123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Twinkly Garland

Twinkly Garland kopen?

Bestel de Twinkly Guirlande en voorzie uw woning van wit en gekleurd licht voor de kerstdagen. Deze lange groene slingers kunnen eenvoudig over de eettafel, meubilair of over de muren worden gedrapeerd en zorgen zo voor een authentieke kerstsfeer. De guirlande kan op afstand met app worden bediend.


Bestel Twinkly Garland online

De Twinkly Garland is een combinatie van een guirlande en slimme led verlichting en is een ideaal vorm van kerstversiering en -verlichting om een meubelstuk, een vensterbank of een andere plek in uw woning klaar te maken voor de feestdagen. De guirlande kan door de vorm eenvoudig ergens overheen gedrapeerd worden.

Twinkly Garland gebruiken: De Twinkly-app

De guirlande van Twinkly kan net als alle andere Twinkly producten bediend worden door middel van de Twinkly-app (voor iOS of Android). Deze app werkt door middel van een wifi of een bluetooth verbinding en geeft u de mogelijkheid om met uw smartphone of tablet de Twinkly Garland aan en uit te schakelen, de lichtkleur te selecteren (zowel RGB kleuren als wittinten) en om diverse andere slimme functies te gebruiken, zoals tijdschema’s.

Twinkly Garland combineren met Razer Chroma of OMEN lichtstudio

Maakt u tijdens het gamen gebruiken van Razer Chroma of OMEN lichtstudio om de led verlichting van uw randapparaat te integreren? Dan kan de Twinkly Garland hier zelfs als een uitbreiding voor gebruikt worden. De led verlichting op de guirlande kan dan synchroon opereren, zodat u een gamekamer ook een kersttintje kunt geven.

Combineer met andere Twinkly producten:

Veelgestelde vragen

Kan ik de Twinkly Garland ook buiten gebruiken?

Dit wordt afgeraden. De Twinkly Garland is IP20 gecertificeerd, wat inhoudt dat deze niet waterdicht is. Dit betekent ook dat u de guirlande beter niet in een vochtige ruimte kunt gebruiken (zoals een schuur), maar echt alleen in een ruimte die goed droog is, zoals de woonkamer.

Voor wat voor licht zorgt de Twinkly Garland?

De Twinkly Garland is een led lichtbron dat RGBW licht verspreidt. Dit houdt in dat de led lampjes aan de guirlande door middel van RGB-kleuren als het ware te mengen een zeer groot aantal lichtkleuren kan produceren. De W staat voor witlicht, en betekent dat de guirlande ook licht in wittinten kan verspreiden.

 

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over de Twinkly Garland? Of wilt u meer weten over de rest van ons Twinkly assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.