123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Kerstversiering op batterij

Kerstversiering op batterij kopen?

Op 123led.nl hebben wij een groot aanbod aan kerstversiering op batterij. Deze kerstlampjes kunt u overal neerzetten zonder dat u een stopcontact nodig heeft. In onze webshop vindt u de kerstversiering voor de laagste prijs. Wij hebben een grote voorraad. Ook kerstverlichting op batterij voor buiten bestelt u bij ons.

Bestel kerstversiering op batterij voor binnen op 123led.nl

Kerstversiering op batterij

Kerstversiering op batterij is de perfecte manier om uw huis te versieren tijdens de feestdagen zonder gebruik te hoeven maken van verlengsnoeren en stekkerdozen. De lampjes werken namelijk op een batterij, waardoor u geen stopcontact nodig heeft. U heeft een ruime keuze op 123led.nl en bestelt de producten bij ons voor de beste prijs.

De voordelen van draadloze kerstverlichting

Kerstverlichting op batterij brengt een hoop voordelen met zich mee. Zo wordt de flexibiliteit hiermee verhoogd, want u kunt de kerstlampjes overal neerzetten en ophangen zonder rekening te hoeven houden met de vraag of er een stopcontact in de buurt is. Hierdoor heeft u veel meer vrijheid om uw huis qua (kerst)verlichting in te richten en zijn stekkerdozen of verlengsnoeren overbodig. Ook heeft u zo geen last meer van vervelende draden die in de weg liggen en die er soms behoorlijk lelijk kunnen uitzien. Kerstverlichting met app of kerstverlichting met afstandsbediening kunt u ook op een draadloze manier bedienen.

 

Bovendien waren er vroeger nog wel eens bezwaren tegen draadloze verlichting, omdat de batterijen van de kerstlampjes snel leeg zouden raken. Dankzij energiezuinige led verlichting is dit echter niet meer het geval en kunnen de draadloze kerstlampjes gewoon de hele winter mee.

Batterijen voor kerstverlichting bestellen?

Geen batterijen in huis? Op 123led.nl koopt u snel en voordelig batterijen, maar ook handige batterij adapters. Deze vervangen losse batterijen en creëren zo een gesloten stroomcircuit. Hierdoor zijn ze perfect voor verlichting waarvan de batterij gauw leeg kan gaan en bespaart u hiermee op de langere termijn geld.

Kerstversiering op batterij: ruim assortiment

Op 123led.nl vindt u een ruim aanbod aan kerstversiering op batterij. Hieronder een overzicht van de kwalitatief hoogwaardige producten die wij aanbieden:

  • Kerstverlichting op batterij: Traditionele kerstboomverlichting op batterij is perfect voor in de kerstboom, maar ook voor het verlichten van een plant of een meubelstuk.
  • Kerstboomversiering op batterij: In ons ruime assortiment vindt u onder andere verlichte kerstballen, verlichte pieken en kerstboomkaarsjes, om een ander soort verlichting toe te voegen aan uw kerstboom dan een lichtsnoer of clusterverlichting.
  • Kerstlichtslinger op batterij: Dit zijn lichtslingers met draadbollen of metaaldraden, die voorzien zijn van led lampjes en vaak dienst doen als decoratieve verlichting. Wij verkopen veel verschillende soorten, die van elkaar verschillen qua aantal lampjes, snoerlengte en soort lampjes.
  • Kerstster op batterij: Decoratieve led kerststerren kunnen zowel neergezet als opgehangen worden en zorgen voor extra verlichting tijdens de donkere kerstdagen. Dankzij het weerkaatsende warm witte licht hebben de decoratieve sterren een uniek lichteffect.
  • Kerstlantaarns: De verlichte kerstlantaarns van 123led.nl hebben een glazen venster waarachter een winters tafereel wordt getoond, waardoor deze direct voor een kerstgevoel zorgen. Bekijk onze vele varianten om de lantaarn te vinden die het beste bij uw interieur past.
  • Led kaarsen op batterij: Normaal gesproken zijn kaarsen een prachtige decoratie, maar kunnen ze ook gevaarlijk zijn. Hier heeft u met led kaarsen geen last van. Zo geniet u van sfeervol kaarslicht, dat er door de bewegende 3D-vlam zeer waarheidsgetrouw uitziet.
  • Kerstfiguren op batterij: Verlichte kerstfiguren kunnen dienst doen als uniek accessoire in uw huis tijdens de feestdagen. Op 123led.nl koopt u diverse soorten en is er voor ieder wat wils.
  • Kersttruien met lampjes op batterij: In onze webshop koopt u ook producten waarmee u, naast uw huis, ook uzelf in de kerstsferen kunt steken. Doe dit bijvoorbeeld met een lichtgevende ketting.
 

Heeft u vragen over onze kerstversiering op batterij of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten