123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Twinkly Caps

Twinkly Caps kopen?

Bestel Twinkly Caps om uw Twinkly kerstverlichting om te toveren tot zomerse sfeerverlichting. De Caps zorgen ervoor dat het licht meer diffuus wordt verspreid en zijn geschikt voor binnen en buiten. De Caps zijn geschikt voor 4 en 5 mm Twinkly led lichtjes. Koopt u de Caps vandaag nog, dan ontvangt u ze morgen in huis.


Bestel Twinkly Caps online

Wilt u uw Twinkly kerstverlichting ook na de feestdagen nog benutten? Dan kunt u gebruikmaken van de Twinkly Caps. Deze robuuste siliconen doppen kunnen eenvoudig over de individuele led lampjes op uw Twinkly kerstverlichting geschoven worden en zorgen ervoor dat het licht dat wordt verspreid meer diffuus wordt; de verlichting oogt zachter en is een stuk rustiger op de ogen.

 

Daarnaast zorgen de Caps ervoor dat de lampjes een grotere diameter hebben en daardoor meer opvallen. Hierdoor voegt de verlichting overdag ook meer toe aan de sfeer in de tuin of in uw woning, wat de Twinkly verlichting in de zomermaanden wanneer het langer licht is ook relevant maakt.

 

De Twinkly Caps zijn per 100 stuks verpakt en hebben een diameter van 15 mm.

Combineer met andere Twinkly producten:

Veelgestelde vragen

In combinatie met welke Twinkly verlichting kan ik de Caps gebruiken?

De Twinkly Caps kunnen worden toegepast op Twinkly Strings, Twinkly Icicle, Twinkly Curtain en Twinkly Cluster verlichting, van de eerste en de tweede generatie. Gebruik de Caps niet in combinatie met Twinkly Dots; deze led lampjes hebben een te klein formaat, waardoor de Caps los zullen zitten. Ook kunnen de Caps niet gebruikt worden met Twinkly verlichting uit de PRO of Plus serie.

Zijn de Twinkly Caps ook voor buiten geschikt?

Ja. De Twinkly Caps kunnen ook buiten gebruikt worden. Ze zorgen er zelfs voor dat uw Twinkly verlichting (dat al IP44-gecertificeerd is) nog meer beschermd is tegen stof en eventuele val- of stootschade. De Caps vormen namelijk een extra laag om de led lichtjes.
 

Wilt u meer weten over de Twinkly Caps? Of heeft u misschien nog vragen over de informatie op deze pagina? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.