123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 3 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Gekleurd lichtgordijn

Gekleurd lichtgordijn kopen?

Op deze pagina bestelt u led lichtgordijnen van Twinkly met gekleurde lampjes. Hiermee kunt u wanden, balken, deuren, ramen en andere oppervlakken versieren tijdens de feestdagen. De gekleurde lichtgordijnen zijn te besturen met een handige app op uw telefoon of tablet en altijd aan uw wensen aan te passen. Bent u op zoek naar led gordijnen met warm witte lampjes? Ook die bestelt u bij ons.
 

Let op: de producten in deze groep zijn uitverkocht voor 2020.
Bekijk onze andere lichtgordijnen.


Twinkly lichtgordijn 210 lampjes RGBW  LTW00020
vergroten
Omschrijving Dit lichtgordijn van Twinkly bestaat uit 210 led lampjes die zowel gekleurde als warm witte verlichting kunnen verspreiden. Zo creëert u hiermee iedere keer de sfeer die u wenst. De lampjes kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden (IP44-geclassificeerd) en zijn voorzien van led verlichting, waardoor ze zeer energiezuinig en duurzaam zijn.

Gekleurde en warm witte kerstverlichting
Met deze 210 led lampjes kunt u schakelen tussen RGB-verlichting (16 miljoen opties) en warm witte verlichting. De lampjes zijn helder en hebben een diffuse lichtverspreiding. Het lichtgordijn is 210 x 100 cm en bestaat uit 10 verschillende transparante snoeren, waarop steeds 21 lampjes gemonteerd zijn (op een afstand van 10 cm van elkaar).  

Slimme kerstverlichting: 2e generatie
Deze slimme kerstverlichting is te besturen met een app op uw telefoon of tablet (Android en iOS). Verbinding tussen de led lampjes en de app brengt u tot stand met behulp van Wifi of Bluetooth. Vervolgens kunt u de lichtjes met een app aanzetten, uitzetten, dimmen en personaliseren. Zo kunt u de precieze kleuren van de verlichting altijd bepalen én zelf instellen wat de effecten moeten zijn. Kies voor interessante lichteffecten, maak animaties met de verlichting en nog veel meer. De lampjes zijn afzonderlijk én tegelijkertijd aan te passen. Ook kunt u handige timers instellen.

Producten van Twinkly kunnen aan elkaar gekoppeld worden, waardoor ze ook gezamenlijk te besturen zijn. Zorg er zo bijvoorbeeld in één klap voor dat al uw kerstverlichting stopt met branden. Besturen met uw stem? Ook dat is mogelijk, als u gebruikmaakt van een voice assistant (Google Assistant of Amazon Alexa). Met de Twinkly Music Dongle kunt u het licht ook laten synchroniseren met de muziek die u afspeelt, zodat de lampjes 'dansen' op het geluid.

 
 Klik hier voor meer informatie over de 2e generatie van Twinkly.
Specificaties
Merk: Twinkly Kleur: RGB + Warm wit
Dimbaar: Ja, via app Type: Lichtgordijn
Branduren: 30.000 uur Aanloopsnoer: 2.5 m
Watt: 24 W Verlichte lengte: 1 m
Voltage: 220-240 V Totale lengte: 3.5 m
Hoogte: 210 cm Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Beschermingsniveau: IP44 Protocol: Wifi
Afstand leds: 10 cm Aantal lampjes: 210
Kleur kabel: Transparant Diameter: Ø 4,3 mm
Gebruik: Binnen/buiten Adapter inbegrepen: ja
Adapter: IP 44 Uitgangs Voltage: 24 V
Connectable: Nee Video: Productvideo
€ 119,50 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW)
( € 98,76 Exclusief 21% BTW )

Bestel een multicolor lichtgordijn op 123led.nl

Op 123led.nl kunt u verschillende gekleurde lichtgordijnen bestellen om oppervlakken in en om uw huis mee te versieren. De lichtgordijnen zijn van het merk Twinkly, dat bekendstaat om de slimme kerstverlichting. Twinkly lichtgordijnen zijn te besturen met een app op uw telefoon of tablet of met een voice assistant, wat zorgt voor extra gemak in de kerstperiode. Ook kunt u ze eenvoudig personaliseren. Bestel de lichtgordijnen in onze webshop voor de beste prijs.

Gekleurde lichtgordijnen: wat is het?

Alle led lichtgordijnen die u op deze pagina kunt vinden verspreiden verlichting in een hoop verschillende lichtkleuren. De kerstlampjes zijn te bedienen met een handige app op uw telefoon of tablet waarmee u kunt schakelen tussen meer dan 16 miljoen kleuren. Ook kunt u zelf uw eigen lichteffecten en -animaties instellen. Zo past u de lichtgordijnen altijd aan aan uw smaak en voorkeuren.

 

De led lampjes zijn bevestigd op verschillende transparante, verticale snoeren, die op hun beurt allemaal weer bevestigd zijn aan één horizontaal snoer. De energiezuinige led lampjes zijn gemonteerd met een afstand van 10 cm van elkaar. Zo wordt er met de lichtgordijnen een grote hoeveelheid verlichting verspreid in de kleuren die u zelf kunt uitkiezen.

Slimme functionaliteiten van de gekleurde lichtgordijnen

Het feit dat u de kleur van de led lampjes met de app kunt veranderen is niet de enige slimme functionaliteit van deze lichtgordijnen. Met de app kunt u de verlichting namelijk ook aan- of uitzetten of dimmen, ook vanaf een afstandje. Bovendien kunt u handige timers instellen. Hiermee zorgt u ervoor dat het licht na een bepaalde tijd automatisch stopt met branden, zodat u dit niet meer zelf hoeft te regelen. Het automatiseren zorgt voor een hoop extra gemak én is energiezuiniger, want zo staat het licht nooit meer onnodig aan. U kunt ook uw stem gebruiken om de verlichting aan te sturen, mits u in het bezit bent van een slimme voice assistant.

 

Wilt u meer slimme producten van Twinkly toevoegen? Ons assortiment van Twinkly kerstverlichting is zeer groot en bestaat onder andere uit kerstboomlampjes en ijspegelverlichting. Het combineren van verschillende producten van dit merk is zeer praktisch, want dit biedt u de mogelijkheid om alle kerstverlichting met een paar vingerklikken in zijn geheel aan of uit te zetten. Ook is alles eenvoudig te personaliseren en op elkaar af te stemmen.

Zijn de gekleurde lichtgordijnen geschikt voor buiten?

U kunt ook een lichtgordijn buiten ophangen om uw tuin te versieren. De lampjes zijn namelijk weerbestendig, wat duidelijk wordt aan de hand van de IP-classificatie . Deze is in de specificaties van ieder product weergegeven. Wanneer een product een classificatie heeft van IP44 of hoger betekent dit dat de lampjes bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.

 

Weet u niet precies welke lichtgordijnen u moet aanschaffen en heeft u behoefte aan ons advies? Neem dan contact met ons op.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!