123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Smart kerstverlichting

Smart kerstverlichting kopen?

Met onze smart kerstverlichting creëert u vanaf de bank eenvoudig allerlei sfeervolle lichteffecten. De kerstlampjes werken met een app op uw telefoon, zodat u de verlichting op afstand kunt bedienen en waarmee u verschillende instellingen kunt toepassen.


Bestel smart kerstverlichting online

Kerstverlichting met app

Bij ons vindt u een ruim assortiment van smart kerstverlichting. Deze kerstlampjes kunt u met uw telefoon of tablet gemakkelijk aan- of uitzetten of dimmen. Ook kunt u wisselen tussen verschillende lichtprogramma's en is het mogelijk om meerdere snoeren, ongeacht of ze binnen of buiten hangen, tegelijk of los van elkaar te bedienen.

Is kerstverlichting waterdicht?

De kerstverlichting die u met een app kunt bedienen is zowel binnen als buiten te gebruiken. De producten hebben namelijk een beschermingsniveau van IP44 . Dit is een internationale norm, die aangeeft dat ze spatwaterdicht zijn. Het is wel heel belangrijk dat u adapters, stopcontacten en stekkerdozen zo goed mogelijk afschermt. 

Andere speciale kerstverlichting bestellen?

Kerstverlichting met app behoort tot de categorie speciale kerstverlichting. Bekijk in ons ruime assortiment ook de volgende soorten kerstboomverlichting:

  • Kerstverlichting met dimmer en timer: Deze kerstlampjes zijn voorzien van een handige dimmer en timer, waarmee u de helderheid kunt aanpassen én kunt zorgen dat het licht automatisch stopt met branden na een bepaalde tijd. 
  • Kerstverlichting met afstandsbediening: Gebruik geen app maar een handige meegeleverde afstandsbediening om de producten ook op afstand te kunnen bedienen. Hiermee kunt u onder andere schakelen tussen verschillende lichtprogramma's en de helderheid aanpassen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Heeft u vragen over onze kerstverlichting of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.