123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Opblaasbare kerstfiguren

De goedkoopste opblaasbare kerstfiguren bij 123led

Bestel goedkoop opblaasbare kerstfiguren om ook uw voor- of achtertuin te versieren. U heeft onder andere de keuze uit een kerstboom, kerstman, rendier, pinguïn en een sneeuwpop. Dankzij de IP44-classificatie zijn deze kerstfiguren weerbestendig. Bestel vandaag nog uw opblaasbare kerstfiguur en zet het morgen al in de tuin.


Goedkoop een opblaasbaar kerstfiguur kopen

Creëer een prachtig winter tafereel in uw tuin met behulp van een opblaasbaar kerstfiguur. Deze kerstfiguren zijn beschikbaar in diverse karakters en geven daarnaast licht waardoor ze ook in de avond zichtbaar zijn. Lees hieronder meer over opblaasbare kerstfiguren of bestel hierboven direct het figuur waar u naar op zoek bent.

Opblaasbare kerstfiguren: ons assortiment

In ons assortiment vindt u diverse opblaasbare kerstfiguren. Alle kerstfiguren zijn tussen de 80 cm en 180 cm hoog. Dit maakt de figuren een echte blikvanger. In ons brede aanbod vindt u onder andere de volgende opblaasbare kerstfiguren:

  • Kerstman
  • Kerstboom
  • Sneeuwpop
  • Rendier
  • Pinguïn

Het opzetten van een opblaasbaar kerstfiguur

Het opzetten van een opblaasbaar kerstfiguur is erg makkelijk. Dit doet u als volgt:

  1. Haal het opblaasbare kerstfiguur voorzichtig uit de verpakking.
  2. Zet het opblaasbare kerstfiguur neer waar u het wilt hebben staan. Zorg dat de adapter uw stroompunt kan bereiken. Gebruik indien nodig een verlengsnoer of stekkerblok voor buiten.
  3. Koppel het snoer van de verlichting aan op de meegeleverde transformator.
  4. Stop de adapter in het stopcontact. Het opblaasbare kerstfiguur zal zichzelf opblazen en de lichtjes zullen aangaan.

Opruimen van een opblaasbaar kerstfiguur

Het opruimen van een opblaasbaar kerstfiguur is zeer simpel. U hoeft alleen de stekker uit het stopcontact te halen. De lichtjes zullen uitgaan en het figuur zal leeglopen. Rol of vouw het figuur vervolgens op zonder hierbij de lampjes kapot te maken en plaats deze weer terug in de oorspronkelijke doos. Indien u deze niet meer in huis heeft, kunt u ook gebruik maken van een vochtbestendige en luchtdichte doos.

Het weggooien van een opblaasbaar kerstfiguur

Is uw kerstfiguur kapot of wilt u het gewoon weg doen? De meest veilige manier om dit te doen is door deze in te leveren bij een recyclingperron. De opblaasbare kerstfiguren zijn recyclebaar en zo draagt u ook direct een steentje bij aan een beter milieu.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een opblaasbaar kerstfiguur?

Een opblaasbaar kerstfiguur is, zoals de naam al zegt, een kerstfiguur die opgeblazen kan worden. Op 123led.nl zijn deze kerstfiguren ook voorzien van verlichting. De kerstfiguren zijn beschikbaar in diverse varianten zoals een kerstman, kerstboom of een rendier.

Welke opblaasbare kerstfiguren zijn er?

In ons assortiment vindt u diverse kerstfiguren zoals een sneeuwpop, kerstman of een kerstboom. Deze kerstfiguren werken op stroom en worden zo opgeblazen en voorzien van licht.

Waar koop ik een opblaasbaar kerstfiguur?

Op 123led.nl vindt u veel verschillende opblaasbare kerstfiguren. Van kerstman tot kerstboom en nog meer. U koopt het hier zeer voordelig en vandaag besteld is morgen al in huis.
 

Heeft u vragen over onze opblaasbare kerstfiguren of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.