123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Twinkly Light tree

Twinkly Light Tree kopen?

Bestel de vlaggenmastverlichting van Twinkly en tover uw vlaggenmast om tot een kleurrijke kerstboom. De vlaggenmastverlichting is beschikbaar in diverse hoogtes en met diverse hoeveelheden aan lampjes. In ons assortiment vindt u vlaggenmastverlichting met of zonder mast.


Bestel Twinkly Light Tree online

Twinkly Light Tree is de slimme vlaggenmastverlichting van Twinkly. Met deze verlichting kunt u uw vlaggenmast van sfeervol en kleurrijk licht voorzien wat de vorm heeft van een kerstboom. Zo voorziet u uw voor- of achtertuin van zeer opvallende verlichting voor de feestdagen. De vlaggenmastverlichting is beschikbaar voor vlaggenmasten van 2, 3, 4 of 6 meter hoog.

 

Beschikt u niet over een vlaggenmast? Ook dan blijft het mogelijk om deze verlichting te gebruiken. Bij de vlaggenmastverlichting van 2, 3 en 4 meter hoog zit namelijk een vlaggenmast inbegrepen. Deze is eenvoudig in elkaar te klikken en direct in de tuin te begrepen. Het enige waar u rekening mee moet houden is het aanloopsnoer van 1 meter, zodat u de verlichting van stroom kunt voorzien.

 

De vlaggenmastverlichting werkt op afstand en verspreidt licht in RGBW kleuren. Dit betekent dat de verlichting met gebruik van RGB-kleuren vrijwel alle mogelijk kleuren kan ‘mengen’, en dat daarnaast ook een warm wit licht verspreidt kan worden.

De Twinkly vlaggenmastverlichting bedienen

Bediening van de Twinkly Light Tree gaat met behulp van de Twinkly-app (voor iOS of Android). Deze app werkt op een wifi (draadloos internet) of op een bluetooth verbinding en heeft een unieke functie waarbij het de vlaggenmastverlichting in kaart brengt. Dit helpt vervolgens om een lichtpatroon uit te kiezen en deze via de app op de verlichting aan te brengen, waarbij de in kaart gebrachte lichtvorm gebruikt wordt, zodat het lichtpatroon zoals u dat op het scherm ziet ook daadwerkelijk op de verlichting te zien is.

 

Daarnaast gebruikt u de app om de verlichting in en uit te schakelen en om de lichtkleur uit te kiezen.

Combineer met andere Twinkly producten:

Veelgestelde vragen

Voor welke hoogtes vlaggenmast is Twinkly Light Tree geschikt?

De Twinkly Light Tree vlaggenmastverlichting is beschikbaar in versies voor een vlaggenmast van 2 meter, 3 meter, 4 meter of 6 meter hoog. Ook wordt bij de verlichting alle nodige middelen geleverd om deze aan de vlaggenmast te bevestigen. De diameter (op het breedste punt; aan de onderkant) van de 2 meter, 3 meter en 4 mast is 1 meter. De diameter van de 6 meter mast is 2 meter.

Zit bij de Twinkly Light Tree een vlaggenmast inbegrepen?

Ja, van de drie edities van de Twinkly Light Tree zijn er twee waarbij de vlaggenmast bij de verlichting zit inbegrepen. Het betreft de verlichting voor een mast van 2 meter hoog, 3 meter hoog en voor een mast van 4 meter hoog. De inbegrepen vlaggenmast kan eenvoudig in elkaar worden geklikt. Bij de verlichting voor een vlaggenmast van 6 meter hoog zit geen vlaggenmast bij inbegrepen.
 

Heeft u vragen over ons assortiment aan Twinkly vlaggenmastverlichting? Of wilt u meer weten over de producten op deze pagina? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.