123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Kerst gadgets

Kerst gadgets kopen?

Bestel leuke kerst gadgets voor het versieren van uw huis en uw werkplek of voor het creëren van de leukste kerstoutfit. Wij verkopen verschillende accessoires en versieringen, die allemaal voorzien zijn van led verlichting. De producten zijn van hoge kwaliteit en ontvangt u morgen al in huis.


Bestel kerst gadgets online

Op deze pagina vindt u allerlei kerst gadgets voor tijdens de feestdagen. Alle producten zijn voorzien van energiezuinige led verlichting, hebben een hoge kwaliteit en kunt u bij ons bestellen voor de beste prijs. Bekijk gauw ons assortiment!

Kerst gadgets: ons assortiment

Bij ons kunt u de volgende kerst gadgets bestellen:

  • Baardverlichting: Verander uw baard in een kerstboom met baardverlichting. Deze vorm van verlichting bestaat uit verschillende kleine lichtstrengen met led lampjes, maar bevat ook kleine kerstslingers. Zo vormt dit een echte toevoeging aan uw kerstoutfit. De baardverlichting werkt op batterijen, die worden meegeleverd.
  • Lichtgevende ketting: De lichtgevende kettingen zijn voorzien van verschillende gekleurde led lampjes en werken op batterijen (meegeleverd). Hang om uw nek om er direct een stuk feestelijker uit te zien. Doordat de lampjes verschillende standen hebben (onder andere knipperen of constant branden) kunt u de ketting helemaal aanpassen aan uw smaak.
  • Kerstversieringsset: Met deze set versiert u uw (thuis)werkplek in een handomdraai. De set bevat een klein kerstboompje, kleine lampjes en diverse andere versieringen. Door de USB-aansluiting kunt u de set makkelijk aansluiten aan uw computer, thuis of op het werk. Dit is de perfecte en meest complete set voor iedere werkplek.

Doordat al deze kerst gadgets voorzien zijn van led verlichting gaan ze lang mee. Deze duurzame vorm van verlichting is namelijk een stuk energiezuiniger dan andere soorten. Dit zorgt ervoor dat u de producten langdurig kunt gebruiken en er vele feestdagen plezier van kunt hebben. De kerst gadgets zijn bovendien altijd gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben dus een gegarandeerd goede kwaliteit.

Ook de rest van uw huis versieren?

De producten die u op deze pagina kunt vinden zijn vooral bedoeld als kleine gadgets, voor naast uw andere kerstversiering. Daarnaast bieden we nog veel meer producten waarmee u uw huis kunt decoreren. Zo koopt u bij ons kerstfiguren op batterij. Deze verlichte figuren, zoals rendieren en sneeuwpoppen, geven uw huis een winterse uitstraling en vormen zo het perfecte accessoire voor de feestdagen.

Wij verkopen daarnaast natuurlijk ook altijd alle kerstverlichting die u nodig heeft, bijvoorbeeld kerstboomverlichting voor de kerstboom of dakgootverlichting voor de buitenkant van uw woning.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een leuk cadeau voor kerst?

Voor het kerstseizoen kunt u een gepast cadeau geven zoals een kerst gadget. Denk hierbij aan een kerstversieringsset voor de werkplek. Of ga voor een gek cadeau met een lichtgevende kerstbaarddecoratie, zo wordt elke baard omgetoverd tot een heuse kerstboom.
 

Komt u er niet helemaal uit en heeft u onze hulp nodig? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.