123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Twinkly Festoon

Twinkly Festoon kopen?

Bestel Twinkly feestverlichting om uw tuin, balkon of terras te versieren met feestelijke lichtsnoeren. De Twinkly Festoon past dankzij uitvoeringen in RGB-kleuren en in wittinten goed bij de feestdagen, maar ook tijdens de zomermaanden. U koopt bij ons Twinkly feestverlichting in 10 of 20 verlichte meters.


Bestel Twinkly Festoon online

Twinkly Festoon is de slimme feestverlichting van Twinkly. Door de opvallende lichtbollen, het robuuste snoer en de mogelijkheid om RGB- of AWW-kleuren te gebruiken is Twinkly Festoon geschikt voor het verspreiden van sfeervol licht tijdens zowel de feestdagen en wintermanden als de zomermaanden wanneer u weer langere tijd buiten kunt gaan zitten.

 

De Twinkly feestverlichting is beschikbaar in vier versies: RGB feestverlichting met een verlichte lengte van 10 meter; RGB feestverlichting met een verlichting lengte van 20 meter; AWW feestverlichting met een verlichte lengte van 10 meter; en AWW feestverlichting met een verlichte lengte van 20 meter. De RGB verlichting kan licht in vrijwel elke lichtkleur verspreiden, de AWW verlichting verspreidt licht in diverse wittinten.

De Twinkly feestverlichting installeren en bedienen

De Twinkly Festoon is eenvoudig te installeren. U hoeft alleen het lichtsnoer op de adapter aan te sluiten en deze vervolgens in het stopcontact te steken. Vervolgens kunt u de Twinkly-app (voor iOS of Android) op uw smartphone of tablet installeren, om hiermee de Twinkly feestverlichting te bedienen. De app werkt via een wifi of een bluetooth verbinding.

 

Met de app kunt u de feestverlichting in- en uitschakelen, de lichtkleuren selecteren en de Twinkly Festoon voorzien van een lichtpatroon. Voor het instellen van dit lichtpatroon brengt de app de precieze positie van de individuele led lampjes op de feestverlichting in kaart, zodat het patroon ook daadwerkelijk weerspiegeld wordt op de manier waarop de feestverlichting in uw woning of in uw tuin hangt.

Twinkly Festoon in combinatie met Razer Chroma

Het is mogelijk om de Twinkly feestverlichting te gebruiken in samenwerking met Razer Chroma. Razer Chroma is software die de led verlichting van een pc en de daarop aangesloten randapparatuur kan regelen. Dit betekent dat u Twinkly Festoon ook kunt gebruiken om bijvoorbeeld uw game kamer te verlichten, zodat de verlichting gesynchroniseerd kan worden met de effecten van uw monitor. Deze combinatie werkt ook met OMEN-lichtstudio.

Combineer met andere Twinkly producten:

Veelgestelde vragen

Welke lichtkleuren kan Twinkly Festoon verspreiden?

De Twinkly feestverlichting is beschikbaar in twee verschillende series wat de lichtkleur betreft, te weten RGB en AWW. De RGB versie combineert rood, groen en blauw om een kleur naar keuze te maken. Op die manier kunnen vrijwel alle denkbare kleuren geselecteerd worden voor de verlichting. De AWW variant gebruikt wittinten, van koud wit tot extra warm wit, zodat voor elke situatie de gewenste lichtsfeer gemaakt kan worden.

Kan ik de Twinkly feestverlichting ook buiten gebruiken?

Ja u kunt de Twinkly Festoon ook buitenshuis gebruiken. Dit is zelfs waarvoor Twinkly feestverlichting doorgaans wordt gekocht; als buitenverlichting voor de feestdagen of tijdens de zomermaanden. De feestverlichting is net als alle Twinkly verlichting dankzij de IP44-certificering bestand tegen zowel spatwater als stof. Uiteraard kunt u het product ook binnen gebruiken.
 

Wilt u meer weten over de Twinkly Festoon, of heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina wellicht nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.