123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Tuinspots

Tuinspots kopen?

Kies voor tuinspots en verlicht uw tuin met lampen die minder opvallen tussen de bestrating en begroeiing. Zo bespaart u veel ruimte en kunt u lampen plaatsen op locaties waar bij een normale tuinlamp geen licht zou vallen. Bij 123led.nl vindt u de beste grondspots, koppelbare tuinspots, prikspots, vlonder spots en nog veel meer. Zo kunt u een tuinspot vinden voor elke locatie.

Bestel tuinspots online

U vindt bij ons een groot assortiment tuinspots van uiteenlopende typen. Een van de grote voordelen van tuinspots is het feit dat ze mooi zijn weg te werken. Ze zijn in tuinpaden, opritten, gazons en bloemperken te plaatsen waar ze voor een mooi lichteffect zorgen zonder dat het armatuur opvalt of in de weg zit. Daarnaast zijn veel tuinspots te stellen, zodat u zeer precies de lichtval kan bepalen.

Verschillende soorten tuinspots

Tuinspots kunt u in veel verschillende soorten vinden. Ze verschillen onder andere qua manier van montage en daardoor van locatie waar ze geschikt voor zijn, zoals prikspots en vlonder spots. Daarnaast zijn er spots die te koppelen zijn, waardoor het mogelijk is meerdere spots op één wandcontactdoos aan te sluiten. Bij 123led.nl vindt u de volgende soorten tuinspots:
  • Grondspots: deze grondspots zijn ideaal om in de oprit of in het tuinpad verwerkt te worden. De armaturen hebben meestal een vierkante of ronde bovenkant, waardoor ze goed tussen verschillende patronen van bestrating te plaatsen zijn.
  • Koppelbare tuinspots: met koppelbare tuinspots is het mogelijk om met één transformator en één stopcontact toch een groot aantal spots in uw tuin aan te brengen. Koppelbare tuinspots zijn daarom een goede keus als uw beschikbare aansluitpunten beperkt zijn, of als u bijvoorbeeld van plan bent om verlichting aan te brengen rondom een terras of vijver.
  • Prikspots: de prikspots zijn spots met een grondspies. Deze spots zijn daarom perfect om tussen uw aanplanting in de aarde te plaatsen, of in het gazon. Ook zijn ze makkelijker te verplaatsen, mocht u een keer een ander lichteffect wensen.
  • Vlonder spots: net als bij de koppelbare tuinspots kunt u sommige vlonder spots op elkaar aansluiten, waardoor er maar één stopcontact nodig is. Vlonder spots zijn van een klein formaat, waardoor ze makkelijker in de vlonder zijn te plaatsen.

De juiste tuinspots kiezen?

Bij tuinspots is het net als bij alle verlichting handig om op de spanning, het vermogen, en het aantal branduren te letten, zodat u zeker weet dat u een tuinspot aanschaft die u kunt gebruiken. Daarnaast is het bij buitenverlichting altijd verstandig om te letten op het beschermingsniveau van de behuizing. Het is ook mogelijk om alleen een armatuur aan te schaffen, bijvoorbeeld als u nog een geschikte lamp heeft liggen. Bent u naast spots voor in de tuin ook op zoek naar andere typen tuinverlichting? Kijk dan hier voor een overzicht van ons aanbod van verlichting voor in de tuin.

Tuinspots kopen?

Heeft u vragen over onze tuinspots, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten