123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Kerstlantaarns op batterij

Kerstlantaarns op batterij kopen?

De bolvormige of rechthoekige kerstlantaarns op batterij van 123led.nl zijn voorzien van led verlichting en laten allemaal winterse taferelen zien. Bij ons heeft u een ruime keuze uit verschillende kerstlantaarns. Doordat de producten werken op een batterij kunt u ze eenvoudig overal neerzetten. Liever een kersthuisje met verlichting? Ook die koopt u bij ons. 


Bestel een kerstlantaarn op batterij op 123led.nl

Met een kerstlantaarn op batterij van 123led.nl voegt u een sfeervol accessoire toe aan uw woning tijdens de feestdagen. Doordat de lantaarns voorzien zijn van led verlichting én een winters tafereel laten zien is dit zeer geschikt voor tijdens de kerstperiode. In onze webshop koopt u deze producten voor de beste prijs en ontvangt u ze morgen al in huis.

Kerstlantaarns op batterij: ruim assortiment

Op 123led.nl vindt u een zeer uitgebreid en compleet assortiment van kerstlantaarns op batterij, die van elkaar verschillen op de volgende gebieden:

  • Vorm: De lantaarns zijn beschikbaar in verschillende vormen. Zo verkopen wij deze producten in de vorm van een echte lantaarn, maar hebben we ze ook in meer bijzondere vormen. Bestel bij ons bijvoorbeeld lantaarns in de vorm van een fotolijstje, een tv, een kerk, een sneeuwbol, een kandelaar of een cadeautje. Zo vindt u altijd wel een variant die past bij uw interieur.
  • Kleur: Onze kerstlantaarns zijn beschikbaar in verschillende kleuren, onder andere in wit, bruin, brons en rood.
  • Wintertafereel: Iedere kerstlantaarn laat een ander winters tafereel zien. Met lantaarns met kerstmannen, sneeuwpoppen, kerststallen, arrensleeën of kerstbomen haalt u dat echte kerstgevoel in huis, terwijl er ook varianten zijn met een meer algemeen thema. Er is altijd wel een variant te vinden die aan uw wensen voldoet. Ook is het zeer leuk om verschillende soorten met elkaar te combineren.

Wat de producten allemaal met elkaar gemeen hebben is dat ze voorzien zijn van led verlichting. Dit is extra energiezuinig en duurzaam. U kunt de lantaarns met een timer van 5 uur automatisch uit laten gaan, zodat de verlichting nooit meer onnodig aanstaat. Dit zorgt ervoor dat u minder batterijen nodig heeft.

 

Doordat er warm wit licht met de lampjes uitgestraald wordt hebben de kerstlantaarns bovendien een sfeervolle uitstraling. Daarnaast zijn ze gevuld met water en glitters, waardoor er een uniek sneeuweffect ontstaat. Een ingebouwde motor zorgt ervoor dat de glitters steeds omhoog worden geblazen en vervolgens als sneeuw naar beneden dwarrelen.

Batterijen voor kerstlantaarns nodig?

Alle kerstlantaarns die u op deze pagina kunt bestellen werken op een batterij. Dit betekent dat u geen rekening hoeft te houden met de vraag of er een stopcontact in de buurt is, waardoor u de kerstdecoraties eenvoudig overal neer kunt zetten. Op 123led.nl bestelt u altijd de batterijen die u voor deze producten nodig heeft.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een kerstlantaarn?

Een kerstlantaarn is een lantaarn dat een winters tafereel afbeeld. Zo past het perfect tussen de kerstdecoratie thuis.

Kan ik mijn kerstlantaarn buiten neerzetten?

Een meerderheid van de kerstlantaarns kunnen niet buiten worden geplaatst. Met een beschermingsniveau lager dan IP44, zijn deze niet weersbestendig.

Welke batterijen heb ik nodig voor mijn kerstlantaarn?

Welke batterijen u nodig heeft verschilt per kerstlamp en dit kunt u het best zelf controleren. Dit kunt u zien door uw huidige batterijen te controleren, de plek waar uw batterijen geplaatst worden te bekijken of de handleiding te lezen. De meeste kerstlantaarns maken gebruik van AA- of C batterijen.