123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Complete led strip sets

Complete led strip sets bestellen?

Kies voor een complete led strip set voor eenvoudige montage en direct gebruik. In deze sets vindt u een led strip en een geschikte voedingsadapter, zodat u de led strip alleen nog op hoeft te plakken. Als u uw led strip set vandaag bestelt heeft u deze morgen in huis.

1 - 0 van 0

Bekijk ons brede aanbod complete led strip sets

Complete led strip sets bevatten een led strip én een geschikte voedingsadapter. Daarmee is deze strip direct geschikt voor gebruik. U hoeft deze alleen nog op te plakken. Op alle andere gebieden zijn deze led strips hetzelfde als de losse led strips; u kunt led strip sets met verschillende kleurtemperaturen aanschaffen, of met RGB-kleuren. Zo heeft u binnen mum van tijd een werkende led strip aangesloten.

Bestel een van de vele complete led strip sets uit ons assortiment

Op deze pagina vindt u led strip sets die direct klaar zijn voor montage. Kies voor verschillende lichtkleuren, RGB-kleuren of voor strips voor onder uw bed.

  • Warm wit: hieronder vallen de complete led strip sets die een warm wit licht uitstralen. Dit is licht met een kleurtemperatuur van 2700K. Dit soort licht is sfeervol en wordt daarom vooral gebruikt in kamers en ruimtes waar de sfeer en gezelligheid de boventoon voert. Denk bijvoorbeeld aan uw slaap- of woonkamer, of een zithoek.
  • Helder wit: deze enkelkleurige led strip sets stralen een helder wit licht met een kleurtemperatuur van 4000K uit. Dit licht is aanzienlijker kouder in vergelijking met warm wit, maar is nog wel sfeervol. Het is dan ook een geschikt compromis voor plekken waar zicht minstens net zo belangrijk is als sfeer, bijvoorbeeld in de keuken of naast uw favoriete leesstoel.
  • Koud wit: complete led strip sets die koud wit licht produceren, stralen een licht uit dat een hoge kleurtemperatuur heeft, tot wel 6000K. Dit licht bevat geen zachte, gele ondertonen en is dan ook meer geschikt voor het creëren van veel zicht dan voor de gezelligheid. Daarnaast bevordert dit type licht ook de concentratie, waardoor het vooral geschikt is voor werk- en studeerkamers.
  • RGB: hier vindt u de led strip sets die RGB-kleuren produceren. Dit resulteert in een led strip waarbij net als bij verf vrijwel alle kleurwaarden die er zijn gecombineerd kunnen worden om zo miljoenen kleuren te creëren. Vooral geschikt voor plekken waar u sfeerverlichting wilt hebben, of als accentlicht achter een meubelstuk, TV of monitor. Let wel op dat deze strip geen puur witlicht kunnen produceren.
  • RGBW: deze complete led strip sets bevatten dezelfde soort led strips als bij RGB, met één uitzondering. Deze led strips kunnen ook één type witlicht uitstralen, bijvoorbeeld warm wit. Daardoor zijn deze led strips veelzijdiger in het gebruik, en kunnen deze ook goed als hoofdverlichting dienen.
  • RGBWW: dit zijn de alleskunners onder de led strips. Niet alleen RGB-kleuren, maar ook een brede variatie van lichtkleuren, en daarom voor vrijwel elke ruimte en toepassing geschikt. Een RGBWW vraagt wel meer vermogen; hou daar rekening mee bij uw aankoop.
  • Bed led strip sets: deze sets bevatten geavanceerde led strips voor bevestiging aan uw bedrand. Deze led strips zijn voorzien van een bewegingssensor en van een timer. Ze stralen een extra warm, zacht licht uit.

Uw complete led strip set monteren

Het voordeel van onze complete led stip sets, is dat deze plug-and-play zijn: u hoeft alleen maar de voedingsadapter in de wandcontactdoos te steken, en u kunt de led strip gebruiken. Alleen als u een RGB, RGBW of RGBWW led strip heeft, is het wel nodig nog een controller aan te schaffen. Deze heeft u namelijk nodig om tussen de verschillende RGB-kleuren en kleurtemperaturen te schakelen.

Kijk goed naar welke controller u voor uw type led strip nodig heeft. RGB, RGBW en RGBWW led strips hebben andere controllers nodig dan enkelkleurige led strips. Dit komt omdat enkelkleurige led strips twee draden hebben, RGB led strips vier draden hebben, en RGBW(W) led strips vijf draden hebben. Dit komt overeen met het aantal pinnen op de controllers. Met deze controllers kunt u een afstandsbediening gebruiken of, in het geval van slimme controllers, een app.

 

Het monteren van de led strip gaat door middel van de 3M-kleefstrip die aan de achterkant van de led strip is bevestigd. Deze kleefstrip is dusdanig sterk dat andere montagematerialen niet meer nodig zijn. Let bij het monteren wel op in welke mate u uw led strip buigt; gebruik alleen bochten en hoeken die flauwer zijn dan 90°, anders kunt u de led strip knikken, waardoor deze beschadigt.

 

Wilt u toch liever uw led strips aanpassen, bijvoorbeeld door ze op maat te knippen of te verbinden met andere led strips? Bekijk dan wel of u een extra voedingsadapter nodig heeft. Let hierbij goed op of uw led strip een 12V of 24V adapter nodig heeft. U heeft bij het knippen en het verlengen ook aansluitmaterialen nodig, om losse stukken led strip op elkaar aan te sluiten en op een geschikte voedingsadapter.

 

Heeft u vragen over ons aanbod complete led strip sets? Of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.