123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Woox Smart Lighting

De goedkoopste Woox Smart Lightning kopen bij 123led

Gebruik de smart lampen van Woox om verlichting in huis geheel aan te passen aan uw eigen wensen. Op deze pagina vindt u onder andere de bekende E27, E14 en GU10 fittingen, maar ook slimme led strips, slimme schakelaars en slimme stekkers. Kies voor gezellig warm wit licht tijdens het eten of kies voor gekleurd licht tijdens een filmavond. Bedien de lampen via de Woox-app op uw telefoon of tablet. Vandaag besteld, is morgen in huis.
Woox Smart Lighting
werkt op wifi (Tuya) en ZigBee
1 - 0 van 0

Bestel slimme verlichting van Woox met laagsteprijsgarantie

Op deze pagina vindt u verschillende soorten slimme verlichting van Woox. Zo kunt u bij ons terecht voor de standaard fittingen: E27, E14 en GU10, maar ook voor led strips, slimme schakelaars en slimme stekkers. Deze producten zijn ideaal voor als u uw huis slimmer én energiezuiniger wilt maken. De slimme verlichting is eenvoudig te koppelen aan de Woox-app en vervolgens te bedienen en personaliseren naar smaak.

 

Daarnaast zijn deze lampen goed te gebruiken voor degenen die net komen kijken bij Smart Home verlichting. Naast gebruiksvriendelijk zijn ze ook nog eens erg voordelig. Lees hieronder meer over onder andere de installatie en bediening van Woox verlichting en ons assortiment of navigeer hierboven direct naar de soort verlichting die u zoekt.

Wat is Woox?

Woox is een bekend merk dat zich bezighoudt met producten voor Smart IoT (Internet of Things) en AI (Artificial Intelligence). De producten die ze produceren en aanbieden zijn gebruiksvriendelijk en voor iedereen te gebruiken, ook voor de beginners. Dit doen ze tegen betaalbare prijzen. Met de slimme producten van Woox maakt u uw huis slimmer én energiezuiniger.

Ons assortiment Woox Smart Lightning

In ons assortiment slimme verlichting van Woox vindt u verschillende soorten smart lampen, maar ook producten om ‘domme’ lampen slim te maken. We hebben deze hieronder voor u op een rijtje opgeschreven:

  • Woox E27 lamp: u vindt bij ons onder andere slimme E27 lampen. U kunt kiezen uit verschillende vormen, zoals peervorm en globe-vorm, en uit een matte of filament lamp met een vaste kleurtemperatuur of instelbaar wit- en RGB-licht.
  • Woox E14 lamp: van de E14 verlichting kunt u kiezen uit sierkaarsen met een matte of gouden coating en uit alleen instelbaar wit licht of instelbaar wit- én RGB-licht.
  • Woox GU10 spot: van de slimme GU10 spots kunt u gaan voor een spot waarmee u instelbaar wit licht verspreidt, zodat u bij elke sfeer de juiste verlichting heeft. Ook kunt u gaan voor een GU10 spot met instelbaar witlicht én RGB-licht, waardoor u uit meer dan 16 miljoen kleuren kunt kiezen.
  • Woox led strip: kies hier voor 5 meter lange smart led strips die instelbaar RGB-licht verspreiden en (instelbaar) witlicht.
  • Woox schakelaar: naast slimme verlichting verkopen wij ook producten om niet slimme verlichting toch smart te kunnen maken. Zo vindt u bij ons onder andere een slimme schakelaar om uw traditionele (licht)schakelaar mee te vervangen, zodat u uw ‘domme’ lampen kunt bedienen op afstand.
  • Woox stekker: ook de slimme stekker van Woox kunt u gebruiken om ‘domme’ lampen slim te maken. Plaats de lamp in de stekker en stop de stekker in het stopcontact. Verbind de slimme stekker met uw telefoon en bedien de verlichting op afstand.

Onze slimme verlichting van Woox bestaat uit verschillende soorten lampen en fittingen, maar ook uit producten die ‘domme’ lampen slim kunnen maken. Al deze slimme apparaten zijn werkzaam via wifi (Tuya) of via Zigbee. Voor gebruik met Zigbee is een Zigbee-hub noodzakelijk.

Woox slimme verlichting bedienen

Het bedienen van de slimme Woox verlichting is vrij eenvoudig. U kunt de verlichting allereerst bedienen via de Woox-app (iOS & Android). De meeste Woox producten werken op wifi (Tuya). Hiervoor hoeft u de lamp alleen maar te koppelen in de app. Sommige lampen en producten van Woox werken op het Zigbee (3.0) protocol. Hiervoor is een Zigbee-hub vereist om de lamp aan te koppelen, zodat u het vervolgens in de app aan uw smartphone of tablet kunt koppelen.

 

U kunt de slimme verlichting van Woox ook bedienen via uw stem. De verlichting is namelijk compatibel met Google Assistant, Amazon Alexa en Siri. Voor het gebruik van Google of Alexa is een Voice Assistant vereist.

Voordelen slimme Woox verlichting

Het gebruiken van slimme verlichting van Woox brengt meerdere voordelen met zich mee. Enkele van deze voordelen zijn:

  • Gebruiksvriendelijk: de verlichting is eenvoudig te koppelen aan de Woox-app. In de app is het vervolgens kinderspel om de kleurtemperaturen te veranderen, de verlichting te dimmen of om schema’s in te stellen.
  • Energiezuinig: omdat u zelf schema’s kunt instellen en via de app de verlichting bedient, bent u ervan verzekerd dat de verlichting nooit onnodig lang brandt of nog per ongeluk aan staat. Daarnaast kunt u de verlichting ook dimmen, waardoor de lamp minder energie verbruikt.
  • Gemak: door onder andere schema’s in te stellen in de app hoeft u niet meer om te kijken naar de verlichting.
  • Altijd de juiste sfeerverlichting: omdat u zelf de kleurtemperaturen kunt instellen en de verlichting kunt dimmen, heeft u voor elke situatie de juiste verlichting. Of u nu praktisch licht nodig heeft bij een klus, warm wit licht nodig heeft tijdens een romantisch avondje of gekleurd licht tijdens een feest, het kan allemaal met de Woox smart verlichting.

Met deze voordelen laat Woox zien dat hun verlichting een goede keuze zou zijn om te gebruiken wanneer u uw huis slim wilt maken en geld wilt besparen. Bestel vandaag nog en krijg uw nieuwe Woox verlichting morgen al thuisbezorgd.

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe werkt Woox verlichting?

De slimme verlichting van Woox werkt op wifi (Tuya) of Zigbee (3.0). U dient de verlichting te koppelen aan de Woox-app op uw smartphone of tablet. Voor het Zigbee protocol heeft u wel nog een Zigbee-hub nodig. Daarna kunt u de verlichting via de app bedienen.

Waar koop ik Woox verlichting?

Slimme Woox verlichting koopt u voordelig bij 123led.nl. U kunt bij ons terecht voor de standaard slimme lampen, zoals E27, E14 en GU10, maar ook voor led strips en slimme schakelaars en stekkers. Vandaag besteld, is morgen in huis.

Heb ik een Woox schakelaar of stekker nodig voor de slimme Woox verlichting?

Nee. Omdat de Woox verlichting zelf al slim is, kunt u de lampen direct al koppelen aan de app op uw smartphone of tablet. De slimme stekkers en schakelaars van Woox zijn bedoeld voor verlichting in huis die niet slim is, maar op deze manier wel slim gemaakt kan worden.
 

Heeft u nog vragen over Woox Smart Lightning of komt u ergens niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.