123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Twinkly C9 Bulbs

Twinkly C9 bulbs goedkoop kopen

Op deze pagina vindt u de Twinkly C9 bulbs lichtslingers. Dit is de perfecte decoratieslinger om op te hangen voor de feestdagen. U haalt hiermee direct een feestelijke sfeer in huis. Als u vandaag besteld, ontvangt u het morgen in huis.


Voordelig Twinkly C9 bulbs bestellen

Versier de binnen- of buitenkant van uw huis met deze feestelijke lichtslinger van Twinkly. Ideaal ter decoratie voor de feestdagen. Lees hieronder meer over de Twinkly C9 bulbs of bestel hierboven direct de lengte waar u naar op zoek bent.

Wat zijn de Twinkly C9 bulbs?

Met de Twinkly C9 bulbs brengt u uw huis in de feeststemming. U kunt de lampjes dankzij de IP44-classificatie zowel binnen als buiten ophangen. De lampjes zijn hierdoor namelijk beschermd tegen opspattend en sproeiend water. De lichtslingers zijn beschikbaar in twee lengtes: 12,2 en 24,4 meter. Deze slingers hebben grote, gekleurde led lampjes die u met behulp van de Twinkly-app (Android & iOS) kunt bedienen. U kunt kiezen uit 16 miljoen verschillende kleuropties of u kunt lichtprogramma’s instellen. Naast de app, kunt u de bulbs ook bedienen met spraakbesturing of met de meegeleverde afstandsbediening.

De Twinkly-app gebruiken

Het gebruiken van de Twinkly-app is erg simpel. U hoeft deze alleen te installeren (Android & iOS) en u kunt de stappen volgen om uw Twinkly C9 bulbs te verbinden met de app. In de app kunt u de lichtkleur aanpassen door te kiezen uit meer dan 16 miljoen opties. U kunt met de app ook timers instellen, het licht aan- en uitzetten en zelfs de knippersnelheid bepalen.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vraag

Waar koop ik Twinkly C9 bulbs?

Op 123led.nl koopt u voordelig de Twinkly C9 bulbs. Beschikbaar in twee formaten en slim bestuurbaar met de Twinkly-app. Als u vandaag besteld, ontvangt u het morgen al in huis.

Zijn de Twinkly C9 bulbs geschikt voor buiten?

Ja, de Twinkly C9 bulbs hebben een beschermingsniveau van IP44. Dit betekent dat de lampjes tegen sproeiend en opspattend regenwater kunnen. Dit maakt de lampjes dus geschikt voor binnen en buiten.
 

Heeft u vragen over de C9 bulbs van Twinkly of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.