123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Gekleurde kerstverlichting

Gekleurde kerstverlichting kopen?

Wilt u dit jaar eens wat anders in de boom dan traditionele warm witte of koud witte kerstlampjes? Bekijk dan ons ruime assortiment van gekleurde kerstlampjes. Deze led verlichting is beschikbaar in allerlei kleuren, zoals groen, rood en multicolor, en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. In ons handige schema onderaan deze pagina ziet u precies hoeveel kerstlampjes u nodig heeft.


1 - 17 van 17

Bestel gekleurde kerstlampjes online

Gekleurde kerstverlichting

Gekleurde kerstverlichting zorgt voor een unieke sfeer en uitstraling die niet gecreëerd kan worden met traditionele kerstverlichting. Het licht is namelijk uitbundiger, opvallender én gezelliger. Versier met deze gekleurde kerstlampjes van ons huismerk uw kerstboom, tuinhek, vensterbank of ladekast. De lampjes zijn binnen én buiten te gebruiken en bestelt u bij ons voor de beste prijs. 

Welke lichtkleuren hebben gekleurde kerstlampjes?

Gekleurde kerstverlichting is makkelijk in bijvoorbeeld een kerst- of loofboom te hangen, maar is ook ideaal voor versiering van bijvoorbeeld een schutting of een dressoir. De verlichting is beschikbaar in de lichtkleuren rood en twee varianten multicolor.

  • Rode kerstverlichting: Rood is bij uitstek een echte kerstkleur en perfect te combineren met bijvoorbeeld groen en goud. Hierdoor zijn rode kerstlampjes ideaal voor tijdens de kerstperiode. Ze verspreiden een sfeervol rood licht dat direct opvalt.
  • Multicolor kerstverlichting: Met de multicolor kerstlampjes pakt u nóg meer uit. Hiermee worden namelijk een hoop verschillende kleuren licht uitgestraald. Ook kunt u verschillende lichtprogramma's instellen en elke dag een andere kleur laten branden. 
  • Multicolor clusterverlichting: Bij clusterverlichting is er een groter aantal lampjes op het snoer bevestigd dan bij de andere soorten verlichting, waardoor u uw boom hiermee royaler kunt verlichten. Ook deze verlichting is beschikbaar in een variant met multicolor lampjes, waarmee dus meerdere lichtkleuren uitgestraald worden. 
Hoeveel gekleurde kerstlampjes heeft u nodig in uw kerstboom?

Niet elke kerstboom heeft uiteraard hetzelfde aantal lampjes nodig. Het gebruik van te veel lampjes kan zorgen voor een overdaad aan licht, waar het gebruik van te weinig lichtjes ook een gek effect kan creëren. Zo is het aantal lampjes in uw boom bepalend voor de sfeer en uitstraling. Hieronder hebben wij ons advies voor het aantal lampjes dat u het beste kunt gebruiken op een rij gezet.

 
Hoogte kerstboom Traditionele kerstverlichting Clusterverlichting
50 cm 40 lampjes 384 lampjes
50 tot 100 cm 80 lampjes  384 tot 576 lampjes
100 cm 120 lampjes 576 lampjes
100 tot 150 cm 180 lampjes N.v.t.
150 cm 240 lampjes N.v.t.

Gekleurde kerstlampjes voor binnen én buiten

De gekleurde kerstlampjes in ons assortiment zijn voorzien van led verlichting. Dit soort verlichting is zeer zuinig, waardoor u hiermee flink bespaart op uw energierekening. Bovendien zijn dit soort lampen milieuvriendelijker dan andere soorten verlichting. Toch zijn de lampen net zo sfeervol als traditionele kerstlampen.

 

De gekleurde kerstlampjes zijn daarnaast waterdicht. Ze zijn dus bestand tegen regen of vocht. Hierdoor kunnen ze ook buiten gebruikt worden. Let er wel op dat adapters, stopcontacten en stekkers slechts spatwaterdicht zijn (IP44 ). Deze kunnen dus niet zomaar in een regenbui of onder een dikke laag sneeuw blijven liggen. Scherm deze daarom zo goed mogelijk af.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke lichtkleuren heeft gekleurde kerstverlichting?

De gekleurde kerstverlichting in ons assortiment is in drie soorten te verdelen. Rode kerstverlichting voor het verspreiden van rood licht (bijvoorbeeld mooi in combinatie met groen- en goudtinten), multicolor kerstverlichting waarbij verschillend gekleurde lampjes op een normaal lichtsnoer zitten, en multicolor clusterverlichting, wat hetzelfde is alleen dan op een clusterverlichting snoer.

Kan gekleurde kerstverlichting ook wit licht verspreiden?

Voor het verspreiden van wit licht in verschillende tinten raden wij aan om gebruik te maken van koud witte, warm witte of extra warm witte kerstverlichting. Al deze kerstverlichtingssoorten zijn te vinden in ons assortiment. Deze soorten geven het traditionele witte licht dat vaak wordt geassocieerd met kerstverlichting.
 

Heeft u vragen over onze gekleurde kerstverlichting of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.