123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Vijververlichting

Vijververlichting kopen?

Verlicht uw vijver met de vijververlichting van 123led.nl. Wij verkopen niet alleen de vijverlampen, maar ook de stroomvoorziening en de bediening. Bekijk daarnaast ook onze startersets om het hele pakket in één keer aan te schaffen. Ook andere tuinlampen koopt u in onze webshop.

Een prachtige vijver met vijververlichting

Vijververlichting

Geniet in de avonduren of tijdens de donkere dagen van het jaar van uw vijver met de speciale led-vijververlichting. Kleine of grote lampen die zorgen dat uw vijver net dat beetje extra accent krijgt in de tuin. U vindt ze allemaal op 123led.nl.

Verschillende soorten vijverlampen

Er zijn verschillende soorten lampen voor in en om uw vijver. Met spotjes kunt u gemakkelijk uw gehele vijver of bijvoorbeeld de vijverplanten of waterornamenten hierin extra accentueren. Een watervalspot geeft nog extra uitstraling aan uw tuin omdat deze op een klassieke manier een waterval aan licht verspreidt in uw vijver, net alsof u een echt fonteintje heeft. En met de tuinlampen haalt u niet alleen extra verlichting, maar ook een prachtig accessoire in huis. U kunt overigens kiezen voor gekleurde of warm witte verlichting.

Al onze vijververlichting kan zowel boven als onder water geplaatst worden. De lampen zijn namelijk IP68-geclassificeerd , wat betekent dat ze geheel waterdicht zijn en geschikt zijn voor plaatsing onder water. Ook voor zware weersomstandigheden hoeft u niet bang te zijn.

Koppelbare vijververlichting

De vijververlichting van Heissner is koppelbaar. Dit betekent dat u de vijverlampen aan elkaar kunt koppelen, waardoor u een hele set voor uw vijver kunt creëren met slechts één transformator en één stopcontact. De transformator is nodig om de 230 volt van het stopcontact om te zetten in de 12 volt van de lampen.

De warm witte verlichting heeft een 2-polige stekker nodig en de gekleurde verlichting dient aangesloten te worden op een 4-polige stekker. Met deze koppelbare vijververlichting maakt u uw vijver helemaal compleet.

Plaatsing van de vijververlichting

Vijververlichting Maar waar kunt u uw vijververlichting het best plaatsen voor het juiste effect? Boven of onder water plaatsen behoort allebei tot de opties met onze waterbestendige verlichting. Als u een spotje onder het water plaatst krijgt het wateroppervlak een mooie glans, terwijl de buitenranden een mysterieuze donkere gloed hebben. Onderwaterverlichting is dus een stijlvolle toevoeging aan iedere vijver.

U kunt uw vijververlichting ook aan de randen van uw vijver plaatsen, waarmee u de kans krijgt om het spotje of de vijverlamp zo te richten dat hij extra accent geeft aan bijvoorbeeld uw drijvende vijverplanten of waterornamenten. En hiermee kunt u ook 's avonds uw vissen bewonderen.

Op 123led.nl vindt u diverse accessoires die u kunnen helpen bij het plaatsen van de vijververlichting. Zo hebben we diverse stroomvoorzieningen op onze site, zoals verlengsnoeren, transformators en connectoren. Hiermee zit u altijd met voldoende stroomvoorziening, ook als u een zeer grote tuin heeft.

Slimme vijververlichting

Met de slimme vijververlichting van Heissner maakt u het besturen van uw tuinlampen nog makkelijker. U kunt al uw Heissner-buitenverlichting namelijk aansluiten op controllers en dan bedienen via de SmartLights-app op uw telefoon, tablet of laptop. Zo kunt u op afstand de helderheid en lichtkleur bepalen of meerdere lampen tegelijkertijd aan- en uitzetten. Of stel tijdschema's in, waarmee u kunt bepalen hoe laat de lampen elke dag gaan branden of uit gaan. Zo vergeet u nooit meer uw vijverlampen uit te doen.

De slimme verlichting van Heissner kan worden gekoppeld aan de wifi, maar ook aan Alexa of Google Home. Dit doet u met behulp van de connector. Bestuur zo vanuit uw luie stoel uw buitenverlichting.
 
SmartLights app 
SmartLights app

Vijververlichting kopen bij 123led.nl

Heeft u vragen over onze vijververlichting of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123led.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten