123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Twinkly Dots

Twinkly Dots kopen?

Bestel Dots verlichting van Twinkly en versier meubels, voorwerpen en oppervlakken in uw woning. Twinkly Dots bestaat uit een snoer met daarop kleine led lichtjes die licht in RGB kleuren verspreiden. Bij ons koopt u Twinkly Dots verlichting van 3, 10 of 20 verlichte meters met verschillende kleuren snoer.


Bestel Twinkly Dots online

Twinkly Dots is een slimme soort verlichting van Twinkly. De Dots zijn eigenlijk een kleine variant van een normaal lichtsnoer (zoals normale kerstverlichting of clusterverlichting); een dun lichtsnoer met daarop een groot aantal kleine led lampjes die licht in RGB-kleuren verspreiden.

 

Twinkly Dots is in verschillende lengtes en snoerkleuren te kopen. Er zijn Twinkly Dots lichtsnoeren van 3 meter, 10 meter en 20 meter lang, en met de kleuren zwart of transparant. De bediening van Twinkly Dots gaat met de Twinkly-app (voor iOS of Android). Deze app werkt via een wifi of een bluetooth verbinding en stelt u in staat om de verlichting in en uit te schakelen, de lichtkleuren te kiezen, en een lichtpatroon te programmeren.

 

De Twinkly-app heeft een unieke functie waarbij het de actuele vorm en positie van de verlichting in kaart brengt; elk led lampje wordt geregistreerd. Hierdoor ziet u op de app precies hoe een lichtpatroon (en hoe de diverse lichtkleuren) er in de praktijk uitzien.

Twinkly Dots in combinatie met Razer Chroma

Het is mogelijk om de Twinkly Dots verlichting te combineren met Razer Chroma, software dat het mogelijk maakt om alle RGB lichten van een computer en randapparatuur met elkaar te combineren voor het instellen van lichtkleuren en lichtpatronen. Deze lichtkleuren en -patronen kunt u als het ware verlengen naar Twinkly Dots verlichting, zodat de kleuren en patronen ook getoond worden op bijvoorbeeld uw bureau, muur of de randen van uw scherm (als u Twinkly Dots hierop aanbrengt).

 

Het is tevens mogelijk Twinkly Dots te combineren met OMEN-lichtstudie in plaats van Razer Chroma.

Combineer met andere Twinkly producten:

Veelgestelde vragen

Welke soorten Twinkly Dots zijn er beschikbaar?

Twinkly Dots is te verkrijgen in drie verschillende lengtes en twee verschillende (snoer)kleuren. Het gaat om de lengtes 3 meter, 10 meter en 20 meter. En om de kleuren zwart en transparant. Al deze lengtes en kleuren zijn beschikbaar op 123led.nl. Deze lengtes stellen u in staat om kleine en grote voorwerpen, objecten, meubels en oppervlakken van verlichting te voorzien. Transparant snoer is handig als u wilt dat het snoer minden opvalt, of als het zwarte snoer niet bij uw interieur past.

Hoe werkt Twinkly Dots kerstverlichting?

De Twinkly Dots kerstverlichting werkt met de Twinkly-app. Deze app kan worden geïnstalleerd op uw smartphone of op uw tablet en maakt verbinding met de Twinkly Dots door middel van bluetooth of wifi. Met de app kunt u de verlichting aan- en uitschakelen, de lichtkleur selecteren, en lichtpatronen instellen. Overigens is Twinkly Dots voorzien van zelfklevende pads, zodat deze eenvoudig ergens op aangebracht kan worden.
 

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen? Of wilt u meer weten over Twinkly Dots of ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.