123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Twinkly kerstbomen

Twinkly kerstbomen kopen?

Bestel Twinkly kerstbomen voor een voordelige prijs. Deze kunstkerstbomen zijn voorzien van RGB led verlichting dat op afstand bediend en ingesteld kan woorden. Zo kunt u de kerstboom met een app op uw smartphone voorzien van diverse lichtkleuren en lichtpatronen. Filter op hoogte, diameter, aantal lampjes en aantal takken om snel en eenvoudig een boom naar keuze te vinden.


1 - 4 van 4

Bestel Twinkly kerstbomen online

Een Twinkly kerstboom combineert de gezelligheid en het echte, traditionele kerstgevoel van een kerstboom met moderne slimme verlichting. Zo creëert u niet alleen de perfecte sfeer voor de feestdagen, maar doet u dit ook op energiezuinige en comfortabele wijze. De verlichting die in deze kunstboom zit is namelijk op afstand te bedienen en in te stellen.

 

In ons assortiment vindt u Twinkly kerstbomen met verschillende hoogtes (150 cm, 180 cm of 230 cm) en lichtkleuren (AWW, RGB of RGBW).

De Twinkly kerstboom bedienen

De verlichting in de kunstkerstbomen van Twinkly werkt via de Twinkly-app (voor iOS of Android). Met deze app kunt u onder andere op uw smartphone de verlichting in- en uitschakelen, de lichtkleuren van de AWW, RGB of RGBW verlichting selecteren en voorzien van lichtpatronen. De app kan precies zien waar elk lampje gepositioneerd is, zodat er een lichtpatroon gemaakt kan worden dat zeer nauwkeurig in de boom wordt nagebootst.

 

De app kan gebruikt worden wanneer u beschikt over een werkende draadloos internet verbinding (wifi), maar ook via bluetooth voor een rechtstreekse verbinding op kortere afstand tussen smartphone en Twinkly kerstboom.

Twinkly kerstboom lichtkleuren

De Twinkly kerstboom is wat lichtkleur betreft in drie varianten te bestellen: AWW, RGB en RGBW. Elke variant kan meer dan één lichtkleuren verspreiden maar verschillen van elkaar in welke lichtkleuren dat dan zijn:

  • AWW betekent dat de verlichting van de kerstboom in staat is licht in een instelbare witte kleur te produceren. Zo is het mogelijk te variëren met koude of juist warm witte lichtkleuren. Koudere kleuren geven bijvoorbeeld een winterse sfeer, terwijl de warme kleuren voor een intieme en gezellige sfeer zorgen.
  • RGB verlichting is in staat vrijwel alle kleuren te produceren, door rood, groen en blauw tinten met elkaar te combineren. Alleen de traditionele witte kleuren zijn met deze verlichting niet beschikbaar. Een Twinkly kerstboom met RGB verlichting is ideaal voor opvallende, feestelijke kleuren of als u specifieke lichtkleuren voor een bepaald thema wilt realiseren.
  • RGBW verlichting combineert als het ware AWW en RGB verlichting; een Twinkly kerstboom met deze verlichting kan zowel licht in RGB kleuren als in een warm witte kleur verspreiden. Zo kunt u variëren met een traditionele kerstsfeer of juist met opvallende kleuren.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoeveel lampjes zit er in een Twinkly kerstboom?

Afhankelijk van de grootte van de kerstboom bevatten de bomen van Twinkly 250, 400 of 500 led lampjes. Deze lampjes zijn in staat AWW, RGB of RGBW licht te verspreiden en zijn van het type led, wat inhoudt dat ze zeer energiezuinig zijn, vooral in vergelijking met ouderwetse kerstverlichting.

Kan ik de Twinkly kerstbomen buiten gebruiken?

De verlichting in de Twinkly kerstbomen is niet waterdicht. Dit betekent dat het kan zijn dat als u de bomen buiten gebruikt de verlichting stuk gaat. Ook kan het materiaal waarvan de kunstnaalden gemaakt zijn buiten snel verweren. Buitengebruik is dan ook op eigen risico.
 

Wilt u meer weten over de Twinkly kerstbomen, of heeft u wellicht vragen over onze andere Twinkly producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.