123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Poolster kerstverlichting

De goedkoopste poolster kerstverlichting bij 123led

Bestel goedkoop poolster kerstverlichting of vuurwerk verlichting uit ons uitgebreide assortiment. U heeft de keuze uit verschillende groottes en hoeveelheden led lampjes. Daarnaast vindt u op deze pagina verlichting van onder andere Lumineo en ons 123led huismerk. Bestel vandaag nog en krijg het morgen al thuisbezorgd.


Voordelig poolster kerstverlichting kopen

Met poolster kerstverlichting voorziet u zowel binnenshuis als buitenshuis uw omgeving van sfeervol en feestelijk licht. Dankzij ons brede aanbod zit er zeker eentje bij voor u. Lees hieronder meer over poolster kerstverlichting of bestel hierboven direct het artikel dat u zoekt.

Wat is poolster kerstverlichting?

Onze poolster kerstverlichting is beschikbaar in diverse formaten van een diameter van 30 cm tot 70 cm. Ook het aantal led lampjes die aan de vertakkingen verbonden zijn, kan verschillen tussen de 63 en 432 led lampjes. Dankzij ons brede assortiment zit er gegarandeerd een poolster kerstverlichting bij die aansluit op uw behoeftes.

Het gebruiken van poolster kerstverlichting

De meeste poolster verlichtingen worden opgehangen met behulp van een apart snoer of het aanloopsnoer. Dit kunt u zowel binnen als buiten doen, omdat de meeste poolster kerstverlichtingen een IP-waarde hebben van IP44. Controleer altijd welke IP-waarde uw verlichting heeft om zeker te weten of deze geschikt is voor binnen en/of buiten.

 

Indien de verlichting op batterijen werkt, hoeft u alleen de batterijen er in te doen en deze aan te zetten. Als de verlichting op stroom werkt, moet u rekening houden met dat het aanloopsnoer het stopcontact kan bereiken. U kunt altijd gebruiken maken van een verlengsnoer of stekkerdoos als het aanloopsnoer niet lang genoeg is.

 

Poolster verlichting op een steker kunt u in de grond steken en deze hoeft u dus niet op te hangen. De steker is ideaal voor in zachte grond, zoals gras of aarde. Deze verlichting heeft ook een aanloopsnoer en moet dus een stopcontact kunnen bereiken.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is poolster verlichting?

Poolster kerstverlichting is verlichting dat bestaat uit vertakkingen die vanuit één punt naar buiten wijzen en hierdoor oogt het als een poolster. Deze verlichting is beschikbaar in verschillende formaten en heeft diverse aantal lampjes. Zo zit er gegarandeerd een poolster tussen die bij uw decoratiestijl past.

Kan poolster kerstverlichting ook buiten?

De meeste poolster kerstverlichtingen zijn geschikt voor binnen en buiten. Controleer altijd de IP-waarde van uw verlichting om zeker te weten of u het buiten kunt ophangen. Als uw verlichting een IP-waarde heeft van IP44 of hoger, dan is deze bestand tegen spatwater en regenwater en kunt u deze dus buiten ophangen zonder dat deze kapot gaat.

Waar koop ik poolster kerstverlichting?

Op 123led.nl koopt u voordelig poolster kerstverlichting. In ons brede assortiment vindt u deze verlichting in verschillende formaten, met diverse hoeveelheden aan lichtjes en kunt u kiezen voor poolster verlichting op een steker of om op te hangen. Bovendien is vandaag besteld, morgen al in huis.
 

Heeft u vragen over onze poolster kerstverlichting of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.