123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Kerstverlichting aanbieding

Kerstverlichting aanbieding kopen?

Bestel kerstverlichting met hoge kortingen en koop voor een voordelige prijs kerstverlichting voor in uw kerstboom, kerstaccessoires met verlichting en andere kerst artikelen. Kies voor een product dat verlaagd is in prijs, of kies voor een voordeelverpakking met meer stuks.


Bestel kerstverlichting aanbieding online

In ons assortiment vindt u een groot aantal kerstartikel die zijn afgeprijsd of die in een voordeelverpakking kunnen gekocht, waarbij ze in grotere aantallen goedkoper zijn dan als u meerdere enkele stuks koopt. Zo kunt u op een zo voordelig mogelijk manier uw woning voorzien van gezellige en sfeervolle versiering en verlichting voor de kerst.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wanneer is een kerstartikel in de aanbieding?

Bij 123led.nl komen producten op twee manieren in de aanbieding. Een product kan voorzien zijn van korting (aangetoond met een percentage bij de aanschafprijs), of een product kan in een zogeheten voordeelverpakking in grotere aantallen voordeliger worden aangeschaft.

Kan ik de kerstaanbiedingen buiten gebruiken?

Dit ligt aan de aanbieding. Om te weten of een product uit onze kerstaanbiedingen buiten gebruikt kan worden kunt u de specificaties raadplegen. Hier staat aan beschermingsniveau in aangegeven. Wanneer dit beschermingsniveau IP44 of een hogere waarde aantoont is het product bestand tegen (spat)water en kan het buiten gebruikt worden.
 

Wilt u meer weten over onze kerstaanbiedingen of heeft u wellicht vragen over de rest van ons kerst assortiment? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.