123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Batterijen

Batterijen kopen?

Op deze pagina koopt u veelgebruikte batterijen voor al uw apparaten. Zo vindt u bij ons AA-batterijen, AAA-batterijen, C-batterijen, CR2032-batterijen en D-batterijen. Wij verkopen batterijen van Duracell en van het voordelige 123accu-huismerk. U bestelt ze bij ons allemaal voor de beste prijs.


Bestel batterijen online

Bij ons bestelt u altijd een bijpassende batterij voor uw apparaten. Wij bieden een ruim assortiment van allerlei soorten batterijen. Deze producten koopt u bij ons voor de laagste prijs én ontvangt u morgen al in huis.

Batterijen: ruim assortiment

Bij ons koopt u AA-batterijen, AAA-batterijen, C-batterijen, CR2032-batterijen en D-batterijen. Deze zijn onder andere te gebruiken voor uw kerstverlichting op batterij en in vele andere apparaten. De batterijen zijn betrouwbaar en gaan lang mee. Wij verkopen batterijen van Duracell en van het huismerk van 123accu.nl.

 

U vindt bij ons onder andere alkaline batterijen, die geschikt zijn voor onder meer spelcomputers, afstandsbedieningen, speelgoed en kerstlampjes die op batterij werken. Deze batterijen kenmerken zich door hun lange levensduur en zijn eenmalig te gebruiken. Daarnaast verkopen we ook knoopcelbatterijen (CR2032) die ondanks het kleine formaat ook een lange levensduur én een hoge capaciteit hebben. Dit soort batterijen worden gebruikt in horloges en rekenmachines en kunt u ook gebruiken voor led kaarsen.

Batterij adapters kopen?

Wilt u uw apparaten die normaal gesproken op een batterij werken liever gewoon aan kunnen sluiten aan een stopcontact? Dit kan met een batterij adapter. Zo'n voedingsadapter vervangt als het ware de batterijen in een apparaat en maakt het gebruik hiervan overbodig. Nadat u de vervangende batterij en de dummy batterijen in het apparaat gestopt heeft kunt u de voedingsadapter in het stopcontact stoppen en werkt deze op stroom. Een perfect alternatief voor het gebruik van batterijen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat voor een soort batterijen zijn er?

Er zijn vier verschillende batterijsoorten. Zink-koolstof batterijen, deze gaan kort mee. Alkaline batterijen, deze gaan langer mee en lopen bijna niet leeg. Lithium batterijen, deze gaan nog langer mee en worden voornamelijk gebruikt voor apparaten die veel vermogen nodig hebben. Tot slot zijn er oplaadbare batterijen, deze gaan lang mee en kunnen tot wel 1000 keer worden opgeladen.
 

Weet u niet welke batterijen u nodig heeft of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.