschermingsniveau van uw product achterhalen. Als de beschermingsclassificatie lager is dan IP23, dan kunt u het product niet buiten gebruiken.

Hoe lang gaat sierverlichting op baterijen mee?

Hoe lang uw sierverlichting blijft branden op één paar batterijen ligt aan de hoeveelheid lichtjes en welke batterijen u gebruikt. Als voorbeeld kan genomen worden dat 192 LED-lampjes ongeveer dertig dagen branden op twee AA baterijen. Varianten met grotere D baterijen gaan langer mee.
 

Heeft u vragen over onze kerstverlichting of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.