123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Twinkly Curtain

Twinkly Curtain kopen?

Bestel een slim Twinkly lichtgordijn om uw muren, ramen, deuren van gezellige verlichting te voorzien. Het lichtgordijn van Twinkly is op afstand te bedienen met behulp van een app en kan voor zowel gekleurde als witte verlichting zorgen (RGBW). Als u het lichtgordijn vandaag besteld, ontvangt u deze morgen in huis.


Bestel Twinkly Curtain online

Bent u opzoek naar kerstverlichting om uw raam of een doorgang te versieren? Voor deze situaties is Twinkly Curtain een ideale soort verlichting. Dit slimme lichtgordijn bestaat uit tien transparante snoeren waarop in totaal 210 led lampjes geplaatst zijn. De lampjes verspreiden licht in RGB-kleuren en in een warm witte kleur, zodat u voor een feestelijke sfeer maar ook voor een warme sfeer kunt zorgen.

Bediening van het Twinkly lichtgordijn

Het slimme lichtgordijn kan worden bediend met de Twinkly-app (voor iOS of Android). Met deze app kunt u onder andere het lichtgordijn in- en uitschakelen, de lichtkleur selecteren, en kunt u het lichtpatroon van het lichtgordijn instellen. Om dit laatste mogelijk te maken kan de app precies vastleggen op welke plek zich welk individueel lampje bevindt, waardoor het lichtpatroon betrekking heeft op de manier waarop het lichtgordijn hangt.

 

Om de Twinkly Curtain op deze manier te bedienen heeft u alleen een werkende wifi (draadloze) verbinding nodig, zodat de app op uw smartphone of tablet en het lichtgordijn elkaar kunnen vinden.

Combineer met andere Twinkly producten:

Veelgestelde vragen

Waar kan ik het Twinkly lichtgordijn voor gebruiken?

Twinkly Curtain is een veelzijdige soort kerstverlichting die op veel plekken toegepast kan worden. Een veelgebruikte toepassing is het versieren en verlichten van de ramen. Het slimme lichtgordijn heeft een breedte van 1 meter, waardoor het vrijwel altijd bij een raam past. Ook kunt u het lichtgordijn gebruiken voor bijvoorbeeld het versieren van een doorgang, het verlichten van een pergola, of een stuk muur achter een meubel.

Kan ik Twinkly Curtain ook buiten gebruiken?

Ja, Twinkly Curtain kan ook buiten gebruikt worden. Het product heeft een IP44-certificering wat inhoudt dat deze stof- en spatwaterbestendig is. Het is dan ook een geschikte verlichting voor het verlichten van uw tuin, bijvoorbeeld de buitenzijde van uw schuur of een tuinhuisje.
 

Heeft u nog vragen over de informatie op deze pagina? Of wilt u meer weten over ons assortiment van de Twinkly lichtgordijnen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.