123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Idinio Smart Lampen

Idinio Smart Lampen kopen?

De smart lampen van Idinio zijn te bedienen via een app op uw telefoon of tablet én via spraaksystemen zoals Amazon Alexa of Google Assistant. Zo verhoogt u de veiligheid, uw wooncomfort en de eenvoud.
Idinio slimme verlichting
werkt op wifi *geen bridge nodig
Dimmers werken ook op Z-Wave of Zigbee *werkt met bridge

Vergelijk hier slimme led verlichting: Idinio, Hue, Innr en WiZ.


 

Smart lampen van Idinio

Met de smart lampen van Idinio heeft u altijd een veilig gevoel over uw huis, of u nu thuis bent of niet. U kunt de lampen namelijk vanaf een afstand bedienen via een app op uw telefoon of tablet. Zo kunt u ze bijvoorbeeld laten branden terwijl u op vakantie bent om mogelijke inbrekers te misleiden. Op 123led.nl kiest u uit een ruim assortiment aan slimme lampen.

Smart lampen van Idinio

Bediening van de smart lampen van Idinio is zeer eenvoudig. U heeft hiervoor alleen een app op uw telefoon (of tablet) en een goede wifi-verbinding nodig. Via de app zet u de lampen aan of uit, past u de lichtkleur aan (warm wit óf gekleurde verlichting), bepaalt u de helderheid van de lampen, dimt ze en creëert lichtschema's. Deel de lampen bijvoorbeeld in per kamer en zet met één klik op de knop alle lampen in de kamer aan of uit. 

U kunt de lampen dus ook bedienen als u niet thuis bent. Neem iedereen in de maling en doe alsof u thuis bent, door de lampen 's avonds te laten branden. Hiermee creëert u een extra beveiligingsschil om uw huis waardoor het risico op bijvoorbeeld inbraken aanzienlijk verlaagd wordt.

Bescherm uw huis nóg meer met de andere slimme producten van Idinio. Met de camera's, sensoren en deurbellen kunt u uw huis altijd in de gaten houden, waar u ook bent. De Idinio smart home-producten koopt u hier.

Voordelen van Idinio smart lampen

 Gemakkelijke aansluiting: Geen bridge noodzakelijk, want de lampen werken op wifi. Binnen een halve minuut is alles aangesloten.
 Altijd de optimale lichtkleur: Overdag werken bij energiek licht, 's avonds ontspannen bij warm licht, of genieten van vrolijk gekleurd licht.
 Gemakkelijke bediening: Niet meer opstaan om het licht aan te doen, gebruik een schema, de app of uw stem, door de lampen te koppelen aan Google Home of Alexa.
 Veiligheid: Bedien uw lampen via de app, zelfs wanneer u niet thuis bent. 

App voor uw slimme verlichting

Alle producten van Idinio zijn te besturen met een app die zowel geschikt is voor Android als voor Apple. Ze zijn bovendien ook te besturen via Google Home of Amazon Alexa. Zo kunt u met uw stem alle producten aansturen.
 

Smart lampen van Idinio kopen bij 123led.nl

Heeft u vragen over Idinio of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123led.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord