123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Tuinsteker kerst

Tuinsteker met kerstthema kopen?

Bestel voordelig tuinstekers voor de feestdagen. Deze tuinstekers in kerstthema zijn beschikbaar in diverse vormen en maten, zoals sterren, rendieren en arrensleeën. Deze lichtbronnen zijn IP44 gecertificeerd en verspreiden een warm en gezellig licht; ideaal voor het kerstseizoen.


Bestel kerst tuinstekers online

Tuinstekers zijn lichtelementen die eenvoudig in de aarde, het gazon of in een plantenbak kunnen worden geprikt. Ze zijn voorzien van aanloopsnoeren zodat u voldoende speling heeft om een (buiten)stopcontact te bereiken en zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten. De 123led-huismerk tuinstekers zijn minimaal IP44 gecertificeerd, wat inhoudt dat ze bestand zijn tegen spatwater en stof.

 

Op deze pagina vindt u ook tuinstekers die op batterij werken, zodat u helemaal niet meer met (aanloop)snoeren en stekkers in de weer hoeft.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan je tuinstekers meerdere kerstseizoenen gebruiken?

Ja dit kan. Zorg wel dat u de tuinsteker zorgvuldig schoonmaakt, droogmaakt en opbergt. Ook hebben tuinstekers een beperkte levensduur, dus als u de tuinsteker meerdere kerstseizoenen wilt gebruiken, kunt u deze niet het gehele jaar buiten laten staan.

Hoe gebruik ik een tuinsteker?

U hoeft enkel de tuinsteker in de aarde, plantenbak of het gazon te prikken en de stekker in het stopcontact te doen. Het neerzetten of monteren vereist geen gebruik van gereedschappen of andere middelen.
 

Wilt u meer weten over ons assortiment 123led-huismerk tuinstekers, of heeft u vragen over de rest van ons kerstassortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.