123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Twinkly Music

Twinkly Music kopen?

Bestel de Music dongle van Twinkly en combineer de lichten van uw Twinkly kerstverlichting met het geluid van uw muziek. Zo krijgt het licht mooie effecten, en danst het mee op uw favoriete nummers. Twinkly Music werkt via bluetooth of wifi.


Bestel Twinkly Music online

De (kerst)verlichting van Twinkly onderscheidt zicht door de mogelijkheid om op afstand de led lampjes te bedienen en gedetailleerde lichtkleurenschema’s mee te geven. Maar wist u dat het ook mogelijk is om uw Twinkly verlichting op muziek en andere audio te laten reageren en als het ware mee te laten dansen?

 

De Twinkly Music Dongle zorgt voor deze functionaliteit. Het betreft een USB-apparaat dat in een computer of een ander apparaat dat over deze aansluiting beschikt te steken, en vervolgens de Twinkly-app (voor iOS of Android) te gebruiken om de diverse slimme verlichting van Twinkly te synchroniseren met de muziek die wordt afgespeeld. De Dongle beschikt over een gevoelige microfoon, die de audio oppakt. Deze audio wordt vervolgens zeer precies uitgelezen om het meest passende lichtpatroon te ontwerpen.

Installatie en gebruik van de Twinkly Music Dongle

De Twinkly Music Dongle is eenvoudig te installeren en te gebruiken. U hoeft de Dongle alleen in een USB poort te plaatsen. Dit hoeft niet perse het systeem te zijn dat de audio verzorgt; het is alleen voor de stroom. Verdere installatie en synchronisatie gaat met de Twinkly-app. Dit is dezelfde app die u ook gebruikt voor het bedienen van uw slimme Twinkly verlichting. Het is wel belangrijk dat de Music Dongle op hetzelfde wifi netwerk wordt aangesloten als de Twinkly verlichting dat u wilt synchroniseren.

Combineer met andere Twinkly producten:

Veelgestelde vragen

Kan ik de Twinkly Music Dongle ook buiten gebruiken?

In principe is de Twinkly Music Dongle alleen voor binnenshuis gebruik geschikt; het betreft een USB-apparaat dat in een computer of ander apparaat gestoken moet worden, en deze zijn doorgaans niet waterdicht. Het is wel zo dat zelfs wanneer u de Dongle binnenshuis gebruikt, het mogelijk zou moeten zijn om door middel van de Twinkly-app ook uw Twinkly buitenverlichting met de muziek binnen te synchroniseren.

Met welke Twinkly verlichting kan ik de Twinkly Music Dongle gebruiken?

De Twinkly Music Dongle werkt op alle Twinkly verlichting. De Dongle is echter geoptimaliseerd voor gebruik met Twinkly verlichting van de tweede generatie; deze ondersteunt de volledige functionaliteit van de Dongle en zorgt voor de beste resultaten wat betreft het reageren op muziek en andere audio.

 

Heeft u nog vragen over de functies en de werking van de Twinkly Music Dongle? Of wilt u wellicht meer weten over ons Twinkly assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.