123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Smart led strips zelf samenstellen

Slimme tuinverlichting zelf samenstellen

Samengestelde smart led strip sets kopen?


Led strips zijn handige lichtbronnen die door hun flexibiliteit op vrijwel alle plekken in en rondom het huis gemonteerd kunnen worden. En door led strips slim te maken worden ze nóg handiger. Dan zijn ze op afstand met behulp van een app op uw tablet of smartphone te bedienen, en kunnen ze ook worden voorzien van instellingen zoals tijdschema’s, zodat ze bijvoorbeeld automatisch aan of uit gaan.


Bij het slim maken van led strips komen wel een aantal voorbereidingen en handelingen kijken, bijvoorbeeld het uitzoeken welke producten met elkaar gecombineerd moeten worden om de led strip te voorzien van niet alleen slimme eigenschappen, maar ook om deze überhaupt werkend te maken in combinatie met een voeding. Wij nemen u graag dit werk uit handen.

Daarom introduceren wij samengestelde slimme led strips. Dit zijn sets waarin alle nodige producten van 123led.nl aanwezig zijn om een slimme led strip te gebruiken.

Welke producten vindt u in een slimme led strip set?

De slimme led strip sets bevatten een combinatie van de volgende producten: een led strip, voeding, slimme controller en wanneer van toepassing een DC-kabel.
 

De led strip is de lichtbron. Deze kan verschillen in de spanning/voltage, het aantal leds per meter (en daardoor de lichtopbrengst) en de kleur van het licht dat de led strip uitstraalt. Ook kunnen led strips witlicht (enkelkleurig) of RGB-kleuren, of witlicht én RGB-kleuren (RGBW en RGBWW) produceren, waarbij de RGBWW led strip meerdere wittinten kunnen verspreiden. De led strips zijn altijd 5 meter lang en zijn voorzien van duidelijke, bronzen knipindicaties. Op deze indicaties kan de strip worden doorgeknipt om de led strip in te korten. Montage is door de meegeleverde 3M-plakstrip altijd eenvoudig; schroeven of andere montagemiddelen zijn niet nodig.
 

Om de led strip te laten functioneren is vervolgens een voeding nodig. Deze zijn er in een 12V en een 24V variant. Dit voltage moet overeenkomen met de spanning van de led strip. Een voeding met een foutief voltage kan schade toebrengen aan de led strip, of kan ervoor zorgen dat het product helemaal niet werkt. Bij deze sets zorgen wij ervoor dat de juiste voeding bij de led strip zit.
 

Tot slot is een controller nodig om de led strip slim te maken. Dit is een klein kastje dat met de led strip verbonden moet worden en ervoor zorgt dat de led strip het signaal van een draadloos protocol kan ontvangen. Dit kan het wifi protocol zijn zoals u dat thuis ook gebruikt voor uw draadloos internet maar ook een ander protocol, bijvoorbeeld Zigbee of Z-Wave. Als u van een protocol anders dan wifi of Bluetooth gebruikmaakt is het wel nodig om over een bridge te beschikken; een soort router dat voor dit signaal zorgt. In andere woorden, de controller communiceert met een bridge.
 

In sommige gevallen is het nodig een extra DC-kabeltje te hebben om de controller met de led strip te verbinden. Als dit het geval is zorgen wij dat dit kabeltje bij de set zit inbegrepen, zodat u altijd de juiste producten heeft.
 

Met deze combinatie van producten haalt u het hoogst haalbare uit uw led strips. Heeft u nog vragen over ons assortiment van slimme led strip sets, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.


Bestel hieronder direct een 5 meter slimme led strip set.


123led Smart led strip 5 meter | koud wit | 60 leds p/m | 12V | Geschikt voor Philips Hue  LDR07822
vergroten
Omschrijving Met de aankoop van deze samengestelde set haalt u alle benodigdheden in huis voor slimme, flexibele led verlichting. In deze set vindt u namelijk niet alleen een 5 meter lange led strip van ons 123led-huismerk maar ook een Zigbee controller om deze slim te maken, een 12V voeding om de strip op de netstroom aan te sluit en ook een kabeltje om de strip met de controller te verbinden.

De led strip in de set is 5 meter lang en beschikt over 60 leds per meter (300 leds in totaal). Deze leds zorgen voor een totale lichtopbrengst van 2250 lumen. Het licht dat op deze manier wordt verspreidt is koud wit en heeft een kleurtemperatuur van 6000K. Door de flexibiliteit van de strip en de 3M-plakstrip aan de achterzijde van het product is deze makkelijk te monteren. De plakstrip biedt voldoende houvast voor de meeste ondergronden. De strip kan ook op maat worden geknipt. Maak hiervoor gebruik van de knip-indicaties.

In combinatie met de Zigbee controller kan de led strip op afstand worden gebruikt. De controller zorgt voor de verbinding met een Zigbee netwerk. Hiervoor dient deze wel met behulp van het meegeleverde DC kabeltje op de led strip te worden aangesloten. Ook moet de led strip met de 12V voeding op de netstroom worden gekoppeld.

Let op: een Zigbee bridge is noodzakelijk voor gebruik.
Specificaties
Merk: 123led Adapter inbegrepen: Ja
Dimbaar: Ja Led type: 2835
Lichtkleur: Koud wit Keurmerk: CE, RoHS
Kleurtemperatuur: 6000 K Gebruik: Binnen
Branduren: 50.000 uur Led per meter: 60
Watt: 22,5 W Verlichte lengte: 5 m
Voltage: 12 V Protocol: Zigbee
Lichtopbrengst: 2.250 lumen Handleiding: PDF
Lichthoek: 120 graden Knipbaar: Elke 5 cm
Afmetingen: 5 m x 8 mm (lxb) Plakstrip: Ja, 3M plakstrip
CRI: Ra> 80 Extra info: uw oude apparaat
Beschermingsniveau: IP20
Werkt met
Philips Hue Homey Google SmartThings AduroSmart
Morgen in huis
€ 49,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 41,28 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
123led Smart led strip 5 meter | warm wit | 120 leds p/m | 12V | Geschikt voor Philips Hue  LDR07819
vergroten
Omschrijving In deze combinatie vindt u de benodigdheden voor het gebruiken van een slimme Zigbee led strip. Zo bevat deze niet alleen een 5 meter led strip van ons 123led-huismerk maar ook een Zigbee controller om deze slim te maken, een bijbehorende 12V voeding en een aansluitkabeltje om de controller met de strip te verbinden.

De led strip die in deze set zit is 5 meter lang en heeft 120 leds per meter (600 in totaal). Deze leds produceren warm wit licht met een kleurtemperatuur van 2700K en een totale lichtopbrengst van 4750 lumen. De strip is door de flexibiliteit en de 3M-plakstrip aan de achterzijde eenvoudig op de meeste oppervlakken te monteren. Ook kan de led strip worden ingekort door op de knip-indicatie de strip door te knippen.

De meegeleverde Zigbee controller zorgt ervoor dat de led strip op afstand bediend kan worden. Hiervoor dient de controller met de meegeleverde DC kabel op de led strip te worden aangesloten. Ook dient u over een Zigbee bridge te beschikken om het wifi signaal bij u thuis om te zetten in een Zigbee signaal. Dit kan bijvoorbeeld met de bridge van Philips Hue. Met de meegeleverde 12V voeding kunt u de led strip van stroom voorzien.

Let op: een Zigbee bridge is noodzakelijk voor gebruik.
Specificaties
Merk: 123led Adapter inbegrepen: Ja
Dimbaar: Ja Led type: 2835
Lichtkleur: Warm wit Keurmerk: CE, RoHS
Kleurtemperatuur: 2700 K Gebruik: Binnen
Branduren: 50.000 uur Led per meter: 120
Watt: 42,5 W Verlichte lengte: 5 m
Voltage: 12 V Protocol: Zigbee
Lichtopbrengst: 4.750 lumen Handleiding: PDF
Lichthoek: 120 graden Knipbaar: Elke 5 cm
Afmetingen: 5 m x 8 mm (lxb) Plakstrip: Ja, 3M plakstrip
CRI: Ra> 80 Extra info: uw oude apparaat
Beschermingsniveau: IP20
Werkt met
Philips Hue Homey Google SmartThings AduroSmart
€ 54,95 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW)
( € 45,41 Exclusief 21% BTW )
123led Smart led strip 5 meter | helder wit | 120 leds p/m | 12V | Geschikt voor Philips Hue  LDR07821
vergroten
Omschrijving Deze led strip combinatie bevat alle benodigdheden om uw woning te voorzien van een flexibele, slimme lichtbron. In deze samenstelling vindt u een 5 meter lange led strip van ons 123led-huismerk, een Zigbee controller om deze slim te maken, een kabeltje om de controller met de led strip te verbinden en tot slot een 12V voeding om de strip te voorzien van netstroom.

De led strip in deze set beschikt over 120 leds per meter (600 in totaal) die samen zorgen voor een lichtopbrengst van 4750 lumen. Het licht dat wordt uitgestraald is helder wit van kleur en heeft een kleurtemperatuur van 4000K. Montage van de strip is zeer eenvoudig. U kunt gebruikmaken van de 3M-plakstrip aan de achterzijde van het product om deze op een oppervlak naar keuze te bevestigen. Ook is het mogelijk de strip in te korten door deze op de knip-indicatie door te knippen.

Bij gebruik van de meegeleverde Zigbee controller is het mogelijk de strip op afstand te bedienen. Deze kunt u met een DC kabel die ook in de set zit aan de strip verbinden. Vervolgens kunt u de strip koppelen aan een bestaand Zigbee netwerk, bijvoorbeeld als u al in bezit bent van een Philips Hue bridge. Voor een goede werking hoeft u dan alleen nog de strip met de voeding op de netstroom aan te sluiten.

Let op: een Zigbee bridge is noodzakelijk voor gebruik.
Specificaties
Merk: 123led Adapter inbegrepen: Ja
Dimbaar: Ja Led type: 2835
Lichtkleur: Helder wit Keurmerk: CE, RoHS
Kleurtemperatuur: 4000 K Gebruik: Binnen
Branduren: 50.000 uur Led per meter: 120
Watt: 42,5 W Verlichte lengte: 5 m
Voltage: 12 V Protocol: Zigbee
Lichtopbrengst: 4.750 lumen Handleiding: PDF
Lichthoek: 120 graden Knipbaar: Elke 5 cm
Afmetingen: 5 m x 8 mm (lxb) Plakstrip: Ja, 3M plakstrip
CRI: Ra> 80 Extra info: uw oude apparaat
Beschermingsniveau: IP20
Werkt met
Philips Hue Homey Google SmartThings AduroSmart
€ 54,95 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW)
( € 45,41 Exclusief 21% BTW )
123led Smart led strip 5 meter | koud wit | 120 leds p/m | 12V | Geschikt voor Philips Hue  LDR07823
vergroten
Omschrijving Deze samengestelde set geeft u de benodigdheden om met slimme verlichting te beginnen. In deze set zit een 5 meter lange led strip van ons 123led-huismerk, een 12V voeding om deze op netstroom aan te sluiten, een Zigbee controller om de strip slim te maken en een kabeltje om de controller met de strip te verbinden.

De led strip in deze set is met 120 leds per meter bedekt (600 leds in totaal). Deze leds verspreiden een koud wit licht met een kleurtemperatuur van 6000K en zorgen voor een totale lichtopbrengst van 4750 lumen. Om de led strip te monteren kunt u deze simpelweg opplakken; aan de achterzijde van het product zit een 3M-plakstrip. Ook is het mogelijk om de led strip op maat te knippen door gebruik te maken van de knip-indicaties.

In combinatie met de meegeleverde Zigbee controller kan de led strip op afstand worden bediend. Hier is wel een Zigbee bridge van een compatibel merk nodig zoals de bridge van Philips Hue. De controller kan met behulp van de meegeleverde DC kabel op de strip worden aangesloten. Daarnaast is alleen nog nodig om de led strip met de voeding op netstroom aan te sluiten.

Let op: een Zigbee bridge is noodzakelijk voor gebruik.
Specificaties
Merk: 123led Beschermingsniveau: IP20
Dimbaar: Ja Adapter inbegrepen: Ja
Lichtkleur: Koud wit Led type: 2835
Kleurtemperatuur: 6000 K Keurmerk: CE, RoHS
Branduren: 50.000 uur Gebruik: Binnen
Watt: 42,5 W Led per meter: 120
Voltage: 12 V Verlichte lengte: 5 m
Lichtopbrengst: 4.750 lumen Handleiding: PDF
Lichthoek: 120 graden Knipbaar: Elke 5 cm
Afmetingen: 5 m x 8 mm (lxb) Plakstrip: Ja, 3M plakstrip
CRI: Ra> 80 Extra info: uw oude apparaat
Werkt met
Philips Hue Homey Google SmartThings AduroSmart
Morgen in huis
€ 54,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 45,41 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
123led Smart led strip 5 meter | RGB | 30 leds p/m | 12V | Geschikt voor Philips Hue  LDR07824
vergroten
Omschrijving Kies voor deze samengestelde set als u op zoek bent naar een flexibele en slimme lichtbron voor sfeerverlichting binnenshuis. In deze set zit een 5 meter lange led strip van ons 123led-huismerk, een 12V voeding om deze op de netstroom aan te sluiten en een Zigbee controller.

De strip in deze set heeft een lengte van 5 meter en beschikt over 30 leds per meters (150 leds in totaal). Deze leds verspreiden licht in instelbare RGB-kleuren. Het instellen van deze kleuren van door middel van het Zigbee protocol. Hiervoor moet de strip wel op de meegeleverde Zigbee controller worden aangesloten en moet deze daarna met een bestaand Zigbee netwerk worden gekoppeld, zoals bijvoorbeeld gebruikt door Philips Hue. Ook moet de strip met de 12V voeding op de netstroom worden aangesloten.

Het is overigens mogelijk de led strip in te korten. Deze is voorzien van knip-indicaties waarop de led strip kan worden doorgeknipt.

Let op: een Zigbee bridge is noodzakelijk voor gebruik.
Specificaties
Merk: 123led Keurmerk: CE, RoHS
Dimbaar: Ja Gebruik: Binnen
Lichtkleur: RGB Led per meter: 30
Branduren: 50.000 uur Kleur: Multicolor
Watt: 24 W Verlichte lengte: 5 m
Voltage: 12 Protocol: Zigbee
Lichthoek: 120 graden Handleiding: PDF
Afmetingen: 5 m x 10 mm (lxb) Knipbaar: Elke 10 cm
Beschermingsniveau: IP20 Plakstrip: Ja, 3M plakstrip
Adapter inbegrepen: Ja Extra info: uw oude apparaat
Led type: 5050
Werkt met
Philips Hue Homey Google SmartThings AduroSmart
Morgen in huis
€ 59,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 49,55 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
123led Smart led strip 5 meter | RGB | 60 leds p/m | 12V | Geschikt voor Philips Hue  LDR07825
vergroten
Omschrijving Maak gebruik van deze samengestelde led strip set om uw woning van flexibele en slimme verlichting te voorzien. In deze set vindt u een 5 meter lange led strip van ons 123led-huismerk, een Zigbee controller om deze slim te maken en een 12V voeding om de strip op de netstroom aan te sluiten.

De led strip in deze set is 5 meter lang en verspreidt licht in RGB-kleuren waardoor de led strip vooral geschikt is voor het creëren van sfeerverlichting. Het licht wordt geproduceerd door 300 leds (60 per meter). De RGB-kleuren kunnen met behulp van een app werkende op het Zigbee protocol worden ingesteld. Hiervoor is het nodig om de led strip op de meegeleverde Zigbee controller aan te sluiten. Ook dient u te beschikken over een Zigbee netwerk, bijvoorbeeld zoals nodig voor Philips Hue.

De led strip kan daarnaast worden ingekort door deze op de indicaties door te knippen. Deze indicaties zijn elke 5 cm op de led strip geplaatst.

Let op: een Zigbee bridge is noodzakelijk voor gebruik.
Specificaties
Merk: 123led Keurmerk: CE, RoHS
Dimbaar: Ja Gebruik: Binnen
Lichtkleur: RGB Led per meter: 60
Branduren: 50.000 uur Kleur: Multicolor
Watt: 54 W Verlichte lengte: 5 m
Voltage: 12 Protocol: Zigbee
Lichthoek: 120 graden Handleiding: PDF
Afmetingen: 5 m x 10 mm (lxb) Knipbaar: Elke 5 cm
Beschermingsniveau: IP20 Plakstrip: Ja, 3M plakstrip
Adapter inbegrepen: Ja Extra info: uw oude apparaat
Led type: 5050
Werkt met
Philips Hue Homey Google SmartThings AduroSmart
Morgen in huis
€ 64,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 53,68 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
123led Smart led strip 5 meter | RGBW | 60 leds p/m | 12V  | Geschikt voor Philips Hue  LDR07826
vergroten
Omschrijving In deze gecombineerde set vindt u een 5 meter lange led strip van ons 123led-huismerk, een 12V voeding om deze op de netstroom aan te sluiten en een Zigbee controller om deze strip slim te maken; alle benodigdheden voor een slimme en flexibele lichtbron in huis.

De led strip is van het RGBW. Dat houdt in dat deze zowel RGB-kleuren kan produceren als helder wit licht met een kleurtemperatuur van 3000K. Dit wordt verspreidt door 60 leds per meter (300 in totaal) die samen zorgen voor een lichtopbrengst van 2625 lumen. Bediening van de strip gaat door middel van het Zigbee protocol. Om hiervan gebruik te maken dient u de led strip te koppelen aan de meegeleverde controller. Ook moet de led strip met behulp van de voeding worden aangesloten op de netstroom.

Mocht de led strip te lang zijn om makkelijk te kunnen monteren, dan is het mogelijk deze in te korten. De led strip kan namelijk om de 5 cm op elke knip-indicatie worden doorgeknipt.

Let op: een Zigbee bridge is noodzakelijk voor gebruik.
Specificaties
Merk: 123led Adapter inbegrepen: Ja
Dimbaar: Ja Led type: 5050
Lichtkleur: RGBW Keurmerk: CE, RoHS
Kleurtemperatuur: RGB + 3000 K Gebruik: Binnen
Branduren: 50.000 uur Led per meter: 60
Watt: 75 W Verlichte lengte: 5 m
Voltage: 12 Protocol: Zigbee
Lichtopbrengst: 2.625 lumen Handleiding: PDF
Lichthoek: 120 graden Knipbaar: Elke 5 cm
Afmetingen: 5 m x 12 mm (lxb) Plakstrip: Ja, 3M plakstrip
CRI: Ra> 80 Extra info: uw oude apparaat
Beschermingsniveau: IP20
Werkt met
Philips Hue Homey Google SmartThings AduroSmart
€ 94,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 78,47 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten