123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Kerstverlichting op batterij

Kerstverlichting op batterij kopen?

Bestel goedkope kerstverlichting op batterij. De kwalitatief hoogwaardige kerstlampjes zijn voorzien van led verlichting en werken op batterijen. Doordat ze niet aangesloten hoeven te worden op een stopcontact kunt u ze overal gebruiken. In onze webshop vindt u snoeren met kerstlampjes van verschillende lengtes. Bekijk ons schema om te zien hoeveel lampjes u precies nodig heeft als u deze verlichting wilt gebruiken in uw kerstboom.
 


1 - 18 van 18

Bestel kerstverlichting op batterij online

Bij ons heeft u een ruime keuze aan kerstverlichting op batterij. De kerstlampjes verspreiden licht in warm wit of in allerlei kleuren. Bij ons vindt u kerstverlichting met verschillende snoerlengtes, die u in de meeste gevallen zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Bestel de kerstlampjes vandaag en u ontvangt ze morgen al in huis.

Kerstverlichting op batterij: welke soorten zijn er?

Op deze pagina vindt u een ruim assortiment van kerstlampjes op batterij. Deze verschillen onder andere van elkaar op het gebied van het aantal lampjes. U heeft de keuze uit snoeren van 24 tot en met 192 lampjes; zo vindt u altijd wat u zoekt. Daarnaast zijn de lampjes beschikbaar in verschillende lichtkleuren. Waar sommige lampjes namelijk sfeervolle warm witte verlichting uitstralen, verspreiden andere lampjes gekleurd licht. Op deze manier wordt er met de verschillende lampjes een andere sfeer gecreëerd.

 

Veel van deze kerstlampjes zijn daarnaast voorzien van een timerfunctie, waardoor u ervoor kunt zorgen dat ze automatisch uitgaan na een bepaalde tijd. Zo kunt u voorkomen dat u het licht per ongeluk laat branden. Andere kerstlampjes op deze pagina zijn weer voorzien van acht verschillende lichtprogramma's, zodat u door te switchen tussen snel en langzaam knipperende verlichting en allerlei andere lichteffecten iedere keer een andere ambiance kunt creëren. U kunt hiertussen schakelen met een handige afstandsbediening. Zo zijn de lampjes ook vanaf een afstandje te besturen.

Kerstverlichting op batterij biedt u meer gemak

Een van de grootste voordelen van kerstverlichting op batterij is uiteraard dat deze kerstlampjes overal op te hangen zijn. Voor het aansluiten van de lampjes heeft u namelijk alleen een bijpassende batterij nodig en bent u niet afhankelijk van een stopcontact. Zo kunt u de kerstlampjes eenvoudig ophangen in uw kerstboom, maar bijvoorbeeld ook draperen over een meubelstuk of een plant, zonder dat u rekening hoeft te houden met een beschikbare stroomvoorziening.

 

Naast kerstverlichting op batterij vindt u bij ons ook kerstboomverlichting, waarbij u wel een stopcontact nodig heeft. Beide kunt u gebruiken om uw kerstboom te verlichten. Benieuwd hoeveel lampjes u nodig heeft? Bekijk dan dit schema met de richtlijnen:
 

Hoogte van de boom Hoeveel lampjes kerstboom Verlichte lengte snoer
Minder dan 50 cm 24 led lampjes 2,3 meter
50 cm 48 tot 50 led lampjes 4 meter
50 tot 100 cm 96 led lampjes 7,5 meter
100 tot 50 cm 192 led lampjes 15 meter

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is de kerstverlichting op batterij geschikt voor buiten?

Onze kerstverlichting op batterij is niet altijd weerbestendig. Of dit wel zo is kunt u terugvinden in de specificaties, waar wij niet alleen aangegeven hebben of de lampjes geschikt zijn voor binnen of buiten, maar ook de IP-classificatie hebben weergegeven.
 

Alleen lampjes die een classificatie van IP44 of hoger hebben kunnen buiten gebruikt worden . U kunt ook op onze pagina met kerstverlichting voor buiten kijken om weerbestendige kerstlampjes te vinden.

 

Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van de geschikte kerstverlichting met batterij of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen adviseren.