123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Twinkly Spritzer

Twinkly Spritzer kopen?

Bestel een spritzer van Twinkly en versier het plafond van uw woning of de nok van uw pergola of partytent met deze unieke vorm kerstverlichting. De spritzer bestaat uit 200 lampjes, verspreidt multicolor licht en is slim, wat inhoudt dat u de verlichting op afstand via een app kunt bedienen.


Bestel Twinkly Spritzer online

Deze slimme spritzer van Twinkly is een ster- of zonvormige soort kerstverlichting dat bestaat uit 200 individuele led lampjes verspreidt over een groot aantal ‘stralen’. De Twinkly Spritzer kan met behulp van het 3,5 meter lange snoer aan de bovenzijde eenvoudig ergens hoog in een woning of een buitenverblijf gehangen worden; denk aan de nok van een puntdak of aan de houten constructie van een pergola. Ook kunt u de spritzer gebruiken als middelpunt voor de rest van uw kerstverlichting. De spritzer verspreidt multicolor licht; door RGB-kleuren samen te voegen is bijna elke denkbare kleur te selecteren.

De Twinkly Spritzer op afstand bedienen

Deze spritzer is net als andere slimme verlichting op afstand te bedienen, in dit geval met behulp van de Twinkly-app (voor iOS of Android). Deze app maakt een verbinding via draadloos internet (wifi) of via bluetooth, zodat u altijd een tweede verbindingsoptie hebt, wat bijvoorbeeld handig kan zijn wanneer u de spritzer buiten gebruikt en het u niet lukt om via wifi verbinding te maken.

 

Met de Twinkly-app schakelt u niet alleen de spritzer aan of uit, maar kunt u ook de lichtkleuren selecteren en een lichtpatroon instellen. Dit lichtpatroon bepaalt welk led lampje welke kleur gebruikt, en kan zeer accuraat worden ingesteld omdat de app in staat is de positie van elk individueel lampje in kaart te brengen.

Combineer met andere Twinkly producten:

Veelgestelde vragen

Wat is een spritzer?

Een spritzer is een ster- of zonvormig type verlichting. Het bestaat uit een centrale bol waarop tientalen armen zitten die elk een andere kant op steken. Deze armen zijn bezet met in totaal 200 individuele led lampjes. In het geval van de Twinkly Spritzer is elk lampje in staat een andere lichtkleur te verspreiden. De spritzer kan vervolgens (dankzij het 3,5 meter lange snoer) ergens hoog worden opgehangen, bijvoorbeeld in de nok van een dak.

Kan ik de Twinkly Spritzer ook buiten gebruiken?

Ja de Twinkly Spritzer is geschikt voor buitengebruik. De spritzer beschikt over een IP44-certificering, wat inhoudt dat het verlichtingsstuk tegen zowel spatwater als stof bestand is. Alle Twinkly verlichting is zowel binnen als buiten te gebruiken.
 

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over de Twinkly Spritzer? Of wilt u meer weten over de rest van ons Twinkly assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.