123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Twinkly spritzer RGB | Multicolor (200 leds, Wifi, IP44)

Generatie 2
Omschrijving
Met deze unieke RGB spritzer van Twinkly maakt u uw kerst nóg gezelliger. De spritzer is voor zowel binnen als buiten geschikt, bijvoorbeeld voor aan het plafond, of in de tuin onder een party tent of een pergola (dankzij de IP44-classificering). Led kerstlampjes zijn een stuk zuiniger, maar wel net zo sfeervol als traditionele kerstlampjes. Deze lspritzer bestaat uit 200 lampjes, die altijd zorgen voor een unieke en gezellige kerstsfeer.

Gekleurde kerstverlichting
De 200 led lampjes vertonen verschillende vrolijke RGB-kleuren (onder meer rood, groen en blauw) zodat uw kerstboom er dit jaar helemaal anders uitziet. De lampjes zijn prachtig helder, hebben een matte afwerking (voor betere nuances) en zijn bevestigd aan de verschillende witte takken van de spritzer (met 8 cm ruimte tussen de lampjes).  

Slimme kerstverlichting: 2e generatie
De kerstverlichting van Twinkly is slim. Dit betekent dat u de verlichting kunt bedienen via een app op uw telefoon via Wifi en Bluetooth (geschikt voor Android en iOS). Hierdoor kunt u de verlichting helemaal aanpassen aan uw wensen.

Meer informatie over dit product

 
 Klik hier voor meer informatie over de 2e generatie van Twinkly.
Specificaties
Merk: Twinkly Beschermingsniveau: IP44 info
Lichtkleur: RGB info Afstand leds: 6 cm
Protocol: Wifi, Bluetooth info Kleur kabel: Wit
Type: Spritzer Gebruik: Binnen/buiten
Dimbaar: Ja, via app info Aanloopsnoer: 3.5 m
Voltage: 100-240 V Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Uitgangs Voltage: 24 Aantal lampjes: 200
Branduren: 30.000 uur Timerfunctie: Ja
Adapter inbegrepen: Ja Handleiding: PDF
Diameter: Ø 4,3 mm Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Werkt met
WiFi Bluetooth Google Razer HomeKit

Meer informatie over de Twinkly kerstverlichting
 

U kunt bepalen wat de precieze kleuren van de verlichting worden, wat de effecten zijn en hoe laat de verlichting aan gaat. De lampjes zijn dan ook allemaal afzonderlijk van elkaar te besturen. De producten van Twinkly kunnen daarnaast aan elkaar gekoppeld worden, zodat u ze tegelijkertijd kunt besturen. De verlichting is ook compatibel met uw Smart Home-systemen (Google Assistant of Amazon Alexa), zodat u het met uw stem kunt aansturen.

Wilt u helemaal gaan voor een perfecte kerstsfeer of geeft u bijvoorbeeld een kerstfeestje? De lampjes zijn te synchroniseren met uw muziek, zodat de verlichting 'danst' op het geluid. Hiervoor dient u wel een Twinkly Music Dongle aan te schaffen. Zo creëert u eenvoudig een kerst om nooit te vergeten.