123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Stekkerdozen buiten

Stekkerdozen voor buiten kopen?

Met onze stekkerdozen heeft u altijd genoeg stopcontacten voor het aansluiten van uw verlichting of andere apparaten. De stevige stopcontactverdelers zijn weerbestendig en dus zonder problemen buiten te gebruiken. Wij verkopen stekkerdozen met een of meerdere stopcontacten en met aanloopsnoeren van minstens 2 meter. Ook stekkerdozen voor binnen kunt u bij ons bestellen.


Bestel stekkerdozen voor buiten online

Ook in uw tuin of aan de buitenzijde van uw bedrijfspand voldoende stopcontacten hebben? Gebruik de weerbestendige stekkerdozen om altijd al uw lampen of andere apparaten aan te kunnen sluiten. In onze webshop vindt u een ruim assortiment van kwalitatief hoogwaardige stekkerdozen, en dat allemaal voor de allerbeste prijs.

Stekkerdozen buiten: ons assortiment

In onze webshop bestelt u verschillende soorten stekkerdozen voor buiten. Hierbij een overzicht van de verschillende producten waar ons brede assortiment uit bestaat:

  • Stopcontactverdeler: Een stopcontactverdeler is eigenlijk de meest klassieke vorm van een stekkerdoos en bestaat uit twee, vier of zes extra stopcontacten. De stopcontactverdelers die u bij ons bestelt zijn voorzien van montagegaten waarmee u ze eenvoudig kunt bevestigen aan de muur of op de tegels. De stopcontactverdelers zijn daarnaast voorzien van zelfsluitende klapdeksels en hebben een rubberen aanloopsnoer van 2 meter.
  • Safe-Box: Een Safe-Box biedt een zeer betrouwbare stekkerverbinding, waarbij de verbonden stekkers niet snel per ongeluk zullen losschieten. Ook biedt de Safe-Box bescherming tegen vuil, vocht en andere schade. Nadat de 'doos' namelijk dichtgeklapt is zijn de snoeren goed opgeborgen, waardoor dit ook een veilige optie is voor kinderen, die op deze manier niet in aanraking kunnen komen met het contact. Hiermee kunt u verschillende verlengsnoeren met elkaar verbinden of uw verlichting op een veilige manier aansluiten.

Zijn de stekkerdozen geschikt voor buiten?

De stekkerdozen die er op deze pagina zijn verzameld zijn weerbestendig en dus zonder problemen buiten te gebruiken. Zeker in een Safe-Box zijn de snoeren schoon en droog opgeborgen, maar ook de andere stopcontactverdelers zijn bestand tegen diverse weeromstandigheden. De producten zijn IP44-geclassificeerd, wat betekent dat spatwater geen schade kan aanbrengen . Onderdompeling in water is iets waar deze producten minder goed tegen kunnen. Wij raden u dan ook aan om de producten altijd op een beschutte plek te bevestigen.

Andere producten voor het aansluiten van verlichting nodig?

Bij ons koopt u nog veel meer producten die nodig kunnen zijn bij het aansluiten van uw verlichting. Zo verkopen wij verlengsnoeren voor buiten, zodat u uw verlichting ook diep in de tuin kunt ophangen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke stekkerdozen kan ik buiten gebruiken?

Er zijn twee soorten stekkerdozen voor buiten. De stopcontactverdeler bestaat uit twee, vier of zes extra stopcontacten. Deze zijn voorzien van een zelfsluitende klapdeksel en een rubberen aanloopsnoer. De Safe-box plaatst u om aansluitingen heen om deze zo te beschermen tegen vuil, vocht of andere schade.

Hoe weet ik of mijn stekkerdoos geschikt is voor buiten?

Om stekkerdozen buiten te kunnen plaatsen moeten deze minimaal een beschermingsniveau van IP44 hebben. Dit houdt in dat spatwater geen schade kan aanbrengen. Toch wordt aangeraden het product op een beschutte plek te monteren.
 

Weet u niet precies welke stekkerdozen voor buiten u het beste kunt bestellen en heeft u onze hulp nodig? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.