123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Twinkly Icicle

Twinkly Icicle kopen?

Bestel slimme Twinkly ijspegelverlichting om uw gevel of dakgoot te verlichten en te versieren. De ijspegelverlichting is in diverse lichtkleuren beschikbaar, waaronder multicolor en goud, en kan op afstand met behulp van een app worden bediend. De ijspegelverlichting van Twinkly heeft een verlichte lengte van 5 meter.


Bestel Twinkly Icicle online

De Twinkly Icicle kerstverlichting combineert klassieke ijspegelverlichting met de functies van slimme verlichting. Zo kunt u de gevel van uw woning, schuur of pand voorzien van verlichting dat op afstand te bedienen is met een app op uw smartphone of tablet.

 

In ons assortiment vindt u ijspegelverlichting van Twinkly in drie verschillende edities die elk een andere lichtkleur verspreiden, zodat u voor elke gewenste sfeer een optie heeft. Wat de edities gemeen hebben is een verlichte lengte van 5 meter, voorzien van 190 led lampjes.

Twinkly Icicle edities: verschillende lichtkleuren

De Twinkly ijspegelverlichting is in drie edities te verkrijgen. Elke editie gebruikt zijn eigen (combinatie van) lichtkleuren, zodat u een editie kunt kiezen die het beste bij uw wensen past. Het gaat om de volgende edities:

  • Multicolor: dit is de standaard editie van de Twinkly Icicle verlichting. Deze variant verspreidt licht in RGB-kleuren. Dit houdt in dat er door rood, groen en blauwe kleuren te mengen zeer veel lichtkleuren gecreëerd kunnen worden. Dit betekent dat er voor iedere situatie iets mogelijk is.

  • Special edition: deze editie gebruikt net als de Multicolor variant RGB-kleuren, maar is daarnaast ook in staat warm wit licht te verspreiden. Dit is het klassieke geelwitte licht dat vaak wordt geassocieerd met warmte en gezellig tijdens de kerstdagen.

  • Gold edition: zoals de naam doet vermoeden zorgt deze editie onder andere voor warme, goudkleurige lichttinten. Dit is nog een slag warmer dan het warm witte licht van de Special edition. Maar deze editie kan ook warm wit en koud wit verspreiden, dat laatste voor een winterse look. Deze combinatie van drie lichtkleuren wordt aangegeven met de afkorting AWW.

Twinkly Icicle monteren en gebruiken

Montage en gebruik van de Twinkly Icicle verlichting is eenvoudig. Met behulp van onze kerstversiering haken kunt u de ijspegelverlichting aan uw dakgoot of gevel bevestigen. Het 3,5 meter lange aanloopsnoer zorgt voor aanzienlijke speling, zodat de stekker alsnog een stroompunt kan bereiken. Voor verdere installatie heeft u alleen een werkende internetverbinding (wifi) en de Twinkly-app (voor iOS of Android) nodig.

 

Wanneer u de app heeft geïnstalleerd kunt u hiermee ook de Twinkly ijspegelverlichting bedienen. Met de app kunt u de Twinkly Icicle in- en uitschakelen, kunt u de lichtkleur selecteren, en kunt u onder andere ook tijdschema’s en programma’s instellen voor de verlichting.

Combineer met andere Twinkly producten:

Veelgestelde vragen

Wat is Twinkly Icicle?

Twinkly Icicle is de slimme ijspegelverlichting van Twinkly. Dit soort verlichting wordt voornamelijk gebruikt voor het verlichten van randen van meubels, of voor het verlichten van gevels en dakgoten. De Twinkly Icicle is bij 123led.nl in drie edities beschikbaar, die elk voor een andere combinatie van lichtkleuren zorgen, namelijk multicolor, RGBWW en AWW.

Wat is de beste lichtkleur voor Twinkly ijspegelverlichting?

Dit is afhankelijk van de sfeer die u wilt creëren. Het voordeel van de multicolor edition en de special edition is dat deze vrijwel elke wenselijke lichtkleur kunnen verspreiden, waarbij de special edition daarnaast ook nog voor warm wit licht kan zorgen. Wilt u echt meer een warme en gezellige sfeer? Dan is de Gold edition geschikt, met warme gele tinten.
 

Wilt u meer weten over de Twinkly Icicle verlichting? Of heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.