123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Twinkly Strings

Twinkly Strings kopen?

Bestel slimme kerstverlichting van Twinkly om uw kerstboom te verlichten en te versieren. In ons assortiment vindt u kerstverlichting van Twinkly in verschillende kleuren en lengtes. Deze verlichting werkt op wifi en kan op afstand met behulp van een app worden bediend. De verlichting is geschikt voor binnen én voor buiten.


1 - 8 van 8

Bestel Twinkly Strings online

Twinkly Strings is het ideale soort kerstverlichting voor het verlichten van uw kerstboom. Twinkly Strings kan eenvoudig in de boom worden gehangen en is op afstand met een app op uw smartphone of tablet te bedienen. In ons assortiment vindt u Twinkly Strings in verschillende lichtkleuren en lengtes, zodat u voor elke soort kerstboom en elke gewenste sfeer de juiste kerstverlichting kunt kopen.

De lichtkleuren van Twinkly kerstverlichting

Twinkly Strings is verkrijgbaar in diverse lichtkleuren. Afhankelijk van de sfeer die u wilt creëren tijdens de feestdagen, kan een bepaalde lichtkleur geschikter zijn dan een andere variant. Twinkly Strings heeft als voordeel dat elke variant meer dan één lichtkleur kan produceren, zodat u altijd mogelijkheden heeft om de kerstverlichting naar smaak aan te passen, ongeacht welke variant u aanschaft.

  • RGB: Deze variant verspreidt licht in RGB-kleuren. Hierbij worden combinaties van rood, groen en blauwwaardes gecombineerd om bijna elke mogelijke kleur te creëren, tot wel 16.000.000 opties. Daarmee is RGB-verlichting zeer veelzijdig. Het enige nadeel is dat de klassieke wittinten van normale led verlichting niet altijd goed nagebootst kunnen worden.

  • RGBW: Deze variant is identiek aan RGB maar kan daarnaast ook witlicht produceren, en dan in een warm witte lichtkleur. Deze lichtkleur, met een kleurtemperatuur van rond de 2700K, wordt geassocieerd met warmte en gezelligheid.

  • AWW: Kerstverlichting met AWW-licht zorgt voor licht in drie kleuren: amber, warm wit en koud wit. Amber licht is een zeer warm ogend licht dat een oranje tint heeft, warm wit is de klassieke lichtkleur, en koud wit is een fris en winters ogende lichtkleur.

Twinkly kerstverlichting bedienen

Het grote verschil tussen gewone kerstverlichting en kerstverlichting van Twinkly is de manier waarop de Twinkly kerstverlichting wordt bediend. Twinkly is namelijk een merk voor ‘slimme’ kerstverlichting, wat inhoudt dat de verlichting op afstand kan worden bediend, in dit geval via de Twinkly-app (voor iOS of Android) op uw smartphone of tablet.

 

Met de app kunt u niet alleen de kerstverlichting in- en uitschakelen maar kunt u ook alle andere opties instellen. Denk hierbij aan de lichtkleur (bijvoorbeeld een RGB-kleur of een witte lichtkleur), de brandduur van de kerstverlichting, en de mogelijkheid om de kerstverlichting het licht in bepaalde patronen te verspreiden. De app kan zien in welke vorm u de kerstverlichting over de kerstboom heeft gedrapeerd, zodat het gekozen lichtpatroon ook echt de vorm van de kerstboom volgt.

Combineer met andere Twinkly producten:

Veelgestelde vragen

Wat zijn Twinkly Strings?

Twinkly Strings is een soort slimme kerstverlichting. Het bestaat uit een led lichtsnoer (net als normale kerstverlichting) dat in de boom gehangen kan worden, maar is uniek in de zin dat het met een app op uw smartphone of tablet kan worden bediend. Zo kunt u niet alleen de kerstverlichting in- en uitschakelen maar ook de kleuren selecteren en zelfs de lichtpatronen veranderen.

Welke soorten Twinkly Strings kerstverlichting zijn er?

Twinkly Strings kerstverlichting is er in verschillende lichtkleuren en in verschillende lengtes. Zo zijn er RGB (gekleurd licht), RGBW (gekleurd en wit licht) en AWW (amber en wit licht) varianten, en varianten van 8, 20, 32 en 48 meter.

Hoe werken Twinkly Strings?

Twinkly Strings kerstverlichting werkt met een stekkersnoer (voor netstroom), een handmatige aan-/uitschakelaar, en de Twinkly-app op uw smartphone of tablet. Met de schakelaar of met de app kunt u de verlichting aan- en uitzetten. Daarnaast is het mogelijk om de app te gebruiken voor het veranderen van de lichtkleur en het lichtpatroon.
 

Heeft u vragen over de informatie op deze pagina? Of wilt u meer weten over ons Twinkly Strings assortiment en hoe deze producten werken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.