123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Lichtgordijn

Lichtgordijn kopen?

Op deze pagina vindt u ruim assortiment van led lichtgordijnen. Een lichtgordijn bestaat uit één horizontaal snoer waaraan verschillende verticale snoeren bevestigd zijn, die even lang zijn en die als een gordijn naar beneden vallen. Deze kerstlampjes kunnen binnen én buiten opgehangen worden. Bent u op zoek naar ijspegelverlichting, waarbij de verticale snoeren verschillende lengtes hebben? Ook dat bestelt u bij ons.

1 - 0 van 0

Bestel een lichtgordijn online

Met de lichtgordijnen die u in onze webshop koopt kunt u uw ramen, wanden of deuropeningen versieren. Wij verkopen deze lichtgordijnen met led lampjes in verschillende soorten, onder andere variërend op het gebied van afmeting en lichtkleur. Alle kerstverlichting bestelt u bij ons voor de laagste prijs en ontvangt u morgen al in huis. Bovendien zijn onze producten van de beste kwaliteit.

Wat is een lichtgordijn?

Een led lichtgordijn heeft een horizontaal snoer waaraan verschillende verticale snoeren bevestigd zijn. De verticale snoeren vallen als een gordijn naar beneden en zorgen voor een bijzonder lichteffect. Een lichtgordijn is onder andere te bevestigen aan een wand, voor de gevel, in een deuropening of achter een raam. Verwar lichtgordijnen trouwens niet met ijspegelverlichting, want hoewel beide uit diverse verticale snoeren bestaan, zijn de snoeren van ijspegelverlichting van verschillende lengtes, terwijl die van lichtgordijnen allemaal even lang zijn.

 

Onze lichtgordijnen bevatten led verlichting, en zijn dus zeer energiezuinig. Led lampjes verbruiken namelijk een stuk minder stroom dan andere lampjes. Zo is dit niet alleen een stuk beter voor het milieu, maar bespaart u hiermee ook op de energierekening in de toch al dure decembermaand.

Lichtgordijnen: diverse kleuren

Bij ons koopt u de lichtgordijnen in verschillende lichtkleuren. Dit zijn onze opties:

  • Extra warm wit licht (ca. 2.200K): Deze lichtkleur doet denken aan de kleur van kaarslicht of een ondergaande zon en wordt over het algemeen als zeer sfeervol ervaren.
  • Warm wit licht (ca. 2.900K): Net als extra warm wit licht heeft warm wit licht een gelige ondertoon en wordt dit als sfeervolle verlichting bevonden. U kunt het vergelijken met het licht dat een traditionele gloeilamp produceert.
  • Koud wit licht (ca. 10.000K): Anders dan de voorgaande twee heeft koud witte verlichting een meer blauwe ondertoon. Het licht doet qua kleur daarom denken aan helder daglicht of aan maanlicht en past goed bij de winterse sfeer.
  • Gekleurd licht: Uiteraard zijn er ook lichtgordijnen die licht in andere kleuren kunnen verspreiden dan wittinten, bijvoorbeeld in rood, groen of blauw.

Met onze lichtgordijnen kunnen er verschillende lichtkleuren op hetzelfde moment verspreid worden of kunt u snel schakelen tussen twee kleuren. Zo kunt u kiezen tussen extra warm wit of warm wit licht of tussen warm witte en koud witte verlichting. Met hetzelfde product kunt u dus meerdere kanten op. Ook qua lichteffecten kunt u de verlichting vaak aanpassen aan uw smaak en bijvoorbeeld kiezen voor twinkelende kerstlampjes. De meeste lichtgordijnen hebben negen lichtprogramma's.

 

Met het Twinkly lichtgordijn kunt u nóg meer kanten op. Hiermee kunt u kiezen uit meer dan zestien miljoen lichtkleuren en wittinten en stelt u zelf helemaal naar uw eigen wensen de lichteffecten en animaties in. Ook kunt u de lampjes dan met uw stem bedienen, mits u in het bezit bent van een voice assistant.

Hoe kunt u een lichtgordijn bedienen?

Voor het bedienen van onze led lichtgordijnen hebben we twee opties: met een afstandsbediening of met een handige app op uw telefoon of tablet. Beide opties bieden u de mogelijkheid om de kerstlampjes vanaf uw bank te bedienen en extra te personaliseren. De extra warm witte, warm witte en koud witte lampjes zijn te besturen met de al meegeleverde afstandsbediening, de gekleurde lichtjes met een app.

 

Kies welke variant het beste bij uw wensen en voorkeuren past en geniet van het extra gemak én de mogelijkheden. Zo kunt u met de afstandsbediening kiezen voor negen verschillende lichtprogramma's en de lampjes met de app helemaal personaliseren.

Is een led lichtgordijn weerbestendig?

Een lichtgordijn met led verlichting kunt u zowel binnen als buiten gebruiken. De kerstlampjes en de stevige snoeren zijn namelijk weerbestendig. Dit kunt u bij de specificaties van ieder product controleren door te kijken naar de IP-classificering . Wanneer de lampjes geclassificeerd zijn met IP44 of hoger zijn ze bestand tegen bijvoorbeeld een regenbui en kunt u ze buiten gebruiken.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een lichtgordijn?

Een lichtgordijn is een horizontaal snoer waar meerdere verticale snoeren aan vast zijn gemaakt. Hier zitten per snoer meerdere lichtjes aan vast. De verticale snoeren vallen naar beneden, waardoor het lijkt op een gordijn.

Wat is het verschil tussen een lichtgordijn en ijspegelverlichting?

Een lichtgordijn en ijspegelverlichting hebben beide een horizontale snoer waar meerdere verticale snoeren aan gekoppeld zijn die naar beneden vallen. Bij ijspegelverlichting hebben de verticale snoeren verschillende lengtes. Bij een lichtgordijn is dit niet zo en zijn de verticale snoeren even lang.

Hoe bedien ik mijn lichtgordijn?

Hoe uw lichtgordijn functioneert, verschilt per lichtgordijn. Een deel van de lichtgordijnen wordt bediend door een bijbehorende afstandsbediening. Een ander deel van de lichtgordijnen wordt bediend door een app die u op uw telefoon of tablet kunt installeren. Welke voor u van toepassing is, is vaak te lezen in de handleiding of kunt u online vinden als u het product opzoekt.

Kan ik een lichtgordijn buiten ophangen?

De meeste lichtgordijnen zijn buiten te gebruiken en kunt u met een gerust hart ophangen. Om toch zeker te weten of uw lichtgordijn gemaakt is om buiten te plaatsen, kunt u het beschermingsniveau controleren. Indien het niveau lager is dan IP23, kunt u deze niet buiten ophangen zonder dat de verlichting risico loopt om kapot te gaan door de weersomstandigheden.
 

Bij ons vindt u dus een ruim aanbod aan lichtgordijnen om uw huis of bedrijfspand binnen én buiten te versieren. Komt u er niet helemaal uit, weet u niet welk lichtgordijn u het beste kunt aanschaffen en heeft u ons advies nodig? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.