123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Kerst projector

Kerst projector kopen?

Bestel voordelig een kerst projector van ons 123led-huismerk. Met deze projectoren creëert u een winters tafereel op uw buitenmuur, om zo uw woning écht in de kerststemming te brengen. De projectoren hebben een timerfunctie en zijn voorzien van een 5 meter lang aanloopsnoer.


Bestel kerst projector online

Altijd al de buitenkant van uw woning of pand hebben willen voorzien van sfeervolle kerstversiering, maar liever geen moeite willen doen met het aanbrengen van allerlei lichtsnoeren? Dan is een kerst projector van ons 123led-huismerk een uitkomst. De projector projecteert een kersttafereel op de muur, zodat het lijkt alsof u zelf verlichtingsvormen op de muur van uw woning heeft aangebracht.

 

De projectoren werken op netstroom en zijn voorzien van 5 meter lange aanloopsnoeren, zodat u voldoende speling heeft de projectoren op een goede plek neer te zetten.Hieronder leest u meer over kerst projectoren of bestel hierboven direct waar u naar op zoek bent.

Kerst projector installeren

Het installeren van een kerst projector is snel en eenvoudig gedaan. Zie hieronder de stappen die u dient te ondernemen:

  1. Bepaal de plaats: Allereerst is het belangrijk om te bepalen waar u de kerst projector wilt neerzetten. Zorg ervoor dat deze ver genoeg van bijvoorbeeld een muur of uw huis staat, zodat een zo groot mogelijk oppervlak wordt voorzien van verlichting. De projector moet vaak op een afstand van 1,5 tot 5 meter van de gevel worden neergezet. Zo geniet u van de mooiste projectie. De projector projecteert een voorstelling van minimaal 1,2 tot maximaal 10 m². Let wel op dat deze in de buurt staat van een stopcontact. Indien het stopcontact te ver weg is, kunt u ook gebruik maken van een stekkerdoos voor buiten, een buitenstopcontact of een verlengsnoer voor buiten.
  2. Kerst projector aansluiten: Voor deze stap hoeft u alleen het aanloopsnoer aan te sluiten op een stroompunt.
  3. Kerst projector bedienen: U kunt de kerst projector op 2 manieren bedienen. U kunt de stekker in het stroompunt plaatsen wanneer u deze aan wilt doen of uit het stroompunt halen wanneer u deze uit wilt zetten. Ook heeft u bij de meeste kerst projectors de mogelijkheid om op afstand de projector te bedienen via een meegeleverde afstandsbediening. Tot slot kunt u ook gebruik maken van een timerfunctie.

Voor meer informatie kunt u onze helpcentrum voor het installeren van een kerst projector raadplegen. Ook vindt u hier hulp voor het installeren van andere soorten kerstverlichting.

Soorten kerst projectoren: ons assortiment

In ons assortiment vindt u verschillende soorten kerst projectoren. Om u hier een goed beeld van te geven, hebben enkele producten hieronder voor u op een rijtje gezet:

  • Kerst projector sneeuwvlok: Zoals de naam al doet vermoeden is dit een kerst projector die witte sneeuwvlokken projecteert. U kunt ook kiezen voor een kerst projector met sneeuwvlokken en sneeuw.
  • Kerst projector Let it snow: Met deze kerst projector zorgt u ervoor dat uw huis wordt versierd met witte sneeuwvlokken en de tekst “Let it snow!”, in het wit.
  • Kerst projector White stars: Deze kerst projector voorziet de buitenkant van uw huis of een muur met dansende sterren in een warm witte lichtkleur.
  • Kerst projector Christmas village: Wanneer u iets anders wilt dan standaard sneeuwvlokken of sterren, kunt u ook kiezen voor deze kerst projector. Deze projecteert licht in de vorm van een kerstdorp. Zo ziet u bijvoorbeeld een groene kerstboom, sneeuwballen en een geanimeerd persoon met een sneeuwbol in de hand.
  • Kerst projector Kerstfiguren: Met deze projector voorziet u een oppervlak met kerstfiguren in een witte lichtkleur. Zo ziet u onder andere een kerstengel, kerstboom, rendier, cadeau, sneeuwvlok en sneeuwballen.

Timesfuncties

De kerst projectoren in ons assortiment zijn voorzien van een timerfunctie. Hierdoor hoeft u niet steeds de stekker in het stroompunt te plaatsen of de projector aan te zetten middels een afstandsbediening. U kunt de timer op een door u gewenst tijdstip aan zetten. Deze zal dan 8 uur lang branden en daarna automatisch uitschakelen voor 16 uur lang, om hierna weer 8 uur lang automatisch aan te springen. Hierdoor heeft u elke dag op hetzelfde tijdstip de verlichting aanstaan.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Op welke afstand werken de kerst projectoren?

De kerst projectoren van ons 123led-huismerk kunnen gebruikt worden op een afstand van 1,5 m tot 5 m van de te belichten wand of muur. Hierbij wordt een voorstelling van respectievelijk 1,2 m² tot maximaal 10 m² gecreëerd.

Hoe werkt de timerfunctie op de kerst projector?

De timerfunctie zorgt ervoor dat op het moment van inschakelen de projector 8 uur lang blijft werken, waarna deze 16 uur uitstaat. Op die manier kunt u ervoor zorgen dat de projector alleen in de avond- en nachturen zijn werkt doet en overdag uitstaat. Zo bespaart u stroom en behoudt u de levensduur van de led projector.

Welke figuren projecteren de kerst projectoren?

In ons assortiment vindt u twee verschillende kerst projectoren. Een projector creëert een kersttafereel bestaande uit een aantal sneeuwvlokken met de tekst ‘Let it snow!’, de andere projector werpt een kersttafereel op de muur bestaande uit diverse grote en kleinere kerstvlokken.
 

Heeft u na het lezen van onze informatie over de led kerst projectoren nog vragen? Of wilt u misschien meer weten over de rest van ons kerstassortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.