123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Led strips trap

Trap led strips bestellen?

Op deze pagina vindt u al onze led strips voor uw trap. Hiermee zorgt u ervoor dat u altijd veilig naar boven of naar beneden kunt, ook als het donker is. Naast de led strips zelf verkopen wij ook alle extra onderdelen voor uw trapverlichting.

1 - 0 van 0

Bekijk ons ruime assortiment trap led strips

Veilig gebruik maken van uw trap, ook als het donker is? Voeg dan onze speciale trap led strips toe. Doordat deze op maat te maken zijn en aan te passen zijn aan het aantal treden van uw trap zijn ze altijd geschikt. Bovendien kunt u zelf kiezen voor de beste lichtkleur om de led strips helemaal aan uw smaak aan te passen. Heeft u de producten voor 23:59 besteld? Dan ontvangt u ze morgen al in huis.

Trap led strips in verschillende lichtkleuren

Onze led strips voor de trap zijn beschikbaar in verschillende lichtkleuren, zodat u altijd een variant kunt uitkiezen die aan uw wensen en voorkeuren voldoet. U heeft bij ons de volgende opties:

  • Warm witte led strips: Met deze led strips wordt warme verlichting uitgestraald, waardoor dit vrij subtiel is en een gele ondertoon heeft. Kies hiervoor als u niet alleen uw trap meer wilt verlichten, maar het ook belangrijk vindt dat de sfeer hier verhoogd wordt.
  • Helder witte led strips: Deze led strips hebben een iets minder warme ondertoon. Hiermee wordt verlichting uitgestraald die wat helderder is. Kies voor deze kleur als u een gezellige sfeer ondergeschikt vindt aan goede zichtbaarheid.

Let op dat de kleur van de verlichting ook beïnvloed kan worden door de kleur en de materialen van uw trap. Op iedere trap kan er daarom een ander lichteffect ontstaan.

Hoe monteert u de trap led strips?

Onze led strips voor de trap werken met een handig Plug and Play-systeem. Plak ze eerst stevig aan de onderkant van iedere traptrede met behulp van de meegeleverde 3M-kleefstrips. Solderen is dus niet nodig! Door de hoge kwaliteit van de kleefstrips wordt direct een veilige constructie gecreëerd. Merkt u dat de strips te groot zijn voor de treden of wilt u slechts een klein gedeelte verlichten? Dan kunt u ze op maat knippen met behulp van de markeringen.

Vervolgens kunt u gebruik maken van de meegeleverde koppelstukken om alle led strips aan elkaar te verbinden. Dit betekent dat er slechts één adapter nodig is om voor de stroomvoorziening te zorgen. Vergeet overigens niet om de led strips altijd eerst even uit te testen voordat u ze installeert.

Eén set is geschikt voor het verlichten van 15 traptreden. Toch kunt u hier ook gebruik van maken als uw trap uit minder treden bestaat. Het handige systeem waarbij u de strips zelf aan elkaar kunt koppelen biedt u namelijk de mogelijkheid om simpelweg minder strips aan deze keten toe te voegen. Zo kunt u op iedere (korte) trap altijd precies genoeg led strips plaatsen.

Meer dan 15 traptreden? Maak dan gebruik van een van onze uitbreidingen. Hiermee kunt u twee extra led strips aan uw huidige collectie toevoegen om de trapverlichtingsset nog completer te maken. Dankzij het Plug & Play-systeem is het toevoegen van het juiste aantal led strips dus zeer eenvoudig en is installatie door iedereen te doen, wat voor trap u ook heeft.

Accessoires voor trap led strips

Bij ons zijn diverse accessoires voor uw trap led strips te koop. Zo kunt u gebruik maken van bewegingssensoren om te zorgen dat het licht automatisch gaat branden als u in de buurt van trap komt. De hoge detectiehoek zorgt ervoor dat echt iedere beweging opgemerkt wordt en u altijd veilig gebruik kunt maken van de trap. Kies bovendien zelf hoe lang het licht aan moet blijven staan en stel de juiste intensiteit in.

Verder kunt u bij ons aluminium profielen bestellen, die u over de led strips heen kunt bevestigen om ze af te dekken. Gebruik deze niet alleen om de trapverlichting beter op zijn plaats te houden en te beschermen tegen beschadigingen, maar ook om voor een strakker resultaat te zorgen.

Andere trapverlichting bestellen?

Wij verkopen ook nog andere trapverlichting. Zo vindt u bij ons trap spotjes die langs de muur van de trap bevestigd kunnen worden. Deze zijn ook allemaal voorzien van handige bewegingssensoren, zodat ze automatisch gaan branden als u hier langsloopt. Doordat al deze lampjes werken op batterijen kunnen ze eenvoudig geplaatst worden, zonder dat u rekening hoeft te houden met een beschikbaar stopcontact. Gebruik hiervoor het meegeleverde bevestigingsmateriaal.

In ons ruime assortiment vindt u dus altijd de juiste trapverlichting. Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het bestellen van de juiste trap led strips? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.