123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Kerst projector installeren

123led helpcentrum: Meest voorkomende kerstverlichting problemen
Om uw huis tijdens de kerstdagen een extra touch te geven, kunt u gebruik maken van een kerst projector. Deze kunt u zowel binnenshuis als buitenshuis gebruiken. Hiervoor is het wel handig om te weten hoe u zo’n kerst projector precies installeert. Dat leggen we hieronder voor u uit.

Plaats bepalen

Allereerst is het belangrijk om te weten waar u de projector wilt hebben en waar u het licht op wilt laten schijnen. Wanneer u dat weet dient u de kerst projector neer te zetten op een gepaste afstand van bijvoorbeeld een muur. U kunt het apparaat los op de grond plaatsen, maar ook vastzetten in de aarde door middel van de meegeleverde grondpen. U vindt meestal in de productomschrijving hoe ver u de projector van een muur af moet zetten om een bepaald resultaat te krijgen. Zo hebben sommige kerst projectors in ons assortiment een afstand nodig van 1,5 tot 5 meter om een voorstelling te projecteren van minimaal 1,2 tot maximaal 10 m².

Kerst projector aansluiten

Wanneer u alles heeft neergezet waar u het wilt neerzetten, is de volgende stap het aansluiten van de kerst projector. Over het algemeen krijgt u een aanloopsnoer meegeleverd van ongeveer 5 meter. Het is daarom belangrijk om een stopcontact/stroompunt binnen 5 meter van de projector te hebben. U hoeft simpelweg alleen maar het aanloopsnoer in een stopcontact/stroompunt te plaatsen en de projector gaat vanzelf aan. Indien het stroompunt te ver weg is, kunt u ook gebruikmaken van een verlengsnoer of stekkerblok voor buiten.

Kerst projector bedienen

De kerst projector bedienen is erg eenvoudig. Indien u de projector uit wilt hebben, haalt u het van de stroom af. Wanneer u het aan wilt hebben, steekt u het in een stopcontact. Uiteraard komen ze ook met een afstandsbediening, zodat u het op afstand kunt bedienen.


 

Daarnaast zijn sommige projectors voorzien van een handige timerfunctie. U kunt dan de stekker in het stopcontact laten zitten en de timerfunctie instellen. Bepaal vanaf wanneer u de projector aan wilt hebben. Wanneer u dit heeft gedaan zal het apparaat voor 8 uur lang branden om vervolgens zichzelf 16 uur uit te schakelen. Zo heeft u elke dag op hetzelfde tijdstip de kerst projector aan staan.

Een kerst projector kopen

Als u op zoek bent naar een kerst projector, dan bent u hier op het juiste adres. Op onze website vindt u verschillende kerst projectoren. Deze hebben diverse lichtkleuren en patronen. Zo zit er altijd wel een ideale kerst projector voor u bij. Als u de projector vandaag nog besteld, ontvangt u deze morgen al in huis.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant: